Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
REDMI 4A........μπαινοντας στα αρχεια η οθονη τρεμοπαιζει στιγμιαια και μετα αρχιζουν τα μικρο-κολληματα REMI NOTE 4G.....και σε αυτο μπαινοντας στα αρχεια η οθονη τρεμοπαιζει στιγμιαια και μετα αρχιζουν τα μικρο-κολληματα ??????????????? γυρισα σε STABLE. Το ιδιο και στα δυο μωρε ??????? δεν μπορει να το εχω μονο εγω αυτο εδω και 3-4 ρομ........ επεστρεψα στην STABLE...........
-
μηπως εμφανίστηκε AROMA για το REDMI 4A και δεν το έχω πάρει χαμπάρι???
-
18519765_1537499456281156_2023624295407526004_n.jpg =============== Μαι 18th 2017, 11:34am =============== 18486019_1369706169773395_3497720403589051315_n.png
-
Παράθεση από vayio: “Έχει δει κάποιος βελτίωση στη μπαταρία με factory reset, οχι μόνο σε libra που έχω, αλλά οποιαδήποτε συσκευή? Μη μπω τζάμπα στη διαδικασία.... ” Redmi 4A - μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας [SOLVED]
-
Σας προτεινω μια λυση(συμβουλες απο @gkalen και @dnomikos) οσο αφορα το battery drain στο REDMI 4A που ειχα καθως και καποια αλλα προβληματα......... καντε factory reset ΑΛΛΑ μην επαναφερετε το τηλεφωνο σας μετα απο το Micloud Η απο τοπικα αντιγραφα(backup) γιατι πιθανοτατα θα φερετε πισω ξανα το οποιοδηποτε προβλημα που ειχατε πριν....... Γιαυτο ΠΡΟΣΟΧΗ..........στηστε το κινητο σας απο την αρχη (προσωπικη εμπειρια).
-
Παράθεση από NasDriver: “Τι να σου πω, όπως είπες κάποια λεπτομέρεια θα είναι κάπου αλλά άντε να την βρεις ” θα κανω factory reset και αν δεν δω διαφορα παει κατευθειαν για format δεν την γλυτωνει..........δεν θα μου την γλυτωσει εμενα ετσι ευκολα............ =============== Μαι 17th 2017, 10:57am =============== εγινε format...................ετσισα το τηλεφωνο απο την αρχη χωρις backup απο πουθενα(παιζει ρολο)............ ΟΛΑ ΛΥΘΗΚΑΝ.........battery drain STOP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Αν είσαι Root βάλε το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm&hl=el και δες αν υπάρχει καμία εφαρμογή που σου τρώει πολλή μπαταρία. Επίσης μια καλή εφαρμογή είναι και το Wakelock Detector. ” εχω και το GSAM και το DETECTOR και η φαση ποια ειναι ?????????????? δεν μου δειχνουν κατι να τρεχει χαχαχαχχα ειναι να τρελενεσαι.........
-
Χαιρετώ τους κατόχους redmi 4a.....μπορει να μου πει καποιος γιατί το βράδυ χανω ενα 10% της μπαταριας χωρις λογο??????????? Ενω ολη μερα η μπαταρια ειναι πολλη καλη και δειχνει οτι πεφτει στο deep sleep το πρωί το βρίσκω μείον 10 με 11%.........το έχει παρατηρήσει κάποιος;;;;; Το έχω μόλις βδομάδα και με έχει νευριάσει πάρα πολυ. Είχε stable και έκανε το ίδιο με dev που του έβαλα χθες.
-
Χαιρετώ τους κατόχους redmi 4a.....μπορει να μου πει καποιος γιατί το βράδυ χανω ενα 10% της μπαταριας χωρις λογο??????????? Ενω ολη μερα η μπαταρια ειναι πολλη καλη και δειχνει οτι πεφτει στο deep sleep το πρωί το βρίσκω μείον 10 με 11%.........το έχει παρατηρήσει κάποιος;;;;; Το έχω μόλις βδομάδα και με έχει νευριάσει πάρα πολυ. Είχε stable και έκανε το ίδιο με dev που του έβαλα χθες.