Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από dimpet: “Σε hongmi 1 έγινε κανονικά εγκατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα στην V7 moded. Δεν εχει αλλαγές σε εμφάνιση αλλά πιστεύω ότι έχει πολλές εσωτερικά καθώς κατέβασα από το αγγλικό forum νέο Update για την V7 για το sd switch. en.miui.com/thread-99836-1-1.html” και τι ακριβως κανει?αφου ετσι και αλιως την moded εκδοση εχουμε με τον πειραγμενο κερνελ,αυτο τι κανει περισοτερο?
-
παιδια εχεις κανενας θεμα με το wifi του?δεν μπορει να συνδεθει με τιποτα στο ρουτερ του υπολογιστη μου
-
ξαναγυρισα στην v6 πραγματικα σερνετε το κινητο ειναι να το πεταξεις στον τοιχο και να γινει συντριμια.μεχρι στιγμης v7 χαλια
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Κανονικά όπως πάντα χωρίς Wipes.... ;)” α δεν κανουμε factory reset και τετοια?επειδη ειναι v7
-
Δεν υπαρχει να βαλω κατευθείαν v7 εδω εχει προβληματα η v6 κανουμε το σταυρό καθε παρασκευη να βγει μια σωστη ρομ. Αλλες φορες φευγει η μπαταρια σαν νερο αλλες φορες υπερθέρμανση. Ειλικρινά ωρες ωρες μου ερχετε να ξαναγυρισω στην απιστευτη v5. Αλλα σκοπος να προχωρας μπροστά και οχι πισω
-
νταξει v7 μηπως βιαζοντε λιγο?εδω καλα καλα η v6 ολο με προβληματα ειναι ποσο μαλιστα μια v7.το ρυζακι θα την σηκωνει?
-
πιστευω ειναι μια απο τις χειροτερες ρομ οσο αφορα το ρυζακι το κινητο υπερθεμενετε με αποτελεσμα να κολαει και μονο αμα βγαλεις την μπαταρια ξεκολαει ουτε να πατησεις παραταμενο το power δεν κλεινει
-
παρατηρησεις οσο αφορα για το κινητο μου και τις εκοδσεις που βαζουμε την moded με τον πειραγμενο kernel. καλο θα ηταν καποια στιγμη παιδια να φτιαξετε το θεμα με την καμερα που ζηταει καρτα sd εχει βγει fix αλλα καθε φορα που βαζουμε καινουργια ρομ πρεπει να βαζουμε και το fix για την καμερα,αλλα καθε φορα,δευτερο ενσωματοστε καποια στιγμη την καινουργια εκδοση της recovery twpr.
-
Εκανα antubu πως το λενε στο ρυζακι εβγαλε 16780.κοιταξα ποιο είναι πρωτο στην Κατηγορία το meizu mx4 τι κινητο ειναι αυτο; κινεζικο απο τι ειδα στο minideal αλλα σαν ποιότητα συγκρίνετε με την xiaomi λεω καποια να αναβαθμιστω τι προτείνετε; mi4;
-
Ναι και εμενα το βαιπερ κρασαρει και εχει ανεβασμενη θερμοκρασία. Η 23 παντος στο ρυζακι δεν ειχε θεματα παρολου που διάβασα η 23 ειχε bug. Αλλου αφου βγήκε καινουργια διορθωμενη ρομ καλοδεχουμενη
-
Θα μπουρουσε καποια στιγμη να ενσωματωθεί η καινουργια εκδοση recovery; της twpr αμα το γραφω σωστα, ωστε σε καθε update περνάμε καθε και λιγο απο μονοι μας την καινούργια recovery
-
