Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
με την καινουργια ρομ που περαστηκε στο ρυζακι το κινητο δεν αναγνωριζετε απο τον υπολογιστη οταν το συνδεεω με usb. ειναι ενεργοποιημενο στο κινητο το συσκευη πολυμεσων mtp.entit εφτιαξε με μια επανεκινηση του υπολογιστη και του κινητου.αχ μηχανηματα του διαβολου αχαχα
-
ευχαριστουμε μπος να εισαι καλα. πηρε ανασα το ρυζακι,μονο μια παρατηρηση εχετε βαλει για recovery παλια εκδοση την 2.5.0 ενταξει εγω περασα απο πανω την 2.8.0.αλλη ερωτηση μιας που ειχαμε μεινει πολυ πισω εμεις σε ρομ το dolby χρειαζετε καμια ρυθμιση?η το αφηνουμε ετσι οπως ειναι?υπαρχει κανενας οδηγος στο φορουμ για ρυθμιση του dolby?
-
σας ζηλευω βρε μαγκες που κανετε αναβαθμισεις στα κινητα σας μπραβο.μακαρι τα παιδια να βρουν λιγο χρονο μπας και μας δωσουν καμια αναβαθμιση στο ρυζακι να παρει καμια ανασα γιατι τον τελευταιο καιρο δεν μας τα λεει καλα.τουλαχιστον και αυτοι οι κινεζοι να βγαζανε μια τελευταια stable v7.1 να βαλουμε μια τετοια να τελειωνουμε. διοτι χρημα για καινουργιο κινητο δεν παιζει,ελπιζαμε στην κληρωση αλλα κουβα πιασαμε αχαχα
-
σας ζηλευω βρε μαγκες που αναβαθμιζετε το κινητο σας αυτα ειναι.μακαρι τα παιδια αμα βρουν ποτε χρονο μπας και δωσουν στο ρυζακι καμια ανβαθμιση γιατι τωρα τελευταια δεν μας τα λεει καλα.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geo221: “Στο Mi3, το swiftkey από την προηγούμενη Rom έως και σ΄αυτήν τώρα , δεν ενεργοποιείται μόνιμα. Δηλαδή, όταν επιλέξεις το swiftkey λειτουργεί και είναι ενεργοποιημένο κανονικά, όταν όμως γίνει retard χάνεται ως μόνιμα επιλεγμένο και έχει ενεργοποιημένο το πληκτρολόγιο της Google.!!! ” Κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Αυτόματη έναρξη => Ανοίγουμε τον διακόπτη στο Πληκτρολόγιο Swiftkey Beta ” μπος και να το κανεις αυτο παλι δεν δουλευει
-
Παράθεση από Nelias: “Μόλις τώρα διαπίστωσα ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί το downloading εφαρμογών από το play store. Σταματάει στο 87%. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ? ” στο ρυζακι μου με την τελευταια ρομ που ειχε βγει γιατι σταματησε η αναβαθμιση πλεον.μου κανει το ιδιο που λες,δωστου λιγο χρονο καποια στιγμη θα κατεβει η εφαρμογη,αλλα οντος θα ηθελα μια απαντηση απο τα μαστορια εδω τι μπορει να συμβαινει?γιατι δοκιμασα και εβαλα παλιοτερη ρομ και δεν το εκανε κατεβαινε αμεσως απο το play…
-
καλο θα ηταν να χαλαρωσουμε λιγο διοτι ετσι προκαλουμε αγχος στον admin μας ενταξει θα παρετε καποια στιγμη καινουργια ρομ.
