Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
τι ειδαν τα ματακια πρωι πρωι στο εμαιλ μου βγηκε για το mipad 2 καινουργια ρομ? η 6.9.29 η ειναι κανενα λαθος ?
-
Καλημερες λοιπον περασαν οι μερες οποτε σταθεροποιηθηκε η ρομ στο ρυζακι και στο mipad 2. συμπερασμα ρουφαει μα παρα πολυ την μπαταρια και στις δυο συσκευές στο mipad 2παρατηρησα και κατι αλλο οταν πας να βαλεις την χωρα για την ωρα σε πεταει εξω η εφαρμογή, παρολου που εχω κανει καθαρισμό και τα συναφή τίποτα σε πεταει έξω.
-
λοιπον ρυζακι και mi pad 2 δεν υπαρχουν mirrors
-
δημητρη για το ρυζακι και για το mipad 2 υπαρχει προβλημα δεν βρισκει mirrors παλι οποτε δεις το μυνημα κοιταξε το λιγο
-
Θα βγάλουν σήμερα νεα ρομ; η μπα. Λογου που βγήκε την δευτερα; καλημερες.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : fix-it-felix_4870880_lrg.jpg H GTV-6.9.15 ROM για το Hongmi/RedMi (Moded) διορθώθηκε για το πρόβλημα με την αδυναμία εύρεσης Mirror από το Androidfilehost. Μπορείτε να την κατεβάσετε από την αρχική σελίδα αυτού του νήματος.” αυτα ειναι με το που το ειπα τσακα μπαμ εγινε η δουλεια,αυτα ειναι μπραβο βρε παιδια για την αμεσοτητα.να ειστε καλα
-
παιδια υπαρχει θεμα με το ρυζακι την εκδοση moded το .androidfilehost ψαχνει και δεν βρισκει mirrors,ας το κοιταξει καποιος απο το πρωι προσπαθω αλλα τιποτα
-
για το ρυζακι ψαχνει αλλα δεν βρισκοντε mirrors απο το androidfilehost.
-
κατεβαζω και επανερχομε με εντυπωσεις
-
Παράθεση από DIMITRIS HANIAS: “Ρυθμίσεις γραμμή κατάστασης διαχείριση ειδοποιήσεων μπες στην εφαρμογή που θες και τσεκάρεις αν είναι ενεργό το led Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είσαι ωραιος
-
Παιδιά ξέρει κανείς γιατί δεν δουλεύουν τα led ειδοποίησης; ουτε στο δικό μου το ρυζακι ούτε στης γυναίκας μου redmi 2 με τα 2giga που προέρχεται κιόλας από καθαρή εγκατάσταση
-
παιδια μετα απο ποσο καιρο θα βαλω στην γυναικα καινουργια ρομ τι παιζει με το super su οταν κανω εγκατασταση μιας νεας ρομ το twpr βγαζει να στο περασει αυτοματα?και εμεις τι κανουμε deny?
-
μια χαρα στο ρυζακι και στο mipad 2 μεχρι στιγμης
-
Παράθεση από gatos1986: “Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Μετά από την 6.8.11 πέρασα στην 6.8.25. Πάρα πολύ καλή δουλειά από όλους!!! Το Redmi Note 3 απλά φωτιά!!! Συνιστάται σε όλους!!!! ” πρεπει να ειναι κινηταρα ε?βρε μπος δημητρη κανενας διαγωνισμος με κινητοοο με το ρυζακι ειμαστε ακομα,παλι καλα που πηρα το mipad 2 και καπως ξεχνιεμε
-
θα επισημανω δυο πραγματα το πρωτο ειναι για το ρυζακι εχω παρατηρησει στις 2 τελευταιες ρομ δεν λειτουργουν για πρωτη φορα τα led ειδοποιησεις. δευτερο οσο αφορα το mipad 2 εχει να κανει με την ωρα και την χωρα πρεπει να προστεθει η ελλαδα ωστε να δουλευει αυτοματα η ωρα και οχι να την εχω βαλει χειροκινητα.
-
ενταξει το mipad 2 με το fix μπηκε η v8 σε πρωτο χρονο που παρατηρησα δεν υπαρχει το app για να βαλεις θεματα
-
δυστηχως η v8 δεν μπαινει στο mipad2 ουτε απο το recovery ουτε απο την αναβαθμιση της miui κατι γινετε
-
λοιπον στο mipad2 μου βγαζει error μεσω αναβαθμιση απο την recovery εχεις κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?
-
κατεβαζω και επανερχομε.δημητρη μου εχεις στηλει και για το redmi 2 δεν εχω τετοιο κινητο,εχει η γυναικα αλλα δεν τις βαζω πλεον ρομ δεν θελει να το πειραζω αχαχαχα