Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
παρτε άλλη μία ψήφο μου και σήμερα ωρε.
-
+1 giannisagal Ή giannisag
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από bandit650: “θεωρω οτι ειναι αδικο να επιτρεπονται να ψηφιζεις καθε μερα. ετσι βγαινουν πλαστα αποτελεσματα. δηλαδη 500 μελη που μπαινουν καθε μερα μπορουν να περασουν 2000 μελη που μπηκαν για μια μονο φορα. ” Έχεις δίκιο αλλά αυτοί έβαλαν τους κανόνες. ” Παράθεση από derveni: “Παράθεση από bandit650: “θεωρω οτι ειναι αδικο να επιτρεπονται να ψηφιζεις καθε μερα. ετσι βγαινουν πλαστα αποτελεσματα. δηλαδη 500 μελη που μπαινουν καθε μερα μπορουν να περασουν 2000 μ…
-
ντου από παντού αυτό θέλουν .......Κάτι που δεν το ξέρουν αυτοί αλλά εμείς πάρα πολύ καλά.
-
Πάρτε άλλον έναν ψήφο από μένα με ένα καλό χωσιμο που τους έριξα για πέρυσι....... Γατάκια ααααααα Ελλάδα ωρε και άντε ουστ........Καλή μας χρονιά άλλη μία φορά.
-
εκατσα σε κουβέντα μόλις με άτομο που πριν 1χρονο έβριζε τα xiaomi και αυτός πήγε και πήρε προχθές από κατάστημα cosmote το redmi 3s και ξαφνικά τα ξέρει όλα για την συγκεκριμένη εταιρεία........και μου έδωσε και κάποιες συμβουλές χειρισμού παρακαλώ αυτο είναι στην όλη υπόθεση ότι απόκτησα και γνώσεις για τα xiaomi από αυτόν .........χα χα χα. Υπόψην έχει την global stable όπως το πήρε. Τι σας έλεγα? Θα γίνουν όλοι προφεσορες????? Χαχαχα Καλή χρονιά μας .........μολις έσκισα τα πτυχία μου ......…
-
εκανα είσοδο μόλις με τον αριθμό του κινητού και τον κωδικό μου και ψήφισα ξανά.......Το δέχθηκε.......Πάρτε να έχετε λοιπόν......Θα κάνω τώρα και μία είσοδο μέσω fb μήπως μπορέσω και ρίξω άλλη μία.
-
εγω έκανα σύνδεση με το mail και ψήφισα...... Ή giannis_ag Ή giannis_agal με μέτρησε........ Καλή μας επιτυχία χωρίς τις περσινές π@@στιες που μας έκαναν.
-
ολα τέλεια....Αν δεν τα ξαναπούμε μέχρι την Κυριακή Καλή χρονιά σε όλους μα όλους με υγεία ΚΑΙ ΜΟΝΟ....Όλα τα άλλα; Έπονται!!!!!!!!! Εγώ θα είμαι εδώ να σας στηρίζω ακατάπαυστα.
-
σπαστε τη παράδοση και δώστε την νέα Ρομ ώρες παίδες.
-
δηλαδη θα έχουμε την 6.12.29 υποθέτω??? Όχι ότι έχουν προσθέσει κάτι αξιόλογο αλλά μία ανανέωση ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.......Όπως εγώ όταν αλλάζω θέση στην χωριστρα στα μαλλιά μου ε ρε γλέντια σήμερα.
-
καλα Χριστούγεννα σας εύχομαι και σας ευχαριστώ για αλλη μία φορά που με κρατάτε σε εγρήγορση εδώ και 2χρονια......Ελπίζω να είμαστε εδώ για πολύ καιρό ακόμα(προσωπικά μειλαω). Να είστε ΌΛΟΙ καλά.....Μόνο αυτό.....Τα υπόλοιπα είναι ιδέες.
-
das-keyboard-4-professional-mac-8.jpg Διατίθεται στην ελληνική αγορά το μηχανικό πληκτρολόγιο Daskeyboard 4 Professional σε δύο εκδόσεις, με τους δημοφιλείς διακόπτες Cherry Mx Blue και Brown, αντίστοιχα. Πρόκειται για hi-end προϊόντα που απευθύνονται σε gamers και λάτρεις των μηχανικών πληκτρολογίων. DasKeyboard 4 Professional: Μηχανικό πληκτρολόγιο με διακόπτες Cherry MX.
-
Xiaomi-Mi-Notebook-Air-4G.jpg Σχεδόν μισό χρόνο αργότερα, η Xiaomi ετοιμάζεται να ανακοινώσει την νέα έκδοση του Mi Notebook Air. Αυτό θα γίνει σε ειδικό event, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου. Xiaomi Mi Notebook Air: Ανακοινώνεται 23 Δεκεμβρίου με 4G υποστήριξη.
-
myshake.jpg Εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την πορεία της εφαρμογής τους δηλώνουν οι δημιουργοί του MyShake- του σεισμογραφικού app που μετατρέπει το κινητό του χρήστη σε έναν ανιχνευτή σεισμών, δημιουργώντας έτσι ένα δίκτυο «citizen-scientists» (ερασιτεχνών επιστημόνων). MyShake: Επιτυχής η πορεία της εφαρμογής - σεισμογράφου για κινητά.
-
Παράθεση από bluekamikaze: “Να ρωτήσω ρε παιδιά! Σε redmi note 4G ενώ εδώ και πάρα πολύ καιρό κάνω χειροκίνητα αναβάθμιση σε developer rom, αυτή την φορά μου έκανε μόνο του σε stable. Πως έγινε αυτό; Επίσης λέω να την αφήσω. Που μπορώ να βρω το SMS_mod για να μπορώ να στέλνω μηνύματα με 160 χαρακτήρες; ” πας πρωτα στις ληψεις και απενεργοποιεις την αυτοματη ενημερωση της ρομ εαν θες να το κανεις εσυ καθε βδομαδα αλλιως το αφηνεις ψς εχει. εκανε μονο του αναβαθμιση και ειναι developer ας λεει στα…
-
xbox_one_atmos.jpg Οι φίλοι του καλού ήχου θα χαρείτε να μάθετε ότι η Microsoft ετοιμάζεται να βελτιώσει κατακόρυφα την εμπειρία που βιώνετε παρακολουθώντας ταινίες, παίζοντας video games και φυσικά ακούγοντας μουσική στο Xbox One ή στα Windows PCs και tablets. Η τεχνολογία Dolby Atmos έρχεται μέσα στο 2017 σε Xbox One, Windows 10 PCs και tablets.
-
Google-Gboard.jpg Από την ημέρα που η Google εισήγαγε το Gboard Keyboard στο iOS, πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτιούνταν πότε θα έρθει το νέο πληκτρολόγιο στο Android. Τώρα η Google έκανε διαθέσιμο το Gboard στο Android, αντικαθιστώντας το σχετικά απλό Google Keyboard, με μια πιο feature-loaded έκδοση. Google Gboard: Νέο πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο Search feature.
-
??????????????? Τι να πω;;;;; Έχει να πει κάποιος κάτι;;;;