Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 230.

• Παίδες συγχαρητήρια για την rom σας που δώσατε στο Libra... Αλαγκάριστη και για πρώτη φορά μέσα σε 24 ώρες έχω δει 3 ώρες και 10 λεπτά οθόνη και 14% υπόλοιπο μπαταρίας με συνέχεια Wi-Fi και 4G και 45 λεπτά κλήσεις! Ποτέ δεν έχω δει εδώ και ενάμιση χρόνο που έχω την συσκευή τέτοια αυτονομία! Προβλέπω να μην την αλλάζω μέχρι να πάω στο sagit! Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• RE:

djtutis - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από jgougos: “Τι διαφορά έχουν οι νέες Rom που έγιναν με με "Νέο Compile(18/6/2017) MIUI V8 Developer ROM"; Ευχαριστώ...” Απλά έφτιαξαν κάποια προβλήματα στον tasker στην ασφάλεια και πέρασαν το game booster... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maikmaik: “@djtutis μια δυο φορές που το χρησιμοποίησα δεν είδα κανένα όφελος. Χωρίς αυτό έχω την αίσθηση ότι είναι καλύτερα. Προσωπική μου άποψη βέβαια. Από το Mi-4c μου με Tapatalk” Μετά από καθαρή εγκατάσταση από χθες χωρίς mod αλλά και με το charged και άλλη μια καθαρή εγκατάσταση με το vulkan api μόνο μπορώ να πω ότι χωρίς το charged mod πάει καλύτερα... Βέβαια πάει ακόμα καλύτερα όταν περάσεις το vulkan api μόνο και κανένα άλλο mod... @gkalen φίλε όταν με το καλό μπούμε σε arΩ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maikmaik: “@djtutis όντως μέχρι στιγμής δείχνει να έχει καλύτερη απόδοση στην μπαταρία ακόμη και από την προηγούμενη ρομ. @vayio δεν νομίζω να βοηθήσει σε κάτι το mi4c charged mod. Ήδη ο gkalen έχει βάλει τα καλύτερα. Από το Mi-4c μου με Tapatalk” Μα τα μόνα πράγματα που έχει έξτρα το charged είναι το ενεργοποιημένο Vulcan api καθώς και διαφορετικός scheduler ο οποίος είναι ενεργειακά πιο αποδοτικός... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Τολμώ να πω ότι οι nougat (οι τελευταίες) έχουν μακράν καλύτερη αυτονομία και γενικότερα σε ταχύτητα και σταθερότητα είναι κλάσεις ανώτερες από τις αντίστοιχες lollipop... Στην αρχή πίστευα και εγώ ότι έχουν χάλια αυτονομία αλλά μόλις άλλαξα μπαταρία είδα πραγματικά διαφορά αφού το τηλέφωνο το είχα από αρχές Φεβρουαρίου του 2016... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Στο libra μέχρις στιγμής άψογη... Έχει καλύτερη αυτονομία μέχρις στιγμής σε σύγκριση με την 7.6.10 καθώς το βλέπω το ίδιο γρήγορο με πριν... Πολύ καλή δουλειά παίδες! Μπράβο! Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• RE:

djtutis - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από Despotas: “Παράθεση από pavlidisc: “Μπορώ να πώ οτι η 8.2.3 XTVR δουλεύει καμπάνα. Προς το παρόν δεν είδα κάτι κουλό. Όλα (αυτά που χρησιμοποιώ εγώ τουλάχιστον) δουλεύουν σπέσιαλ. Εντύπωση προς το παρόν μου έκανε η λειτουργία του HD voice που την βλέπω να λειτουργεί σε πολλές κλήσεις. Όχι σε όλες, πράγμα απολύτως φυσιολογικό, αφού η HD κλίση εξαρτάται και απο τον απέναντι. Δεν ξέρω εάν είναι μόνο στα χαρτιά ή εάν δουλεύει πραγματικά (στο S7 όταν έπαιρνε μπρός το HD voice έπρεπε να κ…

