Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από gkalen: “(Hidden Content) ” θα το κανω gkalen με τον τρόπο που είπες μπας και δουλέψει ποιο καλα. το θέμα είναι εχω δεν εχω κινητό είμαι μόνιμος με την gtv 6.9.29 ρομ στο κινητο μπας και φαει καμια φλασια. την ποιο προηγούμενη εβδομάδα που ημουν Βουδαπέστη το κινητο ξαφνικα δεν δούλευε η καμερα εντελώς ξαφνικά. του εκανα επανεκκίνηση και κατευθείαν το κινητο επεσε σε bootloop αμα το λεω σωστά αυτο με τις 3 τέλειες να φορτιζουν συνέχεια. το βαζω στο recovery να του περάσω απο πανω τη…
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@mparaxir ούτως ή άλλως το κάνει το σκριπτ οπότε μη το κάνεις. ” Για να καταλαβω οσοι κάνετε fr κάνετε μετα rebbot σε recovery; ωστε μετα να κανετε install; γιατι εγω εκανα απλα πίσω και μετα install και γινόταν κανονικά
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@mparaxir αν κάνεις wipe το system και πας να κάνεις install τη ρομ δεν γίνεται (μια φορά το έκανα να πω την αλήθεια wipe system και δεν γινόταν install η ρομ και επειδή αγχώθηκα έκανα reboot και μετά πάπαλα ούτε fastboot ούτε τπτ..) καλό είναι να μη γίνεται wipe system παρά μόνο FR. Αν παρ'όλα αυτά θες να γίνει κάντο με μια fastboot που τα κάνει όλα. ” Εμενα πως γίνεται βρε παιδιά Install στο ρυζακι; και ας κανω wipe system;μαλλον στα ποιο καινούργια κινητά που έχε…
-
Παράθεση από gkalen: “EDIT Και το βασικό αν θέλουμε να δώσουμε οδηγίες για advanced wipe σε κάποιον , θα πρέπει να του πουμε ότι αν έχουμε επιλέξει Wipe στο system θα χρειαστεί reboot σε recovery πριν φλασαρει τη ρομ γιατί αλλιώς κουκουρούκου φλασαρισμα θα γίνει . ” επειδη μαλλον αναφερεσε σε εμενα επειδη εγω του ειπα του φιλου για advanced wipe ,θα ηθελα να σε ενημερωσω για να το λεω το wipe το system εχω διαβαζει σχετικο οδηγο που το αναφερει αυτο. εγω τοσα χρονια ετσι το εκανα χωρις κανενα πρ…
-
Παράθεση από sourlas98: “τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε wipe στό twrp για να κάνουμε clean install?? ” πας στο advance wipe και τα κλικαρεις ολα εκτός της εξωτερικής σου καρτας, ωστε μετα να φλασαρεις την ρομ
-
μπραβο στα παιδια για την πρωτια.ευχομαι να μας την δωσουν την πρωτια και οχι να γινουν τα παρατραγουδα οπως περυσι. ευχομαι να κερδισω κανενα redmi 4 γιατι το ρυζακι μας αφησε χρονους,το redmi 2 ειναι της γυναικας που γραφω στο προφιλ. ψηφισα και εγω με το ιδιο που εχω εδω mparaxir
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από mparaxir: “οχι δεν εχει,εχει για το redmi 1s εμενα ομως ειναι το απλο το ρυζακι,το θεμα απο περιεγεια εκανα την διαδικασια κατεβασα το mui suite εβαλα το κινητο σε fastboot αλλα το mui suite δεν το βλεπει το κινητο,μονο οταν ειναι ανοιχτο το βλεπει οταν ειναι σε fastboot δεν το βλεπει ” Αν το βάλεις σε recovery mode το βλέπει? Στο device manager όταν είναι το κινητό σε fastboot mode το βλέπει σωστά? Δες αυτόν τον οδηγό να δεις τι ανταπόκριση θα υπάρξει! Ελλην…
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από mparaxir: “το θεμα ειναι δεν μπορω να βρω fastboot για το ρυζακι official dev ” Εδώ δεν έχει για το δικό σου? Xiaomi MIUI Official Forum ” οχι δεν εχει,εχει για το redmi 1s εμενα ομως ειναι το απλο το ρυζακι,το θεμα απο περιεγεια εκανα την διαδικασια κατεβασα το mui suite εβαλα το κινητο σε fastboot αλλα το mui suite δεν το βλεπει το κινητο,μονο οταν ειναι ανοιχτο το βλεπει οταν ειναι σε fastboot δεν το βλεπει
-
λοιπον να τα παρουμε λιγο τα πραγματα απο την αρχη. το κινητο πριν κατι μηνες δουλευε αψογα. επερνε ολες τις ρομ,απο τοτε που βγηκε η πρωτη xtrv ρομ την εκανα εγκατασταση,δουλευε αψογα το κινητο για δυο ημερες μετα τις 2 ημερες ξαφνικα απο μονο του εκανε επανεκινηση πηγαινε στο logo της miui φορτωνανε οι 3 τελιτσες και εκει που φορτωνανε ξανα φορτωνανε δεν εμπαινε στο κινητο ηταν συνεχεια στις 3 τελιτες,. ωραια μεχρι εδω?αναγκαστικα και μπηκα recovery εκανα ενα wipe chace davlik μπας και στρωσει…
-
Παράθεση από derveni: “@mparaxir Καθαρή εγκατάσταση Καρντάση. ” εχω κανει και καθαρη εγκασταση το θεμα για καποιο λογο δεν περνει τις xtrv ρομ το κινητο δουλευει για 2 ημερες και μετα κολαει,δουλευει μονο με gtv rom και με την 6.9.29 γιαυτο ηθελα να το κανω το κινητο σαν να βγηκε απο το εργοστασιο μπας και ισιωσει και μετα του περασω μια τελευταια ρομ
-
ναι με κλειστη συσκευη εχω διαβασει τον οδηγο το red rice το ρυζακι,αμα το φλασαρω μεσω twpr recovery θα γινει τιποτα?γενικα τον τελευταιο καιρο το ρυζακι δεν μου τα λεει καλα και θελω να το επαναφερω οπως ηταν απο το εργοστασιο ωστε να περασω μια gtv rom γιατι με τις xtrv ρομ δεν δουλευει πεφτει συνεχεια σε bootloop πως το λενε
-
το θεμα φιλε μου με το sp tools παταω download και δεν κατεβαζει τιποτα
-
με κλειστο το κινητο γραφει ο οδηγος δηλαδη απενεργοποιημενο ωστε να φλασαρω μαλλον να κατεβασω με το sp tools τα αρχεια παταω το κουμπι να κατεβασει και δεν κανει τιποτα δεν κατεβαζει
-
εμενα βρε παιδια με κλειστο το κινητο δεν το αναγνωριζει ο υπολογιστης ενω με ανοιχτο το αναγνωριζει τι κανουμε σε αυτο το κομματι?win 10 εχω 64αρια