Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mparaxir: “Δημήτρη για το συγκεκριμένο κινητο θα βγει κανενας οδηγός για το πρωτο φλασαρισμα ελληνικης; η δεν χρειάζεται με την εννοια απο τους υπάρχων οδηγούς; ” Σε γενικές γραμμές, όταν τα κινητά που παραλαμβάνετε είναι σφραγισμένα όπως βγαίνουν από τα εργοστάσια συναρμολόγησης της Xiaomi, τα μόνα που χρειάζονται κατά σειρά είναι: Α) Ξεκλείδωμα bootloader Β) Εξαγωγή του αρχείου recovery από το zip της Ελληνικής ROM και πέρασμα στο κινητό μέσω fastboot με τη…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mparaxir: “θα βγει ρομ για redmi note 4x;γιατι απο τριτη παραλαμβάνω ” Ετοιμάζεται... ” Δημήτρη για το συγκεκριμένο κινητο θα βγει κανενας οδηγός για το πρωτο φλασαρισμα ελληνικης; η δεν χρειάζεται με την εννοια απο τους υπάρχων οδηγούς;
-
θα βγει ρομ για redmi note 4x;γιατι απο τριτη παραλαμβάνω
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από Flawless13: “Εχει ελληνικα η εκδοση του redmi note 4X με την Official Global Stable Rom? EU Expedited Shipping (recommend!no customs tax and VAT fees 100%,8-15working days) 18.94€ ($19.99)[/b] Με αυτη την επιλογη μεταφορικης δε πληρωνουμε τελωνειο 100%? ερχεται απο ευρωπη? Registered Airmail(With Tracking Number) Me registered Netherlands το στελνουν? Πρωτη φορα θα παρω αν παρω απο vickmall,το κινητο ειναι για το πατερα μου και επειδη βαριεμαι να το πειρ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Το θέμα της επιλογής συσκευών είναι καθαρά υποκειμενικό. Εγώ πάντως θα πήγαινα σε redmi note 4 pro ” Δημητρη οταν λες το redmi note 4 με τον επεξεργαστή xelio; διοτι τα παιδια μου ειπαν οτι ειναι λιγο περίεργο και επέλεξα το redmi note 4x με το επεξεργαστή smargedeon. Εκτος αμα εννοείς το redmi note 4 pro prime που εχει επεξεργαστή smargedeon και οθόνη curved αμα το γραφω σωστα το τελευταιο
-
εγω μολις εκανα παραγγελεια το redmi note 4x
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από mparaxir: “=============== Φεβ 8th 2017, 11:02am =============== τωρα επανέρχομαι γιατι παλι προβληματιστηκα διότι στις 14 Φεβρουαρίου θα βγάλουν το redmi note 4x αυτό τι ειναι βρε παιδιά αλλο φρούτο; γιατι λεει θα το βγάλουν και με xelio επεξεργαστή αξίζει; η θα εχει θεματα ξεκλειδωματος όπως μου ανέφερε ο καλος φίλος ποιο πάνω ” Τα specs του Redmi Note 4x (Hatsune Miku) είναι ακριβώς τα ίδια με το SD variant. Μόνο όνομα και...χρώματα άλλαξαν. ” αρα να παρω …
-
Παράθεση από BanditGR: “Είναι ιδιότροπο, έχει κλειδωμένο EDL mode, κοινώς αν δεν μπορέσεις να ξεκλειδώσεις bootloader λόγω του γνωστού error στο 50% της διαδικασίας (πχ αν σου έρθει με επίσημη Global Stable που μπορεί να μην ξεκλειδώνει) και πρέπει να φλασάρεις developer ROM δεν μπορείς να την φλασάρεις με τις κλασσικές μεθόδους για Qualcomm chipsets. Πρέπει να φτιάξεις deep flash cable. ” ωχ αληθεια?πωπω να εισαι καλα βρε φιλαρακι με βοηθησες αρκετα οποτε παω για το προηγουμενο με το xelio επεξ…
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από mparaxir: “καλημερα παιδια ας κανβ καλυτερα εδω τις ερωτησεις μου. λοιπον σκεφτομαι να παρω το redni note 4 διοτι το ρυζακι παραδιδει πνευμα σιγα σιγα αντιμετωπιζω συνεχεια bootloop και οπως μου ειπε ο dnomikos θα παραδωσει πνευμα καποια στιγμη. λοιπον σκεφτομουν οπως ειπα για το συγκεκριμενο κινητο,βλεπω τωρα βγηκε και το καινουργιο με τον επεξεργαστη snamagedon πως τον λενε. βεβαια αυτος ειναι 8 core με τον xelio που ειναι 10 core αλλα νομιζω μικρες οι διαφ…
