Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από 8@nos: “Αφού έχει βγει 7.9.21 ARΩMA για rolex... ” σε εμένα όμως δεν δουλεύει....
-
Άντε παλικάρια μου αφού οι Κινέζοι παρά δούλεψαν και έχουν διακοπές 2εβδομαδες κάντε κάτι με την arωma να έχουμε και εμείς σε redmi 4a παρακαλώ σας ε??? Άντε μου τζιμάνια μου ελληνόπουλα μου βάλτε γυαλιά στους άλλους. Υ.Γ.: 2εβδομαδες διακοπές Ελλάδα????? last year !!!!
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43549/τον κλαιγανε αγαποιτοι μου όντως είναι αλήθεια.....
-
redmi 4a έκατσε και κούμπωσε Ερώτηση: έγινε κάτι με την arωma για το redmi 4a ??? Θα θελα μια αλλαγή στη ζωή μου.....όλο κρέας(xtrv)- κρέας βρε παιδί μου ???? Ευχαριστώ σας !!!!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Η fix 7.9.16 για redmi 4a περάστηκε με επιτυχία....το twrp όμως αυτής που μας δώσατε βγάζει error στην εγκατάσταση του και η ρομ περάστηκε χωρίς προβλήματα με το παλιό χωρίς να το εγκαταστήσω το νέο. Να ενημερώσω πως το twrp που έχω αποθηκευμένο είναι του geoanto και είναι 21MB ενώ αυτό που έχει μέσα στο mail με την διορθωμένη ρομ είναι 31 MB.
-
Παράθεση από blackm76: “@Giannisagal έχω είδη τον twrp 3.1.0.0. Έχει βγεί ποίο καινούριος; ” οχι......οποτε γυρνα στην προηγουμενη μεχρι νεοτερας αφου αρκετα μελη εχουν αυτο το θεμα.......θα λυθει πιστευω συντομα.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από blackm76: “Παιδιά έχω πρόβλημα. Έχω κατεβάσει την aroma 7.9.14. για το mi3 μου και μόλις πάω στο twrp να την flasharo δεν flasarete και κάνει επανεκκίνηση το κινητό μου μόνο τού.γιατι; ” μαλλον οπως και σε μενα θελει το νεο twrp 3.1.1 κατι τετοιο ...... TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI
-
Παράθεση από gkpapad: “καλημερα παιδια.Περασα την ρομ μεσω οτα,αλλα το κινητο ειναι κολλημενο στην αρχη,τι μπορω να κανω; ” power+volum up πατημενα,ξαναμπαινεις recovery Η παιρνας το νεο twrp αν το εχεις αλλιως πας στην προηγουμρνη ρομ,βρισκεις το νεο twrp,το περνας εγκατασταση και μετα περνας την νεα ρομ......μπερδευτηκες λιγο ???? δεν ξερω και ποσο σχετικος εισαι...μπα λιγο προσοχη θελει μονο στα βηματα που σου ειπα γιατι και γω ασχετος ειμαι αλλα εμαθα χθες-προχθες. Υπαρχουν σχετικοι οδηγοι π…
-
παιδες έχω την εντύπωση όπως και σε μένα πως θέλει το νέο twrp όσοι δεν το έχουν για να περάσετε χωρίς προβλήματα την νέα Ρομ.......κάντε μια δοκιμή όπως εγώ που έκατσε καλά.
-
@MIUI_ART @gkalen σας ενημερώνω πως μόλις τώρα πέρασα το νέο twrp και την πέρασα την ελληνική 7.9.14 χωρίς factotry reset όπως και πριν και όλα τέλεια...... Δεν ένιωθα καλά να έχω την EU με ολόκληρη ελληνική ....άσε ρε........
-
@MIUI_ART @gkalen σας ενημερώνω πως η 7.9.14 EU που μου δώσατε περάστηκε χωρίς κανένα θέμα.......δεν γίνεται όμως να έχουμε ελληνική και να έχω την EU......θα δοκιμάσω την ελληνική με άλλο twrp όπως είπαμε να δω....
