Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 928.
-
Παράθεση από billphone: “Εγώ είμαι στην 52 ημέρα από την αποστολή και ξεκίνησα να τους ζητάω refund (είπα να τους προετοιμάσω) Μου είπαν στις 6 Νοέμβρη που κλείνει 60 μέρες. Για να δούμε θα πιάσει το ψηστήρι; ” Τελικά στην 54η μέρα (φτου, λίγο ακόμη ήθελε) εμφανίστηκε στα ΕΛΤΑ.Πέρασε σε 2 ώρες από τελωνείο και αύριο φτάνει Γιάννενα. Να δούμε αν έχει το +3€
-
Παράθεση από lorenzo81: “Το έφαγε το escalate το Gearbest και που είναι ακόμα. 62 μέρες και αντί να κάνει refund το παίζει ακόμα Κινέζος. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ είμαι στην 52 ημέρα από την αποστολή και ξεκίνησα να τους ζητάω refund (είπα να τους προετοιμάσω) Μου είπαν στις 6 Νοέμβρη που κλείνει 60 μέρες. Για να δούμε θα πιάσει το ψηστήρι;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Παράθεση από divo: “... Και για να κάνουμε επισης και μια έρευνα - καταγγελεια στην ΕΕΤΤ πόσες μερες εχουν δικαίωμα να κρατάνε δεματα. Αν δεν εχουν κόσμο ειναι προβλημα τους. Εμείς δε φταίμε σε τίποτα να ειναι κάτι μήνες εκεί τα δέματα χωρίς να ανοίγει ρουθούνι... ” Αλήθεια πόσο μπορούν να κρατάνε τα δέματα εκεί; Όσο θέλουν; Δεν υπάρχει κάποιο όριο τέλος πάντων;
-
-
Παράθεση από akis95: “Τελικα πέρασα πρώτα το TWRP 3.1.1 και μετά την 7.10.12 με factory reset. Μέχρι τώρα καλά πάει. Παρατήρησα όμως ότι μερικές φορές δείχνει ότι δεν έχει σήμα ενώ έχει. Δηλαδή δείχνει ότι έχεις μια γραμμή αλλά όταν καλεις κάποιον ανεβαίνει στο full σημα. Επίσης η λειτουργία διπλής κάμερας έχει βγάλει προβλήματα. Δεν εστιάζει ευκολα. Νομίζω πιο παλιά ήταν πολύ πιο γρήγορη. ” Κι από μπαταρία πώς πάει;
-
Παράθεση από sifamix: “Παράθεση από Alex_MLT: “Σου εύχομαι τα καλύτερα, φίλε μου. Αλλά σύμφωνα με τα (πολλά) πρόσφατα σχόλια σχετικά με τα καλόπαιδα του GB, μάλλον θα γίνεις και εσύ σπόνσορας των ελληνικών τελωνείων. ” Κοίταξε μέχρι πρότινος δν ειχε η gearbest priority. Τωρα π εβαλε λες παλι να παει τελωνείο? Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν όντως στείλουν με priority δεν περνάς τελωνείο 99%. Αλλά επειδή έχω δει ότι σε κάποιους αλλάξανε τον τρόπο αποστολής μόνοι τους χωρ…
-
-
Παράθεση από spideman3: “@billphone Δοκίμασε πηγαίνοντας Ρυθμίσεις - Ήχος & δόνηση και ενεργοποίησε την επιλογή Δόνηση κατά την λειτουργία σίγασης. Για το διαμοιρασμό internet δες αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης tethering σε όλες τις συσκευές Xiaomi αλλιώς δες στο en.miui.com και xda. ” Γιώργο σε ευχαριστώ αλλά τη επιλογή για δόνηση στο αθόρυβο την έχω ήδη ενεργοποιημένη και δεν έχω δει διαφορά. Όσο για την ενεργοποίηση tethering έχω ακολουθήσει τον οδηγό αλλά μου βγάζει σφάλμα κα…
-
Παράθεση από billphone: “3 ερωτησούλες έχω: - Υπάρχει τρόπος να δυναμώσει η δόνηση; Γιατί πολλές φορές το έχω με κλειστό ήχο στη τσέπη και δεν παίρνω είδηση ότι με έχουν καλέσει - Πώς έχετε λύσει το θέμα με το διαμοίρασμα internet μέσω του κινητού; Γιατί προσπάθησα μέσω εντολής από adb αλλά μου βγάζει σφάλμα και δεν βρήκα τι πρέπει να κάνω - Έχει δυνατότητα ο Miui Dialer για speed dialing; ” Μήπως κάποιος ξέρει τις απαντήσεις;
-
Για ποια συγκεκριμένη εταιρεία κατασκευής κινητών τηλεφώνων γίνεται λόγος;