Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 928.
-
Λοιπόν μας ήρθε το Mi5 και δηλώνω πανευτυχής κάτοχος! Ερωτήσεις 2 για αρχή...και βλέπουμε -Ποια ROM με συμβουλεύετε να περάσω μέχρι να βγει καμιά καλή με την 9; -Έχω ένα Mi account με το οποίο έχω συνδέσει το tablet της γυναίκας. Αν συνδέσω και το Mi5 στο ίδιο account θα συγχρονιστούν όλα μαζί; Φωτογραφίες, Επαφές, Μηνύματα κλπ θα φαίνονται και στις 2 συσκευές; και στο internet; ή θα τα κρατάει χωριστά;. Γιατί αν είναι να κάνω άλλο λογαριασμό
-
Παράθεση από derveni: “@billphone Κρήτη δεν μένεις ?? Τότε το πακέτο γιατί ήρθε Λάρισα για διακοπές στον Πλαταμώνα ? ” Καλά λέω ότι κάτι δεν κατάλαβες καλά. Εγώ μένω Γιάννενα όπως φαίνεται και κάτω από το avatar μου Αλλά έκανα παράθεση από το σχόλιο του @Ustramator που το παιδί μένει Κρήτη και το πακέτο του πάει στον Πλαταμώνα για μπάνια Αυτό σχολίασα και μου λες ότι θα χάσω το πακέτο μου και θα κάνω κάποιον ευτυχισμένο...
-
Παράθεση από Ustramator: “Καλημέρες!! 3. Ακουστικά ΒΤ 12€ με NL, θα πάει μια βόλτα στη Λάρισα και μετά, καλώς ερχόντων... θα κατέβει Κρήτη (τουλάχιστον δεν σταμάτησε στο τελωνείο): forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40564/ ” Πλάκα κάνεις; Είναι για Κρήτη και πάει Λάρισα; Πάει το έχουμε χάσει τελείως!!
-
Παράθεση από christos8972: “ Ένα oukitel που πήρα για την γυναίκα μου έρχεται από ευρωπαϊκή αποθήκη. Μπαρεπιπτοντως το ταχυδρομείο της Ουγγαρίας τι λέει από χρόνους, γνωρίζει κάποιος? ” Εμένα έκανε 19 μέρες από τότε που μου δώσανε tracking number μέχρι τα χέρια μου (9 μέρες ταξίδι από Ουγγαρία Ελλάδα)
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Ρε σεις ήρθε εκείνο το πολυπόθητο πακέτο μου μετά από 47 μέρες...το θεμα είναι ότι τώρα που με πήρε τηλέφωνο ο ταχυδρόμος μου είπε για το 3€...στο τρακινγκ όμως δεν φαίνεται πουθενά ότι μπήκε τελωνείο... ” Συμβαίνει σε πολλούς πλέον να πληρώνουν το 3€ χωρίς να φανεί ότι μπήκε τελωνείο Θα το ήθελαν πάρα πολύ στα ΕΛΤΑ να το καθιερώσουν σαν πάγιο τέλος εισαγωγής!!
-
Να ρωτήσω κάτι (ρώτησα και αλλού αλλά απάντηση δεν πήρα) Έχω αγοράσει πριν ένα μήνα το Xiaomi Mi5 από το Gearbest. Η συσκευή σε προσφορά στα 195€. Χρησιμοποίησα όμως κάποιους πόντους που είχα και τελικά το αγόρασα με 153€. Από 11/7 βρίσκεται τελωνείο. Είχα ζητήσει στα "ξεφτέρια" να βάλουν μέσα στο πακέτο την απόδειξη αγοράς που να δείχνει τα 153€. Δεν ξέρω όμως αν την έβαλαν ή όχι. Πιστεύετε ότι θα έχει νόημα να πάρω τηλέφωνο στο τελωνείο ώστε να βεβαιωθώ ότι θα με χρεώσουν με βάση την τιμή που …
-
Παράθεση από vasileios26: “Την ανέβασα . Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; ” Διάβασες προσεκτικά το πρώτο post αυτού του νήματος; Παραθέτω από εκεί τα επόμενα βήματα: - "Κάνουμε flash (Install) τώρα την ελληνική Rom που ήδη είχαμε βάλει στον εσωτερικό χώρο της συσκευής μας. - Όταν τελειώσει το Flash, κάνουμε Reboot στο System. - Μην ξεχάσετε κατά την είσοδό σας την MIUI να έχετε επιλεγμένα τα Αγγλικά ως γλώσσα ώστε να κάνετε τις αρχικές ρυθμίσεις της συσκευής σας. - Στο τέλος των αρχικών ρυθμίσεων …
-
Παράθεση από Maronbil: “Ένα δάκρυ κύλησε απ τα μάτια μου, μετά απο 30 μέρες "ξεκωλησε" το δεμα μου. 12/6/17 2:54 μ.μ. - Arrival at Destination Post (Country: GR) 12/7/17 7:10 π.μ. - ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) 12/7/17 10:10 π.μ. - Arrival at Processing Center , GR ” Υπάρχει περίπτωση να κυλήσει και δεύτερο, συνονόματε! Αν "κωλήσει" τελωνείο, όπως το δικό μου...
-
Να και η πρώτη μου φορά στο τελωνείο μετά από δεκάδες αγορές Δεν ξέρω... νοιώθω κάπως... 12/6/2017 10:19 - Track added 17/6/2017 02:39 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 2/7/2017 20:43 - Arrival at Destination Post (Country: GR) 7/7/2017 13:21 - ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) 11/7/2017 17:54 - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Είναι ένα Mi5 από Gearbest Το πήρα 153€ με τη χρήση κάποιων πόντων που είχα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά λόγια. Καλή τύχη και σε εσάς στην επόμενη κλήρωση!
-
Τι να πω βρε παιδιά! Ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν το περίμενα! Βασικά δεν περίμενα να έμπαινα καν στην κλήρωση με 10 θησαυρούς αλλά προφανώς ήταν θέμα αρκετής τύχης Ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ και συνεχίστε το πολύ ωραίο έργο σας!!