Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
redmi note 4g........κατεβηκε....φορτωθηκε και μεχρι τωρα απο χθες το απογευμα ολα πανε καλα!!!! ευχαριστω πολυ σας!!!!!!
-
δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί sorry αν επαναλαμβάνεται αλλά θέλω να μου πει κάποιος τι γίνεται με το VPN.........Πατάω άνοιγμα VPN και ?????????? Έχω cosmote αν χρειάζεται αυτή η πληροφορία.
-
16640844_624812170976945_2028397255351497130_n.jpg =============== Φεβ 11th 2017, 8:54am =============== 16602664_1424111130953323_4411551906357944079_n.jpg =============== Φεβ 11th 2017, 8:55am =============== -antitheto-600x314.jpg =============== Φεβ 11th 2017, 8:57am =============== 16174769_10154988767284521_895478240579738806_n.jpg
-
Battery-tech.jpg Ένας καθηγητής του Tufts University, ονόματι Mike Zimmerman, είχε τη φαεινή ιδέα να αντικαταστήσει τον εύφλεκτο υγρό ηλεκτρολύτη που χρησιμοποιείται στις μπαταρίες ιόντων λιθίου με ένα ειδικό πλαστικό πολυμερές υλικό, το οποίο περιλαμβάνει επιβραδυντικά φλόγας. Αυτή η μπαταρία δεν αναφλέγεται/εκρήγνυται ακόμη και αν την κόψεις στη μέση.
-
REDMI NOTE 4G ........ηρθε και εδεσε αψογα ........ευχαριστω πολυ !!!!!!!!
-
Παράθεση από gkalen: “@Giannisagal Έτσι μπράβο Γιανναρε !!! Να σου πω την αλήθεια , έπρεπε κάτι να γίνει και με τη δικιά σου συσκευή .. Είχα βαρεθεί να βλέπω τα ποστ που έκανες κάθε βδομάδα με τη γκρίνια για τη μπαταρία , κ.λ.π. , οπότε κάτι έπρεπε να γίνει και μ'αυτο , δεν μπορούσα να αφήσω το ΑΣΜ μου μεσ'τη γκρίνια ... ” Γκρινιαρης εγω ??????? εγω το καλυτερο παιδι ??????? ΠΟΤΕ......την αληθεια ελεγα σιωπηλα γεματος πονο και αγωνια εως την επομενη ρομ !!!!! ειναι καιρος λοιπον να προσελκυσουμε…
-
REDMI NOTE 4G....... @gkalen δουλευει αψογα....εχω πολυ καιρο να δω τετοια ρομ....και απο καταναλωση μπαταριας??? ενα θα πω μονο......με την ιδια χρηση οπως και στις προηγουμενες ρομ αυτη με βγαζει τις διπλασιες μερες......απο 2-3 μερες παλια τωρα πλεον με βγαζει 5 μερες με υπολοιπο 25% και το δουλευω πλεον χωρις να κοιταζω την ενδειξη της μπαταριας αν πεφτει καν και μιλαω παντα με την χρηση που του κανω ΕΓΩ........ .......με ελευθερη RAM παντα στο 1,2 με 1,3...... Γιωργο πολλα ευχαριστω και χιλ…
-
Ύστερα από επικοινωνία που είχαμε έγινε ένα καλό σουλουπωμα αυτής της ρομ από το αγαπητό φίλο @gkalen στο redmi note 4G...... μπορώ να πω πως είναι μακράν η καλυτεροτερη xtrv beta2 και γενικότερα από όλες τις ρομ έως τώρα........ Ευχαριστώ πάρα πολύ @gkalen για τον χρόνο που διεθεσες ώστε η ρομ σε 4.4 kitkat να έρθει και να δέσει όπως ακριβώς πρέπει......σας την προτείνω άφοβα.......Μέχρι τώρα είναι αψεγάδιαστη. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ άλλη μία φορά.....Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αγαπητό ΑΣΜ …
-
Ο πιο εύκολος τρόπος για να εξοικονομήσετε μπαταρία στο κινητό σας. Αν επιλέξετε ένα μαύρο ή σκούρο φόντο για την οθόνη του κινητού σας, ο αυτόματος φωτισμός των πίξελ θα σβήσει και θα παρατηρήσετε ότι η μπαταρία κρατάει περισσότερο. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι διαθέσιμο για όλες τις συσκευές των κινητών Android, αλλά εφαρμόζεται ήδη στις περισσότερες. Μετατρέψτε το κείμενο σε ομιλία. Αν έχετε συσκευή Android, μπορείτε να διαβάσετε αλλά και να ακούσετε το άρθρο αυτό. Γι’αυτό αν προτιμάτε να…
-
viber-secret-messages.jpg Σειρά και της υπηρεσίας Viber να προσθέσει “εφήμερα μηνύματα”, δηλαδή φωτογραφίες και videos που αυτοκαταστρέφονται μετά από ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα που επιλέγει ο χρήστης. Viber: Προσθέτει δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων που αυτοκαταστρέφονται και Instant Videos.
-
Facebook-usb.jpg To Facebook ανακοίνωσε έναν νέο τρόπο προστασίας για τους χρήστες του. Από σήμερα οι λογαριασμοί μπορούν να γίνουν ακόμη πιο ασφαλής με την χρήση ενός USB κλειδιού ασφαλείας, το οποίο θα προσθέσει ακόμη ένα στρώμα προστασίας κατά των επίδοξων hackers. Facebook: Προστάτεψε τον λογαριασμό σου με USB Security Key.