-
ευχομε σε ολους καλη επιτυχια και ποιο πολυ σε εμενα,με το ρυζακι εχω μεινει ο κακομοιρης καιρος να αλλαξω κινητο XIAOMI MI 4S Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz Hexa Core 5.0 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Παράθεση από VasKap1: “ Σε ευχαριστώ παρά πολύ ρε φιλέ αλλά δεν το πολύ κατέχω γι αυτό ρωταω. Συγνώμη αν κουραζω κάποιους αλλά προσπαθώ να μάθω . δηλαδη θα βλεπω το κινητό και δίπλα το link που είναι για download αν είναι ίδιο με την rom που έχω εγκατεστημένη. Δηλαδη αυτό στην προκειμένη περίπτωση xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.1.3.0.zip ” μην ανισυχεις δεν κουραζεις κανενα γιαυτο ειμαστε εδω,εξαλου με τον καιρο θα μαθεις σιγα σιγα οπως μαθαμε ολοι μας. οπως τα λες σωστα πας και βλεπε…
-
Παράθεση από VasKap1: “καλημερα σε ολους !!!!! Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί υπερβολικά ..... Μια βοήθεια σας παρακαλώ πολύ. Έχω το redmi note2 32gb και έχω την ελληνική rom και πρόσφατα έχει κανένα μήνα το έκανα ενημέρωση και τώρα έχω την: GTV7.1 stable 7.1.3.0 . είναι τελευταία ανανεωμένη ή δεν έχει βγει ακόμα κάποια ποιο καινούρια ...?? ” Γιατι μπερδευεσε; κοιτα την σελιδα την πρώτη με τις stable rom βαση του κινητου σου εχεις την τελευταία stable rom δεν εχει βγει κατι ποιο καινούργια. Απλα τα πρ…
-
για το ρυζακι τελος ε; ουτε stable δεν βγαλανε κριμα. Θα μπορούσαν να βγαλουν οι Κινέζοι μια stable και μετα τελος
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από mparaxir: “ε εχω μεινει λιγο πισω Nandroid?απο το twpr recovery εχω κρατησει το back up ” Για το ίδιο πράγμα μιλάμε αφου είναι backup απο το twrp ” μαλιστα χιχι να κανω κανενα wipe πριν το restore?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από mparaxir: “Το restore θα γινει απο την recovery που ειχα κρατήσει back up ” Αν το κάνεις απο Nandroid δεν θα έχεις κανένα προβλημα. Προχώρα άφοβαΠαράθεση από yansta: “Επισυναψα και μια αναφορα αν εχει καποιος ορεξη να τη δει. ” Σβησε όλες τις (bluetooth) συσκευές που είναι ήδη δηλωμένες μέσα και θα είσαι οκ. Μάλλον πρέπει να έχεις κάποια που δεν χρησιμοποιείς και σου κάνει το προβλημα. Αλλα δεν φαινεται πια μπορει να ειναι. ” ε εχω μεινει λιγο πισω Nandroid?απο …
-
Παιδια επειδη δεν θυμάμαι αμα θελω να παω δυο εκδόσεις πίσω μονο wipe chase davlik δεν κανουμε μόνο; θέλω να κανω restore σε μια έκδοση που ηταν πολυ καλη για το κινητο μου. Επειδη πλεον σταματησε η υποστήριξη αναβάθμισης για το συγκεκριμένο κινητό θα βγαζουν τα παιδιά μονο αμα χρειάζεται. Το restore θα γινει απο την recovery που ειχα κρατήσει back up
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από mparaxir: “Οι vip πηρατε ρομ; αμα πηρατε; εγω για να μην πηρα τελος το ρυζακι δεν πειράζει. ” Οι rom βγαίνουν και διανέμονται στους vip σιγά-σιγά. Πχ, έχω πάρει για το Mi3 και το Note Pro, αλλά για το Note 4G ακόμα δεν είναι έτοιμη και δεν μου έχει σταλθεί. Λίγη υπομονή, όλοι οι vip θα παραλάβουν. ” καλα εγω παιζει να μην παρω και καθολου γιατι πλεον το κινητο ειναι παλιο το ρυζακι εξαλλου το ειχε πει και ο miui-art οτι σταματει την αναβαθμιση λογου χρονου κ…
-
Οι vip πηρατε ρομ; αμα πηρατε; εγω για να μην πηρα τελος το ρυζακι δεν πειράζει.
-
Καλα εκανες και το διευκρινησες γιατι τωρα τελευταια μερικα μελη εχουν την ταση να παρεξηγιουνται και να λενε διαφορα μου θυμιζει ενα διπλανο φορουμ το insomnia. Οτι λεμε. Αφορα τους. Κινεζουν και οχι την ομαδα εδω. Ξερουμε ποσο τα παιδια προσφερουν εδω και την δουλειά που κάνουν και ποσο πολεμο δέχονται απο τους εξω
-
το ρυζακι δυστηχως δεν ειναι μεσα παει το εγκαταλειψανε κριμα γιατι αμα βγαζανε stable 7.2 θα την εβαζα και τελος,αφου και τα παιδια εδω σταματανε λογου χρονου και κατανοητο αυτο την υποστηριξη