Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 230.
-
Πάντως μπορώ να πω ότι με την τελευταία stable για το mi4c βελτιώθηκε αρκετά η αυτονομία σε σχέση με την προηγούμενη stable... Σε 15 ώρες έχω 4 ώρες οθόνη και 22% υπόλοιπο μπαταρία! Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
να την περάσω σε mi4c?<br />έχω διαβάσει για bug στην εφαμοργή του καιρού και πρόβλημα με την εφαρμογή των sms...<br />τώρα φοράω την stable 8.0.5.0 Το bug του καιρού φτιάχτηκε μόνο του...
-
Κανένα νέο για το mi4c;
-
@gkalen Στο mi-globe για το mi4c πέρασαν στις roms τους το mpdecision το οποίο μάλλον το εξέλιξαν μάλλον αφού δεν δικαιολογείται στο mi4c στο ίδιο σημείο που βρίσκομαι με ακριβώς το ίδιο setup να βγάζω 5 ώρες οθόνη από εκεί που έβγαζα με το ζόρι 4 ώρες με τις δικές τους είτε με τις δικές σου, σε antutu σταθερά 70+k και σε επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας έφτασα μέγιστο 45°C από εκεί που έφτανα σχεδόν 50°C...
-
Παίδες στην τελευταία stable για το mi4c έχει παρατηρήσει κανείς ότι κάθε μέρα γίνεται reset στις εκκινούμενες εφαρμογές;
-
Ξέρουμε πως αλλάζουμε γραμματοσειρά καθώς και αν υπάρχει καμιά που να υποστηρίζει ελληνικά; Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
@gkalen για το mi4c έχεις περάσει mpdecision; Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
@gkalen φίλε για το mi4c δεν δουλεύει το link της Rom... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
djtutis - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “@djtutis Έχω την εντύπωση οτι με camera2 api λειτουργεί αυτή τη στιγμή το MIUI8 και το MIUI7. Γενικά αν έχω καταλάβει καλά δεν υπάρχει camera api στο android 6. Εκτός εαν έχουν(η Xiaomi) κάνει ειδικό (ας πούμε) porting του api σε κάποιο custom api που βασίζεται πάνω στο παλιό camera api.” Κάνεις λάθος. Το camera 2 api σου δίνει την δυνατότητα να πειράζεις το iso όσο θες, την ταχύτητα του κλείστρου έως και 32 δευτερόλεπτα, και βάζεις φωτογραφίες raw χωρίς καμία επεξεργασί…
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.9.1] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
Μήνυμα@gkalen φίλε στην slimrom για το mi4c έχουν περάσει αυτές τις ρυθμίσεις στον επεξεργαστή. Τα πέρασα όπως είναι με το kernel auduitor και μέχρις στιγμής πρώτη φορά βλέπω την custom stable σου rom φοβερή αυτονομία και το ίδιο εξαιρετικές επιδόσεις! Βέβαια μιας που εσύ είσαι master σου το στέλνω να του ρίξεις μια ματιά ίσως στις επόμενες rom σου...fb867a9e377ff89d0bf35d3af3a56a86.jpg59798d01863d2255212142a914cad469.jpg859607c552c4957179f3278234e02197.jpg002767f0c1bbff4b19748577ee008e12.jpg9ee9776b1…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Βάλε την "πραγματική" Stable, την developer του @gkalen να βρεις την υγειά σου... Παρεμπιπτόντως, τα πολύχρωμα λαμπάκια σε αυτήν δουλεύουν, όπως αναβοσβήναν στις παλιές ντίσκο... :dance:” Αυτή έχω... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amigagr: “@djtutis εχεις ενεργοποιημενο το led και επιλεγμενα χρωματα αναλογα το ειδος της ειδοποιησης? το να αναβει με τη φορτιση ή οχι, ειναι ξεχωριστη ρυθμιση (στο ιδιο υπομενου βεβαια) απο τη ρυθμιση ''άλλων ειδοποιησεων'' ''προσθετες ρυθμισεις'' ---> ''LED ειδοποιησης''” Ναι. Έχω κόκκινο στις αναπάντητες, πράσινο στα μηνύματα, μπλε στις ειδοποιήσεις... Δοκίμασα και άλλα χρώματα την ώρα τις επιλογής άναβαν τα χρώματα που ήθελα αλλά και πάλι τίποτα... Το απενεργοποίησα το led το …
-
@gkalen ωραίες οι 2 τελευταίες custom ρομ σου για το mi4c Όπως και η stable αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το led ειδοποιήσεων... Δεν δουλεύει παρα μόνο κατά την φόρτιση... Εννοείται ότι κάθε εγκατάσταση της ρομ σου είναι καθαρή... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.25] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
Μήνυμα@gkalen Φίλε αυτό είναι φυσιολογικό; Στις παλιότερες έσβηναν οι 2 μεγάλοι πυρήνες... Τώρα δουλεύει συνέχεια ο ένας από τους 2...20ce90aac393cb0bd211f71f2f1c1c3a.jpg Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Εδώ δεν έχω δει σχεδόν ποτέ 3 ώρες οθόνη με miui Sent from my Mi-4c using Tapatalk