Με την καινούργια έκδοση μου φαίνεται το WiFi ειναι αρκετα αδύναμο το σημα. Το εχει παρατηρήσει κανένας άλλος για το κινητο μας;
-
Θα έχουμε σήμερα καινουργια ρομ;
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από cy67: “Παράθεση από mparaxir: “Ερώτηση βρε παιδιά είμαι διακοπές, αλλα το βραδάκι όταν γυρνάω αργά θα ήθελα να δω καμία ταινία. Το κινητό μας δυστηχως δεν συνεργάζεται με πρόγραμμα utorent να κατεβάζω καμία ταινιουλα να δω. Κανείς καμία ιδέα;” ταινίες απο torrent κατεβάζει. To εχω κάνει με προγράμματα που βρίκα εύκολα στο play store. Δεν μπορώ τώρα να σου τα πω γιατι το τηλέφωνο μου ειναι χαλασμένο. Ήταν παντός πολυ εύκολη αναζήτησή.…
-
Παράθεση από cy67: “Παράθεση από mparaxir: “Ερώτηση βρε παιδιά είμαι διακοπές, αλλα το βραδάκι όταν γυρνάω αργά θα ήθελα να δω καμία ταινία. Το κινητό μας δυστηχως δεν συνεργάζεται με πρόγραμμα utorent να κατεβάζω καμία ταινιουλα να δω. Κανείς καμία ιδέα;” ταινίες απο torrent κατεβάζει. To εχω κάνει με προγράμματα που βρίκα εύκολα στο play store. Δεν μπορώ τώρα να σου τα πω γιατι το τηλέφωνο μου ειναι χαλασμένο. Ήταν παντός πολυ εύκολη αναζήτησή. Νομιζω έγραψα torrent βρίκα αρκετά Αpops . Κατέβα…
-
Ερώτηση βρε παιδιά είμαι διακοπές, αλλα το βραδάκι όταν γυρνάω αργά θα ήθελα να δω καμία ταινία. Το κινητό μας δυστηχως δεν συνεργάζεται με πρόγραμμα utorent να κατεβάζω καμία ταινιουλα να δω. Κανείς καμία ιδέα;
-
Βγήκε παιδιά καινούργια ρομ; γιατι ειμαι διακοπές και μπαίνω αραιά και παρακολουθώ. Πως θα ρυθμίσω στο κινητό που να κατεβάζω σε συγκεκριμένο φάκελο;
-
επιτελους μια σωστη ρομ,το κινητο πεταει εχει απογειωθει στα παιχνδια δεν κολαει πουθενα. μπραβο παιδια.
-
Παράθεση από sothatz: “Παράθεση από mparaxir: “Χειρότερη ρομ για το κινητο μου δεν έχει ξαναβγει η μπαταρία από τις 7 το πρωί με ανοικτά δεδομένα μόνο και ελάχιστο παιχνίδι στα κλέφτα λογου δουλειας φτάνει στο 14 τις εκατό ραγδαία η μπαταρία τελειώνει. Όλο αυτό μέχρι τις 11 το πρωί ούτε μισή μέρα δεν αντέχει η μπαταρία πλεον Ασε που κολαει συνέχεια σέρνεται το κινητο. Άντε να βγει καμία ρομ την παρασκευη καλή. Αμα συνεχιστεί έτσι με βλέπω να γυρνάω σε καμία v5” Γιατί άραγε; Για μένα είναι μια απ…
-
Χειρότερη ρομ για το κινητο μου δεν έχει ξαναβγει η μπαταρία από τις 7 το πρωί με ανοικτά δεδομένα μόνο και ελάχιστο παιχνίδι στα κλέφτα λογου δουλειας φτάνει στο 14 τις εκατό ραγδαία η μπαταρία τελειώνει. Όλο αυτό μέχρι τις 11 το πρωί ούτε μισή μέρα δεν αντέχει η μπαταρία πλεον Ασε που κολαει συνέχεια σέρνεται το κινητο. Άντε να βγει καμία ρομ την παρασκευη καλή. Αμα συνεχιστεί έτσι με βλέπω να γυρνάω σε καμία v5