• Μπες στο dragon-tt.com και παράγγειλε πίσω καπάκι... Μέχρι να βρω το συγκεκριμένο site ότι έχει γνήσια ανταλλακτικά είχα αλλάξει 3 καπάκια από διαφορετικά καταστήματα αφού όλα μα όλα είχαν διάφορες με το γνήσιο καθώς και μεταξύ τους... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Την nillkin frost έχεις; αν ναι την έπαθα και εγώ με την κόκκινη αυτή κ@λοθήκη... Έφτασα σε σημείο να αλλάξω το πίσω καπάκι παραγγέλνοτας πίσω καπάκι από το dragon-tt... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Εγώ ήδη παράγγειλα την JLW μπαταρία από το aliexpress στα 15€ η οποία από αυτά που έχω δει από γνωστούς μου είναι καλύτερη από την επίσημη... Γενικότερα το soc επειδή ζεσταίνεται πολύ καταστρέφει το πολύ μέσα σε 2 χρόνια την μπαταρία... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• [MOD] MI4C Charged | Xiaomi Mi 4C Αυτό είναι το thread για το mod. Επειδή τα θέλω όλα τα καλλιστεία της miui παρόλο που διαλύουν την αυτονομία περνάω το optimizer_n. Αν κάποιος δεν τα θέλει (όπως xiaomi sync κ.ά) θα έβαζα το debloater όπου βγάζει τα πάντα περιττά της xiaomi και βλέπεις πραγματικά παραπάνω από 5 ώρες οθόνη σε 48 ώρες χρήσης... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Πάντως να ξέρεις ότι οι τελευταίες 3 dev είναι πραγματικά φοβερές... Και κάτι τελευταίο, δοκίμασε τις mi-globe σε συνδυασμό με το charged mod από το xda και θα με θυμηθείς... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Θα κλειδώσει θες δεν θες... Πάντως το μόνο που μπορείς να κάνεις μετά είναι αμέσως αίτηση ξεκλειδώματος και σε 2 ώρες μου ήρθε το μήνυμα να το ξεκλειδώσω. Δεν χρειάστηκε να αλλάξω ρομ. Όλα τα παραπάνω έγιναν πριν μια εβδομάδα σε mi4c φίλου... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Την πέρασα με καθαρή εγκατάσταση πάνω από 7άρα dev όπου χρησιμοποιώ αναβαθμίζοντας την από τον Φλεβάρη... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Ωρέ παλικάρια....τώρα το πήρα πρέφα...τί βλέπουν τα ματάκια μου;;;; η 8.2.3 είναι Android 7;;;;; 8o” Μην την περάσεις... Πιο buggy πεθαίνεις... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• camera app

Μήνυμα

Αν το ενσωματώσεις σε ρομ θα πρέπει να ξεχάσεις να βγάζεις φώτο αυτόματα αφού δεν δουλεύει η αυτόματες ρυθμίσεις... Πρέπει σε κάθε φωτογραφία να παίζεις με τις ρυθμίσεις... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• @nipapa Μπορείς να μου στείλεις το link απ'όπου αγόρασες την μπαταρία; Ευχαριστώ πολύ! Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Κάνε factory reset και πέρασε την τελευταία stable... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Στο account.xiaomi.com δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα... Στο Apply for unlocking Mi devices συνεχίζει να μου βγάζει σφάλμα και σε icognito mode σε οποιοδήποτε browser. Μόλις το δοκίμασα και σε άλλον υπολογιστή και πάλι βγάζει το ίδιο σφάλμα...

• Μου βγάζει αυτό σε μετάφραση: Login successful, improve the forum information και αμέσως μετά κάνει ανανέωση η σελίδα και μου βγάζει αυτό: Account system upgrade, temporarily unable to register, will be the identity of visitors to visit. και ξανακάνει ανανέωση και βγάζει πάλι το πρώτο και μετά ξανά το δεύτερο και επαναλαμβάνεται συνεχώς...