Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ωρε?????? Κινέζικα είδα ή στραβωθηκα απογευματιατικα??? Sugamoto magazaki ωρε......... Συνέλθετε να πάρουμε την νέα ρομ ωρεεεεεεεε
-
* MIUI 8 Global Beta ROM 7.1.12 Full Changelog - XTRV-BETA2 ( ? ) Highlights New - VoLTE multi-user video calls for Jio customers (01-05) New - Added official holidays for Indonesia, Malaysia, and Russia (01-11) Phone New - VoLTE multi-user video calls for Jio customers (01-05) Calendar New - Added official holidays for Indonesia, Malaysia, and Russia (01-11) Note: The above info is about MIUI Global Beta ROM, please click here to check the latest update for MIUI China Developer ROM. ..........…
-
facebook-video-ads.jpg Το Facebook αποφάσισε να πλασάρει τα ούτως ή άλλως πολύ μεγάλα νούμερα στους διαφημιστές για να αρχίσει να μετουσιώνει τα views σε χρήμα. Facebook: Ετοιμάζει διαφημίσεις μέσα στα videos του κοινωνικού δικτύου.
-
g1.jpg Η Yi 4K+ έχει Sony IMX377 αισθητήρα στα 12.3 megapixel. Είναι η πρώτη action camera η οποία θα έχει το Ambarella H2 chipset με τετραπύρηνο Cortex-A53, ο οποίος επιτρέπει στην κάμερα να καταγράψει 4Κ UHD βίντεο μέχρι και 60 frames το δευτερόλεπτο. Xiaomi Yi 4K+: Νέα action κάμερα με δυνατότητα 4Κ στα 60fps.
-
Canvio_for_Smartphone.jpg Η Toshiba ανακοίνωσε τη διάθεση της συσκευής Canvio for Smartphone, της πρωτοποριακής φορητής συσκευής αποθήκευσης και φόρτισης με μια λειτουργία για Android τηλέφωνα. Η Toshiba ανακοινώνει νέα λύση για smartphone backup και φόρτιση.
-
+1 giannisag ετσι γιατι τα καλοριζικα.......ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ 13473 Votes. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.....ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΙΞΑΜΕ !!!!!!!!!!!!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ!!!!!!!!! MIUI Greece was born in 2013. Right now we are approaching 22,000 members and each day we receive quite a large number of visitors and members.
-
Παράθεση από johnbas: “Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από johnbas: “ ” ” Αυτή την συσκευή έχω. Που μπορώ να βρω την δοκιμαστική ρομ ? εγώ κατέβασα από την αρχική σελίδα xiaomi-miui-hellas-4.4_dior_V8_XTRVbeta2_7.1.5.zip Ευχαριστώ ” Δοκιμαστική από miui_art ήταν στο νήμα xtrv/gtv 6.12.29 το τελευταίο μύνημα. Καλοφόρετη. => xiaomi-miui-hellas-4.4_dior_V8_XTRVbeta2_7.1.5_test.zip
-
Παράθεση από johnbas: “Παράθεση από Giannisagal: “@MIUI_ART Δημήτρη αυτη περάστηκε με επιτυχία ναιαιαιαιαι...........Όλα φαίνονται καλά. Όσο την δουλεύω θα αναφέρω. Ευχαριστώ πάρα πολύ. XTRVBETA2_(TEST)_7.1.5 REDMI NOTE 4G ” Καλησπέρα Giannisagal, και εμένα μου βγάζει error7.Πως προχώρησες την αναβάθμιση? ” Εχω το redmi note 4g......Αυτό έχεις και εσύ; Αν ναι διαβασε σε πιο πάνω σχόλιο που ο @MIUI_ART μου έφτιαξε μία δοκιμαστική ρομ όπου και την πέρασα με επιτυχία. Αν δεν έχεις αυτή την συσκευή …
-
@MIUI_ART Δημήτρη αυτη περάστηκε με επιτυχία ναιαιαιαιαι...........Όλα φαίνονται καλά. Όσο την δουλεύω θα αναφέρω. Ευχαριστώ πάρα πολύ. XTRVBETA2_(TEST)_7.1.5 REDMI NOTE 4G
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν δοκιμάζεις μία να ξανακάνεις Flash από Fastboot το TWRP Recovery ? Μήπως τα έχει παίξει ? Το Recovery θα το βρεις στο zip της ROM, μέσα στο φάκελο recovery. Κάνε extract στο PC σου το twrp.img και κάνε το Flash από fastboot με την εντολή fastboot flash recovery twrp.img Δεν έχουμε και feedback από κάποιον άλλο που έχει την ίδια συσκευή αν έχει και αυτός το ίδιο πρόβλημα. =============== Ιαν 8th 2017, 12:52am =============== UPDATE : Γιάννη δοκίμασε να κατεβάσεις και ν…
-
κουραστηκα......xtrv beta 2 πάλι error 7 μου λέει.......Τι κάνω λάθος @MIUI_ART????????? =============== Ιαν 8th 2017, 12:09am =============== Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Είναι έτοιμες οι νέες XTRVbeta2-7.1.5 ROM για τα RedMi Note 4G DS (Gucci) / RedMi Note 4G (Dior) / RedMi 2 FDD (wt88047) Οι σύνδεσμοι για το Download όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.” ερωτηση.......Επειδή είναι XTRV BETA (2) θέλει factory re…
-
@MIUI_ART ή εγώ δεν κάνω κάτι καλά ή με την ρομ κάτι παίζει.......... Πάλι πάω να την εγκαταστήσω και μου λέει error 7 ...... please help !!!!!!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Είναι έτοιμες οι νέες XTRVbeta2-7.1.5 ROM για τα RedMi Note 4G DS (Gucci) / RedMi Note 4G (Dior) / RedMi 2 FDD (wt88047) Οι σύνδεσμοι για το Download όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.” ερωτηση.......Επειδή είναι XTRV BETA (2) θέλει factory reset????
-
περιμενω το πρασινο φως για να την κατεβασω σε redmi note 4G.
-
@MIUI_ART διορθωθηκε??????
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα το δούμε, και αν χρειαστεί θα δώσουμε νέα (Fixed Version). ” ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ και αναμενω.............
-
παιδια υπάρχει θέμα με την ρομ για το redmi note 4G......Την κατεβάζω και όταν την κάνω εγκατάσταση μου λέει error 7... ...Την έχω κατεβάσει 5 φορές και έχω προσπαθήσει να την περάσω αλλά το ίδιο μου λέει.. ..Έκανα και factory reset και καθαρή εγκατάσταση αλλά τίποτα......Έκανα τα ίδια και με την προηγούμενη και μου την έβαλε κανονικά.
-
παρτε και την σημερινή ψήφο μου αδέρφια.......Δεν τον κλείνουν καλύτερα από σήμερα λέω εγώ??? Δεν υπάρχει περίπτωση να μας περάσει κάποιος.....Έχουμε πάνω από 9200 ψήφους και ο πιο κοντινός μας είναι κάνα 1500 και ούτε από ότι είδα με μία γρήγορη ματιά.....Τους βλέπω να ιδρώνουν.......Ας μην τους κουράζουμε άλλο λοιπόν....... Ή μήπως από αύριο θα αρχίσουν τις π@@στιες και να λένε διάφορα όπως πέρυσι??????? Μήπως αρχίζει να τους τσούζει??????? Εμείς φταίμε που όλη μέρα ασχολούμαστε με τον διαγωνι…