Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
mi pad 2 βοηθεια
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Τώρα έγινες expert στο Mi-PAD 2 !!! Και μάλιστα με το νήμα σου μπορεί να βοηθήσεις και άλλους αν πέσουν στην ίδια περίπτωση με την δική σου. ” ευχαριστω δημητρη να εισαι καλα.παντος ενα εχω να πω το φορουμ ειναι απο τα καλυτερα γιατι διαβαζοντας μαθαινεις παρα πολλα. ελπιζω οσοι διαβασουν το ποστ μου να βγαλουν καποια ακρη γιατι το εγραφα την επομενη ημερα απο το κινητο ψιλοβοαστικα.
-
mi pad 2 βοηθεια
ΜήνυμαΛοιπόν ξανα επιστρεφω. Τελικα τα κατάφερα ε τοσο καιρο φλασαρω το κινητο μου εχω καποια εμπειρία και διαβάζοντας κιόλας τα κατάφερα. Τελικά χρησιμοποίησα και το tool της intel και φλασαρα την recovery, αλλα παρολου αυτο στην επανεκκίνηση εβγαζε την εικονα την παραπανω. Λοιπον η γνώμη μου μην πηξετε βαλτε λιγο μουσική βαθια ανασα λιγο γουσααα και θα λυθεί το θεμα. Εμένα είχε φάει τετοια φλασια που πλεον ο υπολογιστης δεν αναγνωριζε το mipad2 το αναγνωριζε μονο το tool της intel οπως ξανα ειπα απο…
-
mi pad 2 βοηθεια
Μήνυμαλοιπον νομιζω κατι καταφερα μονος μου γιατι εχω ψιλοεμπειρια τοσο καιρο φλασαρω το δικο μου κινητο και της γυναικας μου νομιζω οτι καταφερα και εβαλα την ελληνικη ρομ και το recovery που η εκδοση του ειναι το 2.8.7.0 αλλα παιδια στην αρχη μου βγαζει αυτην την εικονα,τι παιζει βρε παιδια τι μπορω να κανω? ανοιγει κανονικα μπαινει στο λειτουργικο του αλλα βγαζει αυτην την εικονα και ακολουθησα πιστα τον οδηγο βημα προς βημα και ξεκλειδωσα το bootloader μου εβγαλε οκ,αλλα βγαζει την εικονα αυτη
-
mi pad 2 βοηθεια
Μήνυμακλαησπερα παιδια την βοηθεια σας. παρολου που ειμαι εμπειρος σε αναβαθμισεις δεν ξερω τι πηγε στραβα. ακολουθησα πιστα τον οδηγο για να περασω την πρωτη ελληνικη ρομ,περασα πρωτα την επισημη developer rom ολα καλα. εφτασα μεχρι το σημειο για να ξεκλειδωσω τον bootloader πατησα ναι και εκει εχει κολησει το mipad2 πατησα να κανει επανεκινηση και μου βγαζει ενα μυνημα οτι το boolader απετυχε ενω στον υπολογιστη ειχε γραψει οτι πετυχε και μου βγαζει ενα κωδικο 03 τι κανω απο εδω και περα?
-
ξερω ασχετο με το θρεντ αυτο αλλα ηθελα να μοιραστω την χαρα μου.μολις παρελλαβα επιτελους το ταμπλετακι μου το mi pad2 βρε παιδια στο προφιλ ποιο συνδιασμο κουμπιων παταω για να προσθεσω τωρα και αλλη συσκευη?εντιτ το βρηκα ολα οκ
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμααυτος ο οδηγος ισχυει για ολες τις συσκευες ετσι δεν ειναι?ακομα για τα mi pad2?γιατι μεσα στην εβδομαδα το παραλαμβανω. ερωτηση το ξεκλειδωμα το κανω με την ρομ που εχει μεσα το mi pad 2?και μετα περναω Official Developer rom?η περναω πρωτα την παραπανω,ξεκλειδωνω και μετα διβαζοντας συγκεκριμενο οδηγο για το mi pad 2?περναω επειτα την ελληνικη,η παιζει να ειναι το mi pad2 ξεκλειδωτο αφου το τσεκαρω νομιζω υπαρχει οδηγος.ναι ξερω τα εχω γραψει αυτη την στιγμη μπερδεμενα.
