Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 928.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από teoxoli: “Miui 9 stable 9.0.3.0 NEGCNEI γραφει. Μπήκα τελικά και στο unlock έγραφε σε 360 ώρες να ξαναπροσπαθήσω. Είμαι εντάξει και απλώς περιμενω?„“ ” Σωστά, σε 15 μέρες θα μας πεις τα νέα σου
-
-
Παράθεση από SPYRO80: “Παράθεση από billphone: “Παράθεση από SPYRO80: “Παρέλαβα χθές απο Banggood και ηταν οντως με Global stable 9.2, 100% Ελληνικά, το playstore δουλεύει μια χαρά. Εδώ εχω ανεβάσει και το unboxing. ” Ωραίο unboxing όντως Σπύρο.Με ανησυχεί όμως το ότι στο κουτί πάνω από το μεγάλο 5 έχει Κινέζικα και όχι τη λέξη Redmi όπως θα έπρεπε να έχει η Global edition. Επίσης θα έπρεπε να έχει και αυτοκόλλητο στο πλάι που να γράφει Global που δεν το είδα...Επίσης όλα τα σχόλια από χρήστες σ…
-
Εγώ να προσθέσω ότι δεν έχω δει μέχρι στιγμής μαϊμού rom σε Global version συσκευή (αυτή με το Αγγλικά "Redmi" πάνω από το μεγάλο 5 στο καπάκι, με το αυτοκόλλητο "Global" στο πλάι και με τον Ευρωπαϊκό φορτιστή μέσα στη συσκευασία, όχι αντάπτορα) Άρα Global version συσκευή= Global official rom Αν κάνω λάθος διορθώστε με
-
-
Παράθεση από SPYRO80: “Παρέλαβα χθές απο Banggood και ηταν οντως με Global stable 9.2, 100% Ελληνικά, το playstore δουλεύει μια χαρά. Εδώ εχω ανεβάσει και το unboxing. ” Ωραίο unboxing όντως Σπύρο. Με ανησυχεί όμως το ότι στο κουτί πάνω από το μεγάλο 5 έχει Κινέζικα και όχι τη λέξη Redmi όπως θα έπρεπε να έχει η Global edition. Επίσης θα έπρεπε να έχει και αυτοκόλλητο στο πλάι που να γράφει Global που δεν το είδα... Επίσης όλα τα σχόλια από χρήστες στο Banggood μιλάνε για κινεζική ROM ή ψεύτικη …
-
Υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή που λέγεται Updater ή Αναβάθμιση. Θα την δεις ότι και launcher αν χρησιμοποιείς =============== Φεβ 23rd 2018, 12:18am =============== Περάστηκε το patch και βγαίνει και το σωστό μήνυμα από τον updater! Ευχαριστούμε πολύ! Περιμένουμε να το δούμε να δουλεύει και στην πράξη!
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΝαι το ξέρω για το eglobalcentral, νομίζω το έχει και το Gearbest. Το Banggood για την ώρα όχι. Εγώ πάντως περιμένω να παραλάβει κάποιος το 4/64 με αυθεντική Global για να προχωρήσω και εγώ για φίλο
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Παράθεση από billphone: “Έχω την εντύπωση ότι για τη συγκεκριμένη συσκευή η Global ROM μπαίνει μόνο σε International συσκευή, για αυτό και το ανέφερα σαν απόδειξη ότι η ROM του δεν είναι η αυθεντική ” Πάντως έχει 800αρα ” Έχει; πού το είδες; στη φωτογραφία που έβαλες δεν φαίνεται να έχει πάντως
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΈχω την εντύπωση ότι για τη συγκεκριμένη συσκευή η Global ROM μπαίνει μόνο σε International συσκευή, για αυτό και το ανέφερα σαν απόδειξη ότι η ROM του δεν είναι η αυθεντική
-
Παράθεση από makisfz: “πολλες φορες αλλαγη version μπορει να κλειδωσει και ο bootloader καλυτερα να πας με καθαρη εγκατασταση και fastboot rom και μετα να περασεις twrp και την ελληνικη ” Ευχαριστούμε αλλά δεν έχουμε πρόσβαση σε υπολογιστή αυτές τις μέρες, άρα θα πάμε με factory reset και βλέπουμε
-
Παράθεση από amavroudis: “Συμπληρωσα επάνω. ” Οκ, θα το μεταφέρω στην ανιψιά, που πήγε για ύπνο
-
Παράθεση από amavroudis: “Φαίνεται αν είσαι σε υπολογιστή. Εγώ είμαι σε κινητό. Αναβάθμισε το twrp στο τελευταίο από εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI ” και μετά; Να δοκιμάσει χωρίς fr;