Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 619.
-
3.5.1_10(MB)-V1.1 στο umi κρατάει ρυθμίσεις και γλώσσα μία χαρά.
-
3.5.1_10(MB)-V1.1 στο umi κρατάει ρυθμίσεις και γλώσσα μία χαρά.
-
Στο umi μία χαρά. Έστρωσε το σήμα στη δεύτερη sim (νομίζω)
-
Σήμερα μου τελείωσαν τα data στη cosmote (sim 1) και έκανα εναλλαγή στη Vodafone (sim 2). Παρατήρησα το ίδιο φαινόμενο, να εξαφανίζεται το εικονίδιο του ίντερνετ (ενώ είχα φουλ σήμα). Τι επανεκκίνηση, τι fly mode, τι εναλλαγή κάρτας για data το ίδιο αποτέλεσμα. Τελικά έβαλα χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου κινητής και λύθηκε. Επίσης άλλαξα θέση και στη πρώτη δουλεύει σωστά το ίντερνετ (παρατήρησα ότι η cosmote τώρα στη δεύτερη θέση δεν έχει ποτέ πάνω απο 3 γραμμές σήμα).
-
Για volte είναι ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα. Πας πληροφορίες και πατάς επαναλαμβανόμενα επάνω στο kernel μέχρι να σε βάλει σε νέο μενού. Επάνω δεξιά πατάς τις 3 τελίτσες και την μοναδική επιλογή που έχει. Εργαλεία δοκιμής μόντεμ - διαχειριστής καπέλων CDMA - enable CDMA (αν είναι ενεργό κάνεις απενεργοποίηση και ενεργοποίηση). Έτοιμο το volte
-
Open Modem test tools by using *#*#663368378#*#* code in dialer > Open MBN config loading and activing tool > select mbn_eea.txt for SW MBN > tap on validate > wait some secs for update.. Μετά , *#*#869434#*#* για να εμφανιστεί η επιλογή για vowifi .. Παίξε ανάμεσα eea και global. Αυτή τη διαδικασία είχα κάνει (ίσως είναι κουρασμένο το μυαλό απο 6 ώρες συνεχόμενο arkham knight).
-
Winbank pay
ΜήνυμαΕγώ δε χρησιμοποιώ πλέον magisk, οπότε και δε χρειάζεται να το κάνω hide. Έχω κάνει διαγραφή την εφαρμογή 2 φορές σήμερα, με πέρασμα απο την αρχή και η επιλογή για πληρωμή μέσω NFC εξαφανισμένη.
-
Winbank pay
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Mi 10 με τελευταία xtrv, χωρίς root, προσπάθησα να κάνω πληρωμή με το winbank pay και βρέθηκα προ εκπλήξεως ότι έχει εξαφανιστεί (απο το κεντρικό μενού της εφαρμογής και απο τις ρυθμίσεις της). Δε δουλεύει πλέον με ξεκλείδωτο bootloader; Κάτι τέτοιο έπεσε στην αντίληψή μου, αν είναι να το γυρίσω σε official.
-
Έτσι έχουν τα πράγματα. Συνεχίζουμε με fastboot boot twrp μέχρι να πάρει ο παοκ πρωτάθλημα ή ελληνική ομάδα το cl (όποιο έρθει πρώτο), ή για ποιό σίγουρα πράγματα όταν σβήσει ο ήλιος.
-
Υπηρεσίες Google Play
ΜήνυμαΥπηρεσίες Google play με mi 10 2,45 στη τελευταία rom.
-
@kostakislarisa με το συγκεκριμένο τρόπο δούλεψε το vowifi στο umi μία χαρά. Έκανα και δοκιμές σήμερα με μεγάλη επιτυχία. Τελευταία dev (με τη προηγούμενη δεν εμφάνιζε τις συγκεκριμένες επιλογές)
-
Redmi 9 ota update
ΜήνυμαΗ τελευταία eea για lancelot είναι η 11.0.9.0 (miui 11 οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να βγήκε πρόσφατα). Η τελευταία global είναι η 12.0.2.0 (αυτή είναι σίγουρα μία νέα rom). Μήπως δεν είναι το redmi 9 ή μήπως δεν είναι eea;
-
Καλησπέρα. Θα πω τα δικά μου και αν είναι λάθος να μη τα πάρει κανένας σοβαρά. Αυτό που μου έμεινε απο το κατεβατό είναι πως η συσκευή είναι κινέζικη (κινέζικος φορτιστής), άρα ξεκλείδωτος bootloader και περασμένη global rom (οπότε δέχεται 2,5 χρόνια κανονικά ενημερώσεις). Περνάς twrp, βλέπεις το χώρο αποθήκευσης και τραβάς τα αρχεία σου. Μετά περνάς και την τελευταία xtrv για καλύτερη συμπεριφορά
-
Xtrv dev or stable
ΜήνυμαΔε πρόλαβα να το δουλέψω γιατί έφυγε και πάει στα ξένα. Για τον manager εννοούσα ότι βγάζει σφάλμα και δε με άφηνε να κάνω τίποτα (hide - να κατεβάσω plug in - εφαρμογές) και η εγκατάσταση απο usb είναι πάντα ενεργή. Η συσκευή είναι root αλλά ο manager δε λέει να συνεργαστεί.