Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 928.

• Redmi 5 plus Global Rom

billphone - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Παράθεση από tolism30: “Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά έκανα το update και όλα καλά. Οπότε άλλοι φίλοι με τα δικά μου χαρακτηριστικά ας προχωρήσουν άφοβα. Η rom είναι stable και ήταν 1,5gb φιλτατε mod. ” Από πού το πήρες; το 4/64 είναι; Παράθεση από kapsts: “Ηρθε και εμενα απο Banggood σφραγισμενο εκανα update και ολα καλα. ” Με το καλό να το χαρείς! Με ποια έκδοση ROM σου ήρθε;

• Παράθεση από gsar: “Κάποιος με την προηγούμενη stable clobal χρειάζεται το factory reset? ” Έχεις την global stable και θέλεις να περάσεις την ελληνική, αν κατάλαβα καλά; Υπάρχει άλλη διαδικασία. Για το Mi5 μπορείς να ακολουθήσεις αυτό τον οδηγό

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Τα φώτα σας

Μήνυμα

Παράθεση από pasxalis: “Αν το αφήσω δηλαδή ως έχει τη πρόβλημα θα έχω. Και φλασαρω από πάνω την ελληνική ρομ; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπορεί να μη γίνει τίποτα μπορεί και να έχεις προβλήματα Όπως έχει γράψει και ο @lallasgr: "Όταν λοιπόν παραλαμβάνουμε ένα κινητό με ξεκλείδωτο bootloader υπάρχουν δύο περιπτώσεις του τι έχει συμβεί. 1) Η πρώτη περίπτωση και πιο συνηθισμένη είναι από το μαγαζί που το πήραμε να έχουν ξεκλειδώσει τον bootloader με Unofficial τρόπο για…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Τα φώτα σας

Μήνυμα

Κινέζικο κουτί με κινέζικο κινητό (ΜΕΕ7) χλωμό για official global. Κατά πάσα πιθανότητα κλειδωμένος bootloader, εκτός και αν το κατάστημα το έχει ανοίξει ήδη και έχει κάνει όλη την "βρώμικη" δουλειά. Εν πάσει περιπτώσει περιμένουμε τα νέα σου... και ότι κι αν είναι, λύση θα βρεθεί

Μήνυμα

Παράθεση από Alexandros Manousis: “πανω από το 5εχει κινέζικα.στο πλάι γράφει κινέζικα κ 5plus.δεν έχει ευρωπαϊκό φορτιστή.μου ήρθε με ανταπτορα ” Από τα λίγα που ξέρω πιστεύω ότι δεν είναι αυθεντική η ROM του κινητού και θα σου δημιουργήσει πρόβλημα σε περίπτωση update

Μήνυμα

Παράθεση από Alexandros Manousis: “Καλημερα παιδιά.εγωβτο Κιν το πήρα από το 8cores κ μου είπαν ότι έχει την global rom κ ότι κάνει αναβαθμίσεις λογισμικού κανονικά.το Κιν μου είναι το xiaomi redmi 5plus. Είναι το MEE7 κ έχει την αναβάθμιση 9.2.0.2 ” Πες μου λίγο Αλέξανδρε, έξω από το κουτί πάνω από το μεγάλο 5 έχει Κινέζικα γράμματα ή γράφει Redmi; Αν γράφει Redmi, αν στο πλάι γράφει global edition, αν έχει ευρωπαϊκό φορτιστή και όχι αντάπτορα τότε είναι μεγάλες οι πιθανότητες να είναι η offici…

Μήνυμα

Παράθεση από arkon79: “Success! Η αναβαθμιση πετυχε! Το κινητο αγοραστηκε απο eglobalcentral στα 171 Ευρω! Ηρθε σε σφραγισμενη Global συσκευασια μαζι με ευρωπαικο ανταπτορα! Μοντελο MEG7 ” Με Ευρωπαϊκό αντάπτορα ή Ευρωπαϊκό φορτιστή; Εφόσον είναι η Global version ( γράφει κάτι τέτοιο στο κουτί; ) θα έπρεπε να έχει ευρωπαϊκό φορτιστή

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@billphone Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι το πιο αξιόπιστο είναι το adb αλλά αυτό πως το ξεπερνάμε Και στο Mi Unlock μου λεει να βάλω το Mi unlock Status,πρόβλημα που θέλει σκέψη και υψηλό ρίσκο, γιατί δεν είναι δικό μου το κινητό, παίζω με τα νεύρα μου εδώ ” Ε, κοίτα να δεις, ήξεραν οι άνθρωποι ότι θα πάει σε έμπειρα χέρια το κινητό και σου βάλανε λίγο πιο δύσκολα Εξάλλου όπως είπες και εσύ, στην τελική πάντα υπάρχει και το testpoint Αλλά εγώ πιστέυω ότι κάτι θα βρεις εσύ

Μήνυμα

Το adb λέει την αλήθεια, η συσκευή όχι. Για μένα από τη στιγμή που ήρθε σε κουτί που δεν είναι της global edition κάτι βρωμάει, και φάνηκε αυτό από το κλείδωμα Πάντως με αυτή τη συσκευή ανατράπηκαν πολλά πράγματα. Πού ξανακούστηκε να παίρνει ΟΤΑ ενημέρωση μαϊμού rom; Και τώρα να λέει ότι είναι ξεκλείδωτη ενώ δεν είναι;

• Αυτό το θέμα με το eBay και δήθεν αποθήκη από Αγγλία έχει παραγίνει

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από billphone: “Ίσως να είναι έτσι, απλά δεν μου έχει τύχει τόσο έντονο σε κανένα άλλο κινητό ή μηχανή που είχα ” Μήπως το τζαμάκι της κάμερας έχει γραντζουνιές;Βράδυ με έντονο τεχνητό φωτισμό στο κάνει; ” Καλησπέρα, όχι δεν είναι γρατσουνισμένο και δεν το κάνει σε βραδινές Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από billphone: “Καλησπέρα στην ωραία παρέα. Μία ερώτηση για φωτο από Mi5 Η παρακάτω φωτογραφία είναι σε κόντρα ήλιο, αλλά και πάλι είναι φυσιολογικές αυτές οι…

• Ίσως να είναι έτσι, απλά δεν μου έχει τύχει τόσο έντονο σε κανένα άλλο κινητό ή μηχανή που είχα

• Παράθεση από spideman3: “Δώσε λεπτομέρειες δλδ με την stock camera HHT ή HDR? Εγώ που έβγαλε πάρα πολλές με το δικό μου Mi5 με stock και τώρα πλέον με GCam δεν είχα τέτοιο αποτέλεσμα. Το έχεις επίσης σε θήκη? αν ναι δοκίμασε και χωρίς αυτή. @Antretng τα φώτα σου. ” Stock camera, είναι με HDR ενεργοποιημένο, σε διαφανή θήκη σιλικόνης =============== Φεβ 28th 2018, 11:55pm =============== Παράθεση από fog: “Εάν αυτό συμβαίνει όταν φωτογραφίζεις - κάποιες φορές- κόντρα στον ήλιο δες σχετικά με το φ…

• Καλησπέρα στην ωραία παρέα. Μία ερώτηση για φωτο από Mi5 Η παρακάτω φωτογραφία είναι σε κόντρα ήλιο, αλλά και πάλι είναι φυσιολογικές αυτές οι γραμμές και οι χρωματισμοί; ibb.co/iD54yH

• Παιδιά το έχει το Banggood στα 218€, τι λέτε είναι καλή τιμή; Έρχεται με official global ή μαϊμού αν ξέρετε;