Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 928.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “ Παράθεση από billphone: “Παράθεση από derveni: “Πανεύκολος οδηγός δες της φωτογραφίες Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer καλή επιτυχία και ενημέρωσε αν το έκανες ” Γιώργο με αυτόν τον οδηγό του @derveni δεν θα μπορέσει να ξεκλειδώσει; ” Δεν ξεκλειδώνει με την 9.2.0.2. αν δεν απατώμαι. ” Τότε ίσως θα πρέπει να προστεθεί στον οδηγό αυτή η πληροφορία
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Στη σελίδα του banggood γραφει πως η Rom είναι Global με ΟΤΑ update .... Είναι official άραγε η fake ? ” Δες την ημερομηνία, 15/1/18 δεν είχε βγει Official Global ROM. Εκτός αυτού βλέπεις ότι δεν έχει την Β20 οπότε δεν πρόκειται για Global ή International edition. Άρα China edition με China bootloader με Global ROM = Let it go!!
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από giorgos71: “...δεν το ηξερα το Google Installer τορα απο εσενα το ειδα,αν δεν μπορεσουν να κανουν κατι θα το δοκιμασω ” Θα μπορέσουν θα μπορέσουν, με το αζημίωτο βέβαια
-
Παράθεση από geoanto555: “Η ρομ που έχει το κινητό δεν είναι βαπτισμένη αλλά official . Το πρόβλημα ειναι στο ότι έχουν κρατήσει το bootloader από την Κινέζικη για να μπορεί να ανοίξει. Με την αναβάθμιση παίρνει τον Global bootloader και γι αυτο μπρικάρει. Αυτο που χρειάζεται είναι να ξεκλειδώσεις bootloader για να μπορεις να βάλεις GLOBAL ROM.. ” Αυτή είναι μια καλή εξήγηση, αν και το γιατί κράτησαν το Κινέζικο bootloader δεν το καταλαβαίνω... Ίσως και το ξεκλείδωμα δεν είναι εύκολο. Σε άλλο νή…
-
Παράθεση από john di.: “παιδια κανω τεστ ποιντ οπως το δειχνει αλλα τιποτα. το διαβασε μια φορα αλλα τωρα δεν το διαβαζει.. =============== Φεβ 18th 2018, 1:25am =============== κομοτηνη ” Μην εγκαταλείπεις, δοκίμασε αρκετές φορές, θα τα καταφέρεις. Στο μεταξύ θα ήθελες να μας πεις από ποιο κατάστημα αγόρασες το κινητό και αν έχεις το 4/64;
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από longus: “Πιστεύω από τέλος της εβδομάδας που μας έρχεται θα παραλάβω ένα 4/64 Global Version, και θα ενημερώσω σχετικά αν έχει θέμα και αυτό. ” Από πού το πήρες, αν επιτρέπεται;
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΦαίνεται πάντως ότι με την official Global ROM στα 3/32 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αναβαθμίσεις. Το πρόβλημα εμφανίζεται στις unofficial ROM και κυρίως στα 4/64 όπου προς στιγμήν φαίνεται ότι η μόνη λύση για αναβάθμιση είναι το testpoint. Άρα για τον άμεσο αγοραστή οι λύσεις είναι 3/32 Global και είσαι κομπλέ ή 4/64 Global και testpoint ή υπομονή
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από longus: “@billphone ναι το 3/32 έχω, είναι όμως το global version με το αντίστοιχο αυτοκόλλητο στο πλάι, ευρωπαϊκό φορτιστή και B20 μπάντα. ” Καλά το κατάλαβα. Από όσα έχουμε διαβάσει, σχεδόν όλα τα προβλήματα είναι στα 4/64, τα οποία δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει σε global επίσημα. Δεν είναι τυχαίο ότι στο kimovil στο 3/32 έδειχνε global version εδώ και καιρό ενώ στο 6/64 μόλις πριν μια εβδομάδα εμφανίστηκε και τα καταστήματα που την διαθέτουν, ακόμα είναι σε pre-order ουσιαστικά. Δ…
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από longus: “Καλημέρα στην παρέα, διαβάζοντας λίγο το νήμα κατάλαβα ότι το θέμα με την global rom και το Ota update πρέπει να το έχουν τα τηλέφωνα που είχαν εξαρχής china rom , το δικό μου redmi 5 plus Global version, ( original global version) που ήρθε σφραγισμένο, είχε κάποια έκδοση global rom( δεν θυμάμαι ποια) μόλις το έβαλα να φορτίσει μου έβγαλε αναβάθμιση την τελευταία global rom ( 9.2.6.0) την έκανα και κανένα πρόβλημα, ούτε brick ούτε κάτι άλλο, οπότε φταίει ο τρόπος μάλλον που…
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΠαράθεση από dmarccos: “Παράθεση από derveni: “Δεν το πρόσεξα ότι έχεις μαϊμού rom δεν είδα την φωτογραφία, δεν θα περάσει τότε. ” Έτσι είναι, δε περνάει η china dev Προς το παρόν η μόνη λύση για όσους έχουν μαϊμού global stable rom και δε μπορούν να προχωρήσουν στη λύση του VPN για το ξεκλείδωμα, είναι testpoint με άνοιγμα της πλάτης του κινητού κτλ Δεν είναι δύσκολο, απλά θέλει να το πάρεις απόφαση. Έτσι πέρασα λοιπόν τη τελευταία china dev μέσω του MiFlash, έβαλα το Mi λογαριασμό μου, εγκατέσ…
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαράθεση από leasedline: “ναι πράγματι υπάρχει οδηγός κάπου για ελληνική ρομ; σε φίλο μου έχει έρθει με αγγλικά ” Αυτόν ψάχνεις;
-
Παράθεση από billphone: “Αν δεν κάνω κάπου λάθος, δεν πρόκειται για κατάστημα. Η σελίδα του "δικού μας" @Red21 στο Facebook είναι ” Παράθεση από derveni: “Τι θα πει δικός μας ή όχι εγώ αυτά τα βλέπω βερεσέ, και ο δικός μας και ο άλλος για διαφήμιση μπαίνουν εδώ, αλλά εγώ το έθεσα πιο διπλωματικα δηλαδή αν η ανάρτηση έγινε για το ευχαριστώ η την διαφήμιση, και καταλήγω μάλλον στο δεύτερο ” Το "δικός μας" πάει μόνο στο ότι το συγκεκριμένο παιδί είναι μέλος στο ίδιο forum με εμάς. Τίποτα περισσότερ…
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Δεν θέλω να περάσεις Global αλά CN developer rom @dmarccos θέλω να δω αν την περνάει ώστε να μπει απροβληματιστα το VPN αυτό θέλω να δεις καθ όσων δεν έχω την συσκευή και δεν μπορώ να κάνω της δοκιμές, θα το εκτιμούσα πολύ αν έκανες την δοκιμή και μου ανέφερες το αποτέλεσμα. ” Για αυτό νόμιζα ότι θέλεις την China developer
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΠαράθεση από dmarccos: “@billphone Δε τη βρίσκω στο miui.com Αυτη θα περναει χωρις προβλημα απο τον updater; ” China dev δεν ψάχνεις; εδώ -> MIUI ROM for Redmi 5/Plus - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΠαράθεση από dmarccos: “@derveni Αυτός ο τρόπος θέλει fastboot rom και η μόνη που υπάρχει είναι η global stable(9.2.6.0), όχι developer, οπότε και να δουλέψει πάλι δε θα έχουμε επιτυχία στο ξεκλείδωμα ” Έχει βγει και developer @dmarccos πριν από λίγο
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651