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannisagal: “που θα τγην βρω την ρομ απο EU Γιωργο ??? ” download ” με factory reset ??? @gkalen ???? =============== Σεπ 16th 2017, 2:27pm =============== Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannisagal: “που θα τγην βρω την ρομ απο EU Γιωργο ??? ” download ” με factory reset Δημητρη ??? ” @gkalen μια ακομα ερωτηση........αν κατεβαινει μια ρομ και σταματησει το δυκτιο λεγοντας αναμονη και συνεχισει να κατεβαζει μετα απο λιγο πειρ…
-
Παράθεση από gkalen: “@Giannisagal Θα δοκιμάσεις με άλλο twrp και θα δοκιμάσεις και με τη ρομ από EU να δούμε τί παίζει ... ” που θα τγην βρω την ρομ απο EU Γιωργο ??? να θυμισω πως πηρα nanroid bαckup και οταν τελειωσε μου εγραψε πως το system ηταν απασχολημενο με κοκκινα γραμματα και παρολα αυτα εγω το κρατησα (βλακεια μου) και το εκανα restore μετα αγνοωντας το αλλα οντως ηταν προβλημα και αναγκαστηκα να κανω factory reset να ξεκολησει απο το logo που εμεινε.
-
S.O.S. @MIUI_ART @gkalen@'dnomikos' η 7.9.14 σε dermi 4a δεν δουλεύει ή εγώ κάτι δεν κάνω καλά αφού το ίδιο πράγμα μου έκανε και με την άρωμα και με την xtrv7.9.7. δηλαδή;;;; Την φορτώνει κανονικά και μετά το xtrv logo ξαναγυρίζει στο logo και ξανά φορτώνει και ξανά μαμά μέχρι που που πατάω power+volum up ώστε να γυρίσω στην προηγούμενη......????? ορίστε ????? Όταν την οαταβαζα έκανα μια διακοπή ένα δευτερόλεπτο η συνδεση......μήπως αυτό ;;;;; Μπα αφού και με τις προηγούμενες αυτό συνάντησα.....…
-
S.O.S. @MIUI_ART @gkalen@dnomikos η 7.9.14 σε dermi 4a δεν δουλεύει ή εγώ κάτι δεν κάνω καλά αφού το ίδιο πράγμα μου έκανε και με την άρωμα και με την xtrv7.9.7. δηλαδή;;;; Την φορτώνει κανονικά και μετά το xtrv logo ξαναγυρίζει στο logo και ξανά φορτώνει και ξανά μανά μέχρι που που πατάω power+volum up ώστε να γυρίσω στην προηγούμενη......????? ορίστε ????? Όταν την κατεβαζα έκανε μια διακοπή ένα δευτερόλεπτο η συνδεση......μήπως φταίει αυτό ;;;;; Μπα λεω αφού και με τις προηγούμενες αυτό συνάν…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Stavrostsik: “Ποια η διαφορα της αρωμα απο την xtrv; ” Ο τρόπος εγκατάστασης καθώς o AROMA είναι Installer με πολλές δυνατότητες.Ρίξε μία ματιά εδώ => [XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης. ” κριμα που η ΑΡΩΜΑ έχει θέμα στο redmi 4a γιατί είναι πολύ πολύ καλή και λειτουργική.
-
Η αρωμα σε redmi 4a έχει θέμα παιδιά..περνάει μόνο η προεπιλογή με όλα μέσα και καμιά άλλη..... επιστροφή στην xtrv με πιο χαμηλή κατανάλωση ενέργειας κιόλας....είναι κρίμα να μην μπορώ να έχω ΜΟΝΟ την arωma πάντως..........
-
Η αρωμα σε redmi 4a έχει θέμα παιδιά..περνάει μόνο η προεπιλογή με όλα μέσα και καμιά άλλη..... επιστροφή στην xtrv με πιο χαμηλή κατανάλωση ενέργειας κιόλας....