Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 230.

• RE:

djtutis - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από AsteriosRemvos: “1. Παιδια επειδη ειμαι εντελώς σκραπας σε θεματα ρομ κτλπ... Εχω το Xiaomi redmi note 4 με MIUI 8.0.5.0.0 Stable.. Μου εχει αναμεικτα ελληνικα με αγγλικα... Και ψιλοκολλαει σε διαφορες εφαρμογες... Τι μπορω να κανω για να αλλαξω το MIUI πως λεγεται.. ” Για αρχή πέρασε την γνήσια ρομ και μετά ξεκλειδώσει bootloader και πέρασε την ελληνική... Μπορείς να μπεις στο νήμα της συσκευής σου που λογικά θα έχουν καρφιτσωμένους του οδηγούς στην αρχή της πρώτης σελίδας...

• RE:

djtutis - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από Giannis Noits: “Είναι εύκολο να έχω ένα link του "official" λογισμικού? Φοβάμαι μη βάλω κινέζικο τελείως και άντε να βγάλω άκρη μετά. Ήδη το κινητό βγάζει κάτι κινέζικα άσχετα. Άποψη έχει ο καθένας και την εκφράζει συνήθως ελέυθερα και φυσικά κρίνεται απο αυτή. @NasDriver Όταν λές να μας επιτρέψεις εννοείς εσένα και τον pavlidisc ή εννοείς την άποψη του forum ως "συντονιστής" Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω για ποια "κατηγορώ" μιλάς? Εννοείς που κατηγόρησα την συσκευή?” Αδερφέ ηρεμία..…

• Η official είναι μόνο η κινεζική έκδοση...

• Πάντως στο mi4c μια χαρά δουλεύει το doze... Παρεμπιπτόντως, για να μην μπλέκεται με αρχεία, κατεβάστε την εφαρμογή L speed και ενεργοποιείτε είτε το light doze είτε το aggressive doze... Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε το Gov tuner! Με αυτά τα 2 χαρακτηριστικά κερδίζω 1 ώρα οθόνη έξτρα στην συσκευή χωρίς καμία διαφορά στην χρήση με πριν... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Mi4c Μπαταρία

Μήνυμα

Κοίτα στο dragon-tt.com ... Εκεί έχει μόνο αυθεντικά... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Giorgos Xatzakis: “καλησπερα σε ολη την ομαδα, εβαλα την τελευταια εκδοση σε xiaoomi mi note pro, ενω ολα καλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα εχω στην slot 1 καρτα vodafone και εχω ιντερνετ κανονικα ενω στην slot 2 εχω cosmote και δεν εχω καθολου internet δεν ανοιγουν καθολου τα δεδομενα, ενω οι ρυθμισεις και ολα ειναι ενταξει τιποτα...αντιμετωπιζει καποιος αλλος αυτο το θεμα???” Αδερφέ κάνε αναζήτηση για apn στο site γιατί μάλλον δεν κοίταξες λίγο πιο πριν... Βαρεθήκαμε κάθε 10 post…

• Mi4c Μπαταρία

Μήνυμα

Βάλε την τελευταία dev... Έχει φοβερή μπαταρία... Σε κατανάλωση πιάνει τις 5.1.1 globe rom με advanced interactive mod που είχαν τρελή διαφορά από τις xtrv σε θέμα αυτονομίας μόνο... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Καταρχάς, βάλε την ελληνική ρομ. Το πιθανότερο σενάριο είναι να έχει πρόβλημα η ρομ που σου έχουν βάλει. Δεύτερον, βάλε τις εφαρμογές στην αυτόματη εκκίνηση, τρίτον, όταν ανοίξεις τις εφαρμογές που θες για το chat, πήγαινε στις πρόσφατες εφαρμογές και μετά σύρε προς τα κάτω την εφαρμογή ώστε να σου βγάλει ένα λουκέτο το οποίο θα το πατήσεις. Μετά θα εμφανίζεται ένα λουκέτο επάνω στην εφαρμογή που θες να έχεις ειδοποιήσεις. Τέλος, δώσε δικαιώματα στις εφαρμογές αυτές... Sent from my Mi-4c using T…