-
καλημερα παιδια ας κανβ καλυτερα εδω τις ερωτησεις μου. λοιπον σκεφτομαι να παρω το redni note 4 διοτι το ρυζακι παραδιδει πνευμα σιγα σιγα αντιμετωπιζω συνεχεια bootloop και οπως μου ειπε ο dnomikos θα παραδωσει πνευμα καποια στιγμη. λοιπον σκεφτομουν οπως ειπα για το συγκεκριμενο κινητο,βλεπω τωρα βγηκε και το καινουργιο με τον επεξεργαστη snamagedon πως τον λενε. βεβαια αυτος ειναι 8 core με τον xelio που ειναι 10 core αλλα νομιζω μικρες οι διαφορες πρεπει να ειναι. εγω το θελω ποιο πολυ για …
-
Παράθεση από NasDriver: “Με τον λογαριασμό που ήδη έχεις κάνεις αίτηση για unlock ” μαλιστα θα κοιταξω και εδω τους οδηγους σας που την κανω την αιτηση?λογικα στο επισημο σαιτ τους ε?κατι αλλο βλεπω στο vickmail. το βγαλανε στην αγορα το redmi note 4 με τον αλλον επεηεργαστη αλλα βλεπω μεχρι 32 γιγα δεν θα βγαλουν εκδοση 64 γιγα?διοτι αυτο περνει και επεκταση μνημης?ενω το προηγουμενο redmi note 4 με τον xelio επεξεργαστη το βγαζανε και εκδοση 64 διοτι δεν επερνε επεκταση μνημης?
-
να κανω μια ερωτηση?ξερω οτι ασχετο με το θεμα εδω. επειδη με βλπεπω να περνω να αλλο κινητο χιαομι γιατι το ρυζακι σιγα σιγα παραδιδει πνευμα,για αλλη μια φορα εκανα fr και ξανα περασμα ρομ,διοτι τραβαει bootloop . τεσπα στο θεμα μας θα παω για το redmi note 4 αυτο ειναι κλειδωμενο ετσι δεν ειναι?ολα κλειδωμενα ειναι πλεον απο τι διαβαζω,θα χρειαστω και εγω να στηλω αιτηση ξεκλειδωματος?η δεν χρειαζετε μιας που εχω λογαριασμο στην miui
-
ξέρουμε αμα βγει stable για το ρυζακι; μιας που ειναι τελειωμένο να βαλω μια stable μπας και σταθεροποιηθει το κινητό γιατι καθε και λιγο κανω factory reset γιατι ξαφνικά τρωει bootloop και δεν ισιωνει με τιποτα παρα μονο με fr και ξανα φλασαρισμα ρομ και φτου ξανα απο την αρχη στησιμο κινητού
-
παντος βρε xiaomi το βγάζεις που το βγαζεις βαλε τον 650 επεξεργαστή ωρες ωρες κανει κατι άκυρα. ακομα σκεπτικος είμαι να παω σε αυτο; η στο προηγούμενο redmi note 4 με τον xelio επεξεργαστή; θα δω θα περιμενω να δω αξιολογήσεις
-
δεν μπορουσανε να το βγαλουνε και σε ενα ασημι χρωμα?πφφφ παντος θα το τσιμπησω διοτι το ρυζακι τελειωνει σιγα σιγα,ξερουμε τιμες?
-
Παράθεση από Stamatis13: “Πως κάνουμε εγκατάσταση το Beta 2 με fr γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα...Και τι είναι το fr; ” το fr σημαινει factory reset που το κανεις μεσω του recovery twpr
-
εγω παντος στο mi pad2 πολυ ρουφηγμα μπαταριας στις τελευταιες ρομ και δειχνει σε καποια παιχνιδια οτι ψιλοκολαει ενω παλια δεν το εκανε αυτο. γενικα στο mipad2 εχει πολλα αχρηστα πραγματα και τρωεει τον εσωτερικο χωρο
-
επειδή εκανα και εγω αναβάθμιση στην revolut οχι δεν εχω το πρόβλημα που αναφέρεις. το μονο που με παραξένεψε με το που εκανε την αναβάθμιση και εγκατάσταση έκανε το κινητο απο μονο του επανεκκίνηση, αλλα αυτο μπορει να ηταν και τυχαίο γιατι το ρυζακι γενικά είναι παλιό κινητό και τα εχει τα θεματα του.
-
Παράθεση από gkalen: “@blackm76 H beta2 είναι based στη global και έχει διαφορές από την beta1 , αυτά που επισημαίνεις είναι κάποια από τις διαφορές ” Gkalen αμα σου ειναι ευκολο βαλε ενα link η ποσταρε τον τροπο που λες για σωστο wipe και φλασαρισμα ρομ