Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 928.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Redmi 5 plus Global Rom

billphone - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Δεν είναι πάντα θέμα βιασύνης, αλλά και ανάγκης πχ αν ο άλλος έχει μείνει χωρίς κινητό δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει...

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από kapsts: “Tο honorbuy youtube.com/watch?v=j9b3kf2Kk7s εχει το Global και τελικη τιμη ειναι 177,61 απο ευρωπη λεει. Αγοραζουμε αφοβα ή θα εχουμε κανενα θεμα με τελωνιο? ” Δεεεεε σου απαντάω :)) ” ή απλά κάνε copy-paste =============== Φεβ 9th 2018, 4:59pm =============== Φίλος μου θέλει να του παραγγείλω το 4/64. Αν έρθει με unofficial ROM ποια είναι η διαδικασία να του περάσω την official Global? Χρειάζεται και για αυτό να περιμένουμε 15 μέρες;

• Αν παραπονεθείς δεν νομίζω να κερδίσεις τίποτα, δεν κάνανε αυτοί κάτι λάθος. Μόνο αν είχες πληρώσει ασφάλεια τελωνείου θα σου επιστρέψουν όλο το ποσό

Μήνυμα

Παράθεση από rizosplayz: “... Κρίμα, πολύ κρίμα. Και το πρώτο δικό μου Note 3 απο China το έφερα και υπέφερα μεν απο το bloatware αλλά δεν μπρίκαρε απο ΟΤΑ, εδώ μιλάμε για απαράδεκτη φάση. Σχεδόν αναπόφευκτη. (και ποιος δεν θα έκανε το update). Απορώ μάλιστα γιατί κάποιος μεταπωλητής να μπει στον κόπο να πειράξει την ROM, δεν βαριέται; Τι θα κερδίσει; Φιάσκο παιδιά! ” Συμφωνώ μαζί σου! Όσο για τον πωλητή που λες, επειδή πριν από 2-3 μόλις μέρες βγήκε επίσημη Global ROM (μόνο Stable όχι Developer…

Μήνυμα

Πάντως έχουμε ένα γεγονός, ότι συσκευές της Xiaomi brickάρουν μετά από αναβάθμιση ΟΤΑ, είτε πρόκειται για official είτε για unofficial, πράγμα που είναι απαράδεκτο. Θα είχε ενδιαφέρον πάντως αν μπορούσαμε να μάθουμε αν είναι τελικά official η ενημέρωση ή όχι.

Μήνυμα

Κι όμως για το Redmi 5 υπάρχει διαθέσιμη Official Global ROM (ενώ για το Redmi 5+ δεν έχει βγει ακόμη ή έχει αποσυρθεί) Βέβαια δεν ξέρω αν γίνεται να πας μέσω updater σε αυτήν από Dev. Αλλά για να το λες εσύ, έτσι θα είναι. Όσον αφορά την Global ROM του Redmi 5+ σε σχόλια στο en.miui.com που διάβασα, οι περισσότεροι λένε ότι είναι μαϊμού και ότι το update σε 9.2.6.0 ήταν και αυτό πιθηκάκι! Τώρα πώς κατάφεραν να εμφανίσουν μαϊμού OTA update σε μαϊμού ROM είναι μυστήριο, αλλά αν είναι αλήθεια πρόκ…

Μήνυμα

Για την official global rom συζητάμε και εμείς. Αλλά από ότι φαίνεται υπάρχει πρόβλημα με την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση. Έχεις το συγκεκριμένο τηλέφωνο;

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Και να είσαι έτοιμος να περιμένεις 15 μέρες μέχρι το ξεκλείδωμα ” Αυτό είναι το αρνητικό όταν πρόκειται για συσκευή άλλου. Όμως ήξερα για 72 ώρες, τώρα πήγαμε σε εβδομάδες;

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Προς το παρών η μόνη λύση εάν γίνει rick είναι το test point ή να αφήσεις την συσκευή στην άκρη μέχρι να βγει για κατέβασμα νεότερη έκδοση από την 9.2.6.0 ή global developer rom ” Ή να μην κάνω την αναβάθμιση στην 9.2.6.0

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αυτό ακριβώς, το πρόβλημα που έχει αναφέρει ο @Valentinos, επίσης μαϊμού ρομ και ΟΤΑ αναβάθμιση δεν υπάρχει, μόνο οι official rom κάνουν ΟΤΑ αναβαθμίσεις ” Σωστά έχεις δίκιο. Ας ελπίσουμε σε επόμενη αναβάθμιση να έχει διορθωθεί το πρόβλημα γιατί ο άλλος, που θέλει να το πάρει, δεν θέλει πολλά σκαλίσματα. Αλλά ποιος θα κάνει τη δοκιμή όταν βγει, είναι το θέμα χεχε

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Έχει Global rom αλλά...δεν έχουν βγει ακόμα δημόσια για κατέβασμα και εάν γίνει αυτόματη αναβάθμιση στην τελευταία 9.2.6.0 γίνεται brick της συσκευής ” Έχει Global Official Rom και γίνεται brick η συσκευή σε αναβάθμιση;; Τι κουφά είναι αυτά; Μήπως δεν είναι official η ROM; Εννοείς παθαίνει αυτό που έλεγε ο φίλος @Valentinos παραπάνω;

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Καλησπέρα!! Απ'οτι βλέπω εδώ -> MIUI ROM for Redmi 5/Plus - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Δεν βλέπω να υπάρχει (ακόμα) global ROM. ” Θέλω να το παραγγείλω για φίλο ο οποίος θέλει ελληνικά. Το ότι δεν έχει βγει Global ROM θα πεί ότι θα έχει ελληνικά αλλά με monkeyROM;