Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Bodai: “Ο φίλος @Giannisagal έστειλε συσκευή με την ελληνική μέσα στην INfoquest και τίμησαν την εγγύηση κανονικά, χωρίς παρατράγουδα. Επειδή όμως δεν θελω να σε πάρω στον λαιμό μου καλύτερα ρώτα.. ” το τηλεφωνο φευγει και παλι σημερα για αυτους (στην info quest εννοείται γιατι οπως θα καταλαβατε αν ασχοληθω με κατι θα ξεσηκωσω το κοσμο ολο)υστερα απο συννενοηση μαζι τους να το φτιαξουν χωρις χρεωση μου ειπαν....το μονο που με χαλασε ειναι πως την πρωτη φορα που το εστειλα την προηγ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Μπορεί να σου πουν ότι έχασες την εγγύηση επειδή άλλαξες το λειτουργικό ” οχι ,.....η εγγυηση υπαρχει μου ειπαν... =============== Ιουν 1st 2017, 12:55pm =============== Παράθεση από jgougos: “Παράθεση από Giannisagal: “Μετα απο 4 μερες που εστειλα το redmi 4a πισω στα PUBLIC λογω μεγαλης καταναλωσης μπαταριας σε κατασταση αναμονης μου ηρθε..........οι παρατηρησεις της XIAOMI στην Αθηνα ??????? να σας πω ????????? Η μεγαλη καταναλωση προηλθε απο ΜΗ επισημη ρομ (STABLE δι…
-
Παράθεση από NasDriver: “Το έστειλες πίσω για έλεγχο με την ρομ του φόρουμ ? ” ενοειται...τι θα ντρεπομουν νομιζεις???
-
Μετα απο 4 μερες που εστειλα το redmi 4a πισω στα PUBLIC λογω μεγαλης καταναλωσης μπαταριας σε κατασταση αναμονης μου ηρθε..........οι παρατηρησεις της XIAOMI στην Αθηνα ??????? να σας πω ????????? Η μεγαλη καταναλωση προηλθε απο ΜΗ επισημη ρομ (STABLE δικη μας) και μου εβαλαν ξανα την τελευταια STABLE GLOBAL Εγω ομως επειδη ειμαι απο καλα παιδακια οπως θα εχετε δει θα το δω σημερα και αν νομιζουν πως ξεμπλεξαν μαζι μου ..........εκτος και αν ειναι ετσι οπως τα λενε
-
355604-738695.jpg 355604-738692.jpg 355604-738693.jpg 355604-738691.jpg
-
ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ. redmi 4a.........εγινε επιστροφη της συσκευης που αγοραστηκε σε γνωστη αλυσιδα καταστηματων #public λογω προβληματος.........αναμενω αποτελεσματα για να πραξω αναλογως ενημερωνοντας σας για το πως θα κινηθητε !!!!!!!!!!
-
redmi 4a......η προσαρμοσμένη εγκατάσταση κόβεται στη μέση της διαδικασίας με error και κάνει reboot μόνο του.
-
Δεν μετανιώνω που έχω miui..... Και που είμαι μέλος σας....... Είμαι και το λεω παντού.........στα public που αγόρασα το τηλέφωνο τους έκανα μάθημα σήμερα και με κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα χαχαχα α........ =============== Μαι 27th 2017, 8:44am =============== κατι νεο κυκλοφορησε , κατι εντελως διαφορετικο απο αυτα που γνωρισαμε εως τωρα στα κινητα μας τηλεφωνα..........αυτο λεγετε XTRV ARΩMA.......θα εκπλαγητε ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΑΤΗ !!!!!!!!!!!!!!! εγω παντως εμεινα με το στομα ανοιχτο.....μου αρεσ…
-
Redmi 4a...... Γ@μω το κέρατο μου είναι γεμάτη....... Τι να σας πω; είστε......... Δεν υπάρχει λέξη να σας χαρακτηρίσω...... Απλά ευχαριστώ..... Το ελάχιστο που μπορώ να πω σε εσάς.
-
Παράθεση από markito: “Θα ξανασταλούν email? Επειδή το πρώτο το διεγραψα ” λογικα εχουν στειλει.....εγω το πηρα παντως......
-
κατεβάζω......
-
redmi 4a 7.5.25 aroma δεν περναει.......ERROR 1 κατακόκκινο...... @MIUI_ART
-
κι ομως δεν διορθωθηκε φλασαρα την νεα dev και η καταναλωση επανηλθε.......εκανα ξανα φορματ.....εκανα και φακτορι ρισετ.....ξανα εκανα φορματ και γυρισα στην ελληνικη stable που ηταν....ξανα εστησα το τηλεφωνο απο την αρχη αλλα η τρελη καταναλωση σε sleep mode το βραδυ συνεχιζει με ενα 10% απωλεια.........και πιαστηκα χαζος που ΔΕΝ πηρα ενα backup.............μου περασε απο το μυαλο να αλλαξω τηλεφωνο.......!!!!!!!!!!!!
-
ειμαι έτοιμος με το δάχτυλο στην σκανδάλη δηλαδή στα πλήκτρα του τηλεφώνου για εγκατάσταση..........Ευχαριστώ προσωπικα ολη την ομάδα και υπόσχομαι πίστη και αφοσίωση σε εσας.