• @gkalen φίλε ρίξε μια ματιά σε αυτό το λινκ [Miui Device Team]Adreno 430 Graphics Driver OpenGL ES 3.2 - Xiaomi Mi 4c - Xiaomi MIUI Official Forum Το πέρασα στο mi4c και σε antutu είδα 4k παραπάνω, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι τα παιχνίδια τρέχουν καλύτερα και καταναλώνουν λιγότερη μπαταρία Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από thanag7: “Παράθεση από djtutis: “Παράθεση από thanag7: “Απο χθες σε ΜΙ4C τρεχει πολυ καλα! Σαφως καλυτερη απο την προηγουμενη...με σφαλματα διορθωμενα σε messenger kai whatsapp me to μικροφωνο. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δεν υπαρχει πλεον root explorer. Ειναι γιατι crashare στην προηγουμενη? πληροφοριακα ρωταω. Σας ευχαριστουμε. ” Τα προβλήματα στην κάμερα έφτιαξαν; Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” Ναι δεν μου βγαζει κατι. Αν θες να τεσταρω συγκεκριμενο mode πες μου.” HHT, man…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από thanag7: “Απο χθες σε ΜΙ4C τρεχει πολυ καλα! Σαφως καλυτερη απο την προηγουμενη...με σφαλματα διορθωμενα σε messenger kai whatsapp me to μικροφωνο. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δεν υπαρχει πλεον root explorer. Ειναι γιατι crashare στην προηγουμενη? πληροφοριακα ρωταω. Σας ευχαριστουμε.” Τα προβλήματα στην κάμερα έφτιαξαν; Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Παρεμπιπτόντως, στο mi4c ανέβασαν ξανά την ρομ διορθωμένη. Έφτιαξαν κάτι bugs στο ρολόι και κάτι force closes σε fb και άλλες εφαρμογές... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Προβλήματα Μπαταρίας

Μήνυμα

Και ούτε πρόκειται να εμφανίσει... Ήταν η πρώτη custom ρομ που το έφτιαξε το πρόβλημα... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Πρόβλημα με κάμερα.

Μήνυμα

Έχουν πρόβλημα όλες οι nougat roms για την συσκευή μας σε κάμερα και όχι μόνο... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• ληψη βιντεο

Μήνυμα

Μάλλον έχεις πρόβλημα με τους codecs... Δοκίμασε τον mx player... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Πάντως τώρα που δοκιμάζω την ευρωπαϊκή dev για το mi4c πραγματικά πιστεύω ότι θα οδηγήσουν όλους τους χρήστες με android 7 σε cm based roms με το μπάχαλο που τα έχουν κάνει με τα δίπλα δικαιώματα που έχουν... Είναι απλά τραγικό να πρέπει να έχεις 2 ίδιες εφαρμογές για τα δικαιώματα και να γίνεται συνέχεια conflict μεταξύ τους... Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως έχω εδώ και 2 ημέρες που έχω πάρει το μήνυμα για ξεκλείδωμα bootloader και παρόλα αυτά κολλάει στο 50% γιατί λέει ότι δεν είναι ίδιοι λογαριασμοί. Δο…

• Δεν είναι dev China αλλά Europe Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Μόνο μέσω fastboot... Δοκίμασε να περάσεις drivers της συσκευής, και μετά με συνδεδεμένο το τηλέφωνο δοκίμασε να μπεις σε fastboot αφού το έχεις συνδέσει με υπολογιστή... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Λοιπόν, δοκίμασε να μπεις σε edl από fastboot... Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Αφού σου το δείχνει σημαίνει ότι είναι soft brick... Μπορείς να το επαναφέρεις Sent from my Mi-4c using Tapatalk