Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Προφανές επεσες σε bootloop Διοτι δεν εκανες ολα wipe οπως λεει ο οδηγός θελει wipe chase davlik system and vendor αν θυμάμαι καλά πισω στο μενου και τότε πέρασμα την 12αρα

• Βεβαια μακη θα μπορούσαν αλλη μια να δωσουν στο mido αναβάθμιση οσο αφορα το android γιατί φοραει επεξεργαστή snapdragon οσοι φοράνε τέτοιο εχουν παρει δυο αναβαθμίσεις. Ειναι που το λέγαμε οι ποιο πολυ παλιοί που μας τα χαλασε και η xiaomi άλλαξε πολιτική και ακολουθει σαν την Samsung οσο αφορα τις αναβαθμίσεις. Τελοσπαντον λογια να αγαπιομαστε είναι αυτά κάπως ετσι λεει το ρητό αχαχ

• Εντιτ κομπλε μάλλον η xiaomi ηταν φορτωμένη, κομπλε ενεργοποιηθηκε η υπηρεσία εύρεσης του κινητού ιφφ νόμιζα εγινε ζημια στο κινητό. Δεν το ξανα πειράζω οσο και να με τρωει το χέρι

• Εχθες με ετρωγε λίγο να κανω βλακειες στο κινητό εβαλα την ελληνική 11 πολύ ωραία. Παρολου που εχει Dolby atmos και το ριχα βάλει στο δυνατό είχε χαμηλό ηχο πράγμα που με ανάγκασε να ξαναγυρίσω στην 10 stable aroma αυτη που ειχα την τελευταία. Κανω wipe chase davlik data επανεκκίνηση στο recovery περναω την 10 κανω επανεκκίνηση ωστε να μπουτάρει μια φορά και ξανα μπαίνω recovery ωστε να κανω restore μιας που ειχα κανει back up επανεκκίνηση αλλα να ενα πρόβλημα δεν αναγνωριζε την καρτα sim. Ξανα …

• @AndroiDimitris Εκανες τελικά τίποτα; βρήκες ρομ να σε καλύπτει σε θέμα μπαταρίας;

• Τωρα για αλλη ρομ φιλε πρέπει να ψάξεις και να πειραματιστεις. Εγω αυτή εχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και γρήγορο το κινητό και απο θεμα μπαταριας όπως σου ειχα γράψει με μια παλια developer που ειχα και την θεωρουσα πολυ καλη σε θεμα μπαταριας αποδείχθηκε οχι τοσο καλή. Δοκίμασε να περάσεις την ποιο κατω ρομ από αυτή που έχεις μπας και

• @Gisnnakhs την ειχα βάλει και εγώ αλλα αμα θυμασε μου έβγαζε προβλήματα οτι η ταδε εφαρμογή σταμάτησε. Βεβαια τα παιδιά την βγαλανε την 11 σε ελληνική θυμασε που ψαχνοσουν για Dolby atmos στην official;δεν βαζεις την ελληνικη; στανταρ θα έχει εγω μαλλον θα την βαλω το μονο που είπε ο φίλος ποιο πάνω τσιμπαει λιγο μπαταρία το ειχα δει και εγώ αυτό οταν εβαλα την official. Τωρα εχω την τελευταία 10αρα αρωμα 10.2.20,αλλα οπως ειπα θα βαλω την ελληνική 11

• Εμενα ρωτάς; για την 11 official που εχεις βαλει νομίζα μηπως αυτή σου εκανε τα θέματα οταν έγραφα το μυνημα, αλλά μετα γιαυτο σου ειπα κανε απεγκατασταση της ενημέρωσης

• @Gisnnakhskhs εμένα δεν μου το κάνει εσύ έχεις βάλει την 11 official ετσι δεν είναι; αμα δοκιμάσεις να κανεις απεγκατασταση της τελευταίας ενημερωσης; @AndroiDimitris τι να σου πω και εγώ αυτη έχω που φορας ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο την παλιά developer 9.1.3 που την θερωρουσα οτι ηταν πολύ καλη σε θεμα μπαταρίας. Δοκίμασε να βάλεις τότε η ποιο κατω ρομ μπας και είναι καλύτερη σε θέμα μπαταρίας

• Χμ ωραια θα το σκεφτώ μαλλον να την δοκιμασω την 11 xtrv να τιμήσουμε τα παιδιά που κατσανε και την φτιάξανε

• @tt2304 Πως παει η μπαταρία με την 11 τώρα που εχουν περάσει ημερες; πως την βλέπεις την ελληνική 11;εγω ειχα βαλει την official και δεν μου αρεσε εβγαλε προβλήματα αλλα την ελληνική τα παιδιά θα την εχουν βελτιώσει

• Ωραια ετσι θα το δοκιμάσω δεν ηξερα την διαδικασία

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67382/

• Εμενα αυτα μου βγαζει με την 10αρα stableforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67379/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67379/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67380/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67381/

• Αυτα που πας και τα βλέπεις δεν εχω ασχοληθεί να δω η 10αρα τι κατανάλωση έχει

• Γενικα η 11 και στο ξενο φόρουμ που διάβαζα σε σχέση με την δικια μας τελευταία stable 10 τσιμπάει πολύ μπαταρία. Βεβαια ενας φίλος που εβαλε την 11 ειπε τις 3 πρώτες μερες τσιμπάει αρκετά μετά σταθεροποιειτε και είναι πολύ καλη σαν μπαταρια. Δωστου καμια εβδομάδα να βγαλεις συμπερασματα ποιο καλά. Εγω ακόμα την 11 την ελληνική δεν την εχω βαλει περιμένω τι θα πείτε. Ειχα βαλει την 11 official αλλα επειδή μου εβγαλε προβλήματα ξανα γύρισα στην δικια μας 10αρα

• Ναι σορυ αποστολη το ειχα ξεχάσει με τις παραθέσεις που είχατε αναφέρει παλιά. @tt2304 την μπαταρία πως την βλέπεις; πριν ποια είχες την δικια μας την τελευταία 10 stable;

• Παράθεση από tt2304: “Παράθεση από mparaxir: “Ποτε είχε βγει; ξερετε ποσο καιρο ρωτάω αμα βγήκε για το mido 11 αλλα σε δικια μας και μου λέγανε ολοι μόνο η official global υπάρχει. Μου φαίνεται το απογευματάκι θα εχω δουλειά αφου κανω ενα backup την 10. Μανώλη να σε ρωτήσω μιας που εχω στο κινητό την 10 δικια μας να την περάσω την δικιά μας την 11 απο πανω; dirt flash;χωρις fr; ” εγώ την περασα πάνω από την 10 με format μόνο το cashe και dalvik cashe ...όλα καλά ..το μόνο που δεν παίζει είναι το…

• Οχι αποστολη και τον Δημήτρη που ρωτούσα miui art μου ελεγε δεν πρόκειται να βγει στο mido σε ελληνική διότι ειναι μονο global και όχι απο το cn που εμείς απο το cn περνουμε το source

• Ποτε είχε βγει; ξερετε ποσο καιρο ρωτάω αμα βγήκε για το mido 11 αλλα σε δικια μας και μου λέγανε ολοι μόνο η official global υπάρχει. Μου φαίνεται το απογευματάκι θα εχω δουλειά αφου κανω ενα backup την 10. Μανώλη να σε ρωτήσω μιας που εχω στο κινητό την 10 δικια μας να την περάσω την δικιά μας την 11 απο πανω; dirt flash;χωρις fr;