Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 928.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
Παράθεση από gnns mtrs: “Εγώ πάντως ρωτάω αυτό: Θέλω τις επόμενες ώρες να παραγγείλω το Mi mix 2s από geekbuying και μου δίνει ως επιλογή το HKEU Priority Line. Θα υπάρχει θέμα με τελωνείο; (αλλού διάβασα πως υπήρξε) Ποια η δική σας εμπειρία; ” Για να μη σου απαντάει κάποιος σημαίνει ότι δεν είναι δοκιμασμένη λύση. Στο Gearbest και στο Banggood δεν το έχουν αυτό που ψάχνεις;
-
-
Αυτή είναι η ιστορία από την αρχή... Παράθεση από billphone: “Παρήγγειλα πριν μερικές μέρες από Banggood ένα radio DVD αυτοκινήτου με αναδιπλούμενη οθόνη και επέλεξα να έρθει με Priority Direct Mail όπως έχω ξανακάνει στο παρελθόν. Μου έκανε εντύπωση ότι ενώ η συσκευή κόστιζε 95€ το κόστος για το Priority ήταν μόνο 0,98€! Μετά από 3-4 μέρες μου στείλανε μήνυμα ότι δεν υπάρχει κατάλληλη μέθοδος αποστολής για τη χώρα μου και ότι θα ακυρώσουν την παραγγελία και θα μου επιστρέψουν τα χρήματα. Τους ρ…
-
Παράθεση από derveni: “Ναι θα πληρώσεις τα ραφτικα από το κουστούμι, πως την πάτησες έτσι και το έβαλες με DHL ? ” Όπως έγραψα πιο πάνω ήταν λάθος του Banggood Παράθεση από makisfz: “@billphone με πια DHL το έστηλε express (courier) η απλό ταχυδρομείο deutsch ” Αυτό πως μπορώ να το καταλάβω; Από το tracking number μήπως; Είναι 10 ψηφία χωρίς γράμματα. Πάντως αν και έχει μπει Ελλάδα και έχει φύγει και από Αθήνα δεν φαίνεται πουθενά στα ΕΛΤΑ. Μάλλον για courier το κόβω...
-
Μην το λες είναι ενδιαφέρουσα συσκευή και αν έχει καλή τιμή ψήνομαι για αντικατάσταση του Mi Pad 2