-
μια χαρα και απο εμενα με το αρχαιο ρυζακι που ακομα ζει
-
mipad2 [SOLVED]
ΜήνυμαΓιατί δεν βαζεις την τελευταια ελληνικη ρομ; μπας και διορθωθούν τα προβληματα που εχεις; τωρα κατι παραπανω να σου πω δεν ξερω γιατί την συγκεκριμένη συσκευή δεν την εχω, αλλα απο την εμπειρια μου με κινητο xiaomi, θα σου πρότεινα το παραπάνω που σου ειπα βεβαια ακολουθώντας τον οδηγο βημα προς βήμα
-
Κατεβάζω και εγω και ξανα επιστρεφω για εντυπώσεις
-
Λογικα σήμερα θα εχουμε καινουργια ρομ ετσι δεν ειναι; ρωταω επειδη είμαι διακοπες και δεν μπαίνω συχνα για να παρακολουθώ εξελίξεις
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mparaxir: “Εγω παρατηρω με την καινούργια ρομ. Αρκετά άνοδο θερμοκρασιας στο ρυζακι χωρις να κανω τιποτα π. Χ παιξω κανενα παιχνίδι και μονο που κανω περιηγηση στο δίκτυο σηκώνει θερμοκρασία συν ρουφαει μπαταρια αρκετη αλλα θα του δωσω 3ημερες να σταθεροποιηθει. ” Με περιήγηση στο Internet δεν ξεπερνάει τους 31-34 βαθμούς, με μισή ώρα YouTube φτάνει έως 38-39 και από διάρκεια μπαταρίας, όλα καλά! Ίσως είναι ώρα για ένα factory reset ” Μα ειχα κάνει οταν πηγα …
-
Εγω παρατηρω με την καινούργια ρομ. Αρκετά άνοδο θερμοκρασιας στο ρυζακι χωρις να κανω τιποτα π. Χ παιξω κανενα παιχνίδι και μονο που κανω περιηγηση στο δίκτυο σηκώνει θερμοκρασία συν ρουφαει μπαταρια αρκετη αλλα θα του δωσω 3ημερες να σταθεροποιηθει.
-
Μου ηρθε εμαιλ για να κατεβασω την καινούργια εκδοση ψαχνει για mirors πως το λενε αλλα βγαζει error
-
Mi pad 2 απο που;
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια. Εδω και καιρο σκέφτομαι να παρω ενα ταμπλετακι στις διακοπες χρειάζεται ειναι η αλήθεια. Ψάχνοντας κατέληξα στο καινουργιο mi pad 2 σε σύγκριση με το Samsung t561. Υστερεί το mi pad2 σε διάσταση οθόνης 7,9 με 9,6 νομίζω εχει το Samsung αλλα στα υπόλοιπα νομίζω το mi pad 2ειναι κλασεις ανωτερο Τωρα ερώτηση όσοι το έχετε απο ποιοτητα κατασκευής πως φαίνεται; είστε ευχαριστημενοι; και βρε παιδια κανενα καλο αξιόπιστο μαγαζι εχετε να μου πείτε; κινεζομαγαζο βλεπω πολυ το aliexpres …
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Πάρε το mi max με την οθονη 6+ και θα έχεις και tablet και τηλέφωνο. ” Ακριβο ειναι εξάλλου δεν θελω να ειναι ταμπλετ και κινητο ολόκληρο κουμουτσα χεχε. Κοιταξα το mi pad 2 καλο φαίνεται για κανενα 200ευρω θελω να δωσω όχι παραπανω. Τωρα δεν ξερω θα το συγκρινω αμα ειναι καλο το mi pad 2 σε σχεση με το Samsung που ειδα στο πλαισιο και παιζει στα ιδια λεφτα.