Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 928.

• Παράθεση από kggian: “Καλημέρα. Ποιά μέθοδος είναι η "σωστή" για παραγγελία κινητού από Geekbuying; 1. Registered Airmail (15-30 business days) 2. DHL ECONOMY (4-8 business day) 3. HKDHL Express (3-5 business days) 4. EMS (7-15 business days) 5. HKEU Priority Line (15-25 business day) Μήπως η τελευταία; ” Η τελευταία δεν ξέρω τι ρόλο παίζει αλλά μέχρι τώρα το geekbuying δεν είχε τρόπο αποφυγής τελωνείου. Μόνο από Ευρωπαϊκές τους αποθήκες είναι σίγουρο και κατά προτίμηση από Ιταλία που έχει ελάχι…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από darkshadowman: “Παιδιά εμφανίστηκε μια μικρή κίτρινη κηλιδα στην οθόνη δεξιά. Παω για αλλαγή οθόνης? ” Η οποία δεν φεύγει με τίποτα να υποθέσω; Καμιά φωτο;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από Nickleon: “Παράθεση από billphone: “Κάπου διάβασα ότι κυκλοφόρησε η MIUI 9 Stable για το Mi5. Ξέρει κανένας τίποτα; ” Εμένα μου ήρθε ειδοποίηση χτες το πρωί. Έκανα την αναβάθμιση και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. ” Άντε ωραία! Άρα σε λίγο θα σκάσει μύτη και η XTRV Stable 9

• Κάπου διάβασα ότι κυκλοφόρησε η MIUI 9 Stable για το Mi5. Ξέρει κανένας τίποτα;

• Παράθεση από adekastos: “Παράθεση από billphone: “Παράθεση από adekastos: “Καλησπέρα με τα lucky bags της gb πηρα την καμερα της xiaomi yi m1 την οποία έστειλαν με nl post το οτι θα φάω τελωνείο το γνωρίζω ηδη, το θεμα ειναι ποσο τελωνείο φαω δλδ θα πληρώσω για 170€ που την πηρα η για 400€ που κάνει κανονικά παρήγγειλε κάνεις να μου πει πόσο πλήρωσε; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κανείς δεν ξέρει να σου πει με σιγουριά. Θα το κρίνει εκείνη τη στιγμή ο τελώνης!Θα ήταν …

• Παράθεση από adekastos: “Καλησπέρα με τα lucky bags της gb πηρα την καμερα της xiaomi yi m1 την οποία έστειλαν με nl post το οτι θα φάω τελωνείο το γνωρίζω ηδη, το θεμα ειναι ποσο τελωνείο φαω δλδ θα πληρώσω για 170€ που την πηρα η για 400€ που κάνει κανονικά παρήγγειλε κάνεις να μου πει πόσο πλήρωσε; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κανείς δεν ξέρει να σου πει με σιγουριά. Θα το κρίνει εκείνη τη στιγμή ο τελώνης! Θα ήταν καλό ίσως να είχες ζητήσει να βάλουν την απόδειξη…

• Παράθεση από vaskef69: “... Μια πρόταση και από εμένα. Όποιος έχει την διάθεση και την εμπειρία, καλό θα ήταν να γράψει σ΄ένα post, τα μαγαζιά που έχει αγοράσει, την εκάστοτε μέθοδο αποστολής που επέλεξε και απέφυγε το τελωνείο. Να φτιαχτεί λοιπόν ένας οδηγός τον οποίο να ακολουθούμε όλοι μας για να αποφεύγουμε το τελωνείο πριν παραγγείλουμε. Πιστεύω ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο για όλους μας πχ gearbest: μέθοδος αποστολής: ................... banggood: μέθοδος αποστολής: ................... vickmal…

• Παράθεση από XiaoPST: “Παράθεση από billphone: “Δεν ξέρω για τις dev αλλά με την Stable XTRV 8.5.3 εγώ είμαι πολύ καλά. Η μπαταρία με Bluetooth ακουστικό και Wifi ανοιχτό όλη μέρα κρατάει πάνω από 1 μέρα. Battery drain καθόλου. Συνήθως εκεί που το αφήνω (σε ένδειξη μπαταρίας), εκεί το βρίσκω. Θερμοκρασίες δεν έχω μετρήσει αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα στο χέρι κάτι που να με ενοχλεί. ” Από memory management πώς τα πάει? ” Από τα 3GB, έχω πάντα 0,9-1GB ελεύθερα

