Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από Giannisagal: “redmi note 4g.......η καταναλωση της μπαταριας ειναι μακραν καλυτερη εδω και πολλες πολλες ρομ ....... να ειστε καλα ομαδαρα!!!!!!!!!! ” Γνώμη μου κράτησε ένα backup από αυτήν. ” παντα κραταω το ZIP της ρομ που εχω που εχω περασει και της προηγουμενης απο την τρεχουσα στην sd φιλε μεχρι να δω αν ολα πανε καλα αυτο ειναι ΝΟΜΟΣ και το προτεινω σε ολους!!!!!! απο την 7.1.19 εχω μεινει αφωνος απο θεμα μπαταριας αλλα και γενικα δουλευει ομαλα χωρις κο…
-
redmi note 4g.......η καταναλωση της μπαταριας ειναι μακραν καλυτερη εδω και πολλες πολλες ρομ ....... να ειστε καλα ομαδαρα!!!!!!!!!!
-
περαστηκε με factory reset σε redmi note 4G . Όλα λύθηκαν με το apn. Ευχαριστώ άλλη μία φορά. Προχωράμε!!!!!!!
-
7.1.19 περάστηκε όμορφα σε redmi note 4G. Ειδωμεν........ Ευχαριστούμε.
-
Παράθεση από stamatisv: “Περίεργο, για δοκίμασε να αλλάξεις την κάρτα στο άλλο 2ο slot και άνοιξε το κινητό να δείς αν παίζει/μπορείς να αλλάξεις ρυθμίσεις..Μετά επανέφερε την στο 1ο slot και δες ξανά. ” σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σου.....Έχω το redmi note 4G με μία κάρτα δικτύου όμως. Και γω το βλέπω περίεργο πρώτη φορά το κάνει και έχω την εντύπωση πως είναι θέμα της ρομ. Για να δω την σημερινή ρομ θα φτιάξει;
-
Παράθεση από stamatisv: “Εδώ δες τον συνονόματό μου : XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] ” παω εκεί που λέει ο φίλος αλλά δεν με αφήνει να το πειράξω το έχει αχνά.
-
Παράθεση από stamatisv: “Cosmote έχεις; ” ναι cosmote....Πατάω ρυθμίσεις δικτύων κινητής και μου δείχνει αχνά δεν με αφήνει να κάνω κάτι.
-
Παράθεση από stamatisv: “Βάλε απο την αρχή το APN ” ποιο είναι;
-
ζητω ενημέρωση-καθοδηγηση.........Πατάω ενεργοποίηση τα data αλλά δεν δουλεύουν......Ούτε το εικονίδιο ανάβει που σημαίνει πως είναι θέμα τηλεφώνου και όχι δικτύου. Αν το θέμα έχει ξαναειπωθει δώστε τόπο στην οργή και ασχοληθητε αν μπορείτε μαζί μου.
-
δευτερο συνεχόμενο μεσημέρι που βρίσκω το τηλέφωνο μου κλειστό.........Ούτε καν reboot????????? Το ανοίγω 5 λεπτά το πρωί με ιντερνέτ και μετά το ανοίγω τέτοια ώρα πάλι και το βρίσκω κλειστό. Στην 3η φορα καίγεται αυτή η ρομ.
-
mi-mix.jpg H κινέζικη εταιρεία μας έχει συνηθίσει στην κυκλοφορία νέων εκδόσεων για τα διάφορα μοντέλα της. Ένα από αυτά φαίνεται ότι θα είναι και το Xiaomi MIX EVO, το οποίο εμφανίστηκε στο Geekbench και από εκεί μαθαίνουμε για επεξεργαστή Snapdragon 835 (MSM8998) και 4GB RAM. Xiaomi MIX EVO: Έρχεται νέα έκδοση του bezel-less smartphone με Snapdragon 835.
-
Note-7-01.jpg Μπορεί το Samsung Galaxy Note 7 να μας απασχόλησε αρκετά με την (μάλλον) ελαττωματική μπαταρία του που έπιανε φωτιά, όμως δεν είναι μόνο της Samsung το πρόβλημα. Μια έκρηξη στην μπαταρία μπορεί να σημειωθεί σε οποιοδήποτε κινητό κάθε κατασκευαστή. Ερευνητές δημιουργούν μπαταρίες που δεν πιάνουν φωτιά.
-
xiaomi_mi6_leak.jpg Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το Xiaomi Mi 6, για το οποίο μαθαίνουμε σήμερα ότι θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο σε δύο εκδόσεις που θα ακολουθήσουν την φιλοσοφία της Samsung. Xiaomi Mi 6: Έρχεται το Μάρτιο σε δύο εκδόσεις με Snapdragon 835 και μεταλλική κατασκευή.
-
παρατηρω και γω ΠΕΡΙΟΧΉ ΚΙΝΑ μου έχει και δεν αλλάζει εδώ και πολύ καιρό.....child mode επιβεβαιώνω δεν υπάρχει. Έχω περιέργεια........ @gkalen thunder σου κάνει και για Redmi note 4G??? Άκουσα από φίλο μου εδώ στην περιοχή μου πως έβαλε την δική σου και μπαταρία είναι τέλεια.
-
ασφαλεια>βελτιστοποίηση>μένει στο 96% γιατί γράφει κλήσεις+email δεν βελτιστοποιεί....... Προσπαθώ να ανεβάσω screenshot αλλά δεν το κάνει.......Κατά αλλά???? Ειδωμεν.
-
μολις κατεβηκε μετα απο 1 ωρα λες και ερχοταν απο ρωσια ευχαριστουμε παιδες!!!!!