• Δεν ξέρω για τις dev αλλά με την Stable XTRV 8.5.3 εγώ είμαι πολύ καλά. Η μπαταρία με Bluetooth ακουστικό και Wifi ανοιχτό όλη μέρα κρατάει πάνω από 1 μέρα. Battery drain καθόλου. Συνήθως εκεί που το αφήνω (σε ένδειξη μπαταρίας), εκεί το βρίσκω. Θερμοκρασίες δεν έχω μετρήσει αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα στο χέρι κάτι που να με ενοχλεί.

• Παράθεση από yiatsou: “Καλημέρα ,πιο πολύ για επιβεβαίωση θέλω να ρωτήσω. Για παραγγελία από gearbest με τρόπο αποστολής priority line Europe express θεωρητικά αποφεύγει τελωνείο σωστά? Μιλάμε για αγορά 90 ευρώ. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από ioann1s: “so far ναι, Shipping method: DPDUK1 ” Προσοχή εδώ! Η σωστή μέθοδος είναι με EU EXPRESS και όχι με EUROPE EXPRESS. Η πρώτη μέθοδος έρχεται μέσω DPDUK (Αγγλία) η δεύτερη μέσω CHRONOPOST (Γαλλία). Με τη δεύ…

• Παράθεση από sakasa: “Μετά από 2 μήνες αναμονή και αίτηση επαναυπολογισμου των δασμών στα ΕΛΤΑ νομίζω ότι μου το στειλανε πίσω, αν καταλαβαίνω σωστά από το 17tracknet. Έχει κανένας άλλος παρόμοια εμπειρία; e5c5c124fa79f72cc7338c70f0bc55cd.jpg ” Τους είπες για επαναϋπολογισμό και το στείλανε από εκεί που ήρθε;;;; Τρέλα!!

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από billphone: “Είχα την εντύπωση ότι οι 160 χαρακτήρες στα μηνύματα ενεργοποιούνται αυτόματα στην XTRV. Έχω την XTRV 8.5.3 και όταν το πήρα είχε την Global Stable 8.2.2. Δεν πέρασα China ROM Στο Mi5 μου όμως δεν βλέπω την επιλογή στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων. Γιατί; ” Στις stable ROM, αυτή η δυνατότητα ενσωματώθηκε από τις εκδόσεις 8.5.x.x και μετά και κανονικά θα πρέπει να βλέπεις αυτή την επιλογή. Παλαιότερα, ναι... βάζαμε εμείς το γνωστό SMS MOD αλλά τώρα δεν…

• Παράθεση από billphone: “Καλησπέρα, πρέπει οπωσδήποτε να κάνω root το Mi5 για να μοιράζει internet; δεν το γράφει σαν απαίτηση στον οδηγό (έτρεξα την εντολή αλλά βγάζει "Error while accessing settings provider" κλπ) ” Σήμερα που δοκίμασα πάλι τον οδηγό, δούλεψε κανονικά Σας ευχαριστώ

• Είχα την εντύπωση ότι οι 160 χαρακτήρες στα μηνύματα ενεργοποιούνται αυτόματα στην XTRV. Έχω την XTRV 8.5.3 και όταν το πήρα είχε την Global Stable 8.2.2. Δεν πέρασα China ROM Στο Mi5 μου όμως δεν βλέπω την επιλογή στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων. Γιατί;

• Παράθεση από billphone: “Παράθεση από billphone: “Εγώ είμαι στην 52 ημέρα από την αποστολή και ξεκίνησα να τους ζητάω refund (είπα να τους προετοιμάσω) Μου είπαν στις 6 Νοέμβρη που κλείνει 60 μέρες. Για να δούμε θα πιάσει το ψηστήρι; ” Τελικά στην 54η μέρα (φτου, λίγο ακόμη ήθελε) εμφανίστηκε στα ΕΛΤΑ.Πέρασε σε 2 ώρες από τελωνείο και αύριο φτάνει Γιάννενα. Να δούμε αν έχει το +3€ ” Τελικά χτες παρέλαβα μια action camera από Gearbest αξίας 33€ σε 55 μέρες με NL Post αφού σταμάτησε για 2 ώρες στο…