Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 619.

• Xtrv dev or stable

Vstromakias - - RedMi Note 8T (Willow)

Μήνυμα

Καλησπέρα. Όλα εντάξει με τη ρομ. Δε μπορώ να δουλέψω το magisk manager. Εμφανίζει συνέχεια πρόβλημα και ότι πρέπει να γίνει εγκατάσταση και μόλις πατήσω να προχωρήσει βγάζει σφάλμα.

• Xtrv dev or stable

Μήνυμα

Πείτε μου ότι δουλεύουν και οι rom για το ginkgo στο willow.

• Xtrv dev or stable

Μήνυμα

Ευχαριστώ. Βασισμένη στην global βλέπω. Απο τα twrp το τελευταίο δε το κατεβάζει και το προτελευταίο δε μπαίνει ποτέ (κολλάει στο redmi).

• Xtrv dev or stable

Μήνυμα

Υπάρχει κάποια xtrv για τη συσκευή;

• Καλημέρα. Δώσε περισσότερες πληροφορίες. Συσκευή, κατάσταση bootloader (κλειδωμένος - ξεκλείδωτος), ρομ που φορούσε πριν το πρόβλημα. Αν και νομίζω ότι με κλειδωμένο bootloader δε κάνεις τίποτα

• Σύνδεση WIFI

Vstromakias - - Mi 10 (Umi)

Μήνυμα

Βάλε και τα 2 ρούτερ να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα, κωδικό και κλείδωμα. Θα συνδέεσαι πάντα στο καλύτερο σήμα και δε θα χρειάζεται να αλλάζει δίκτυο η συσκευή. 3 ορόφους (1 ρούτερ και 3 access point) και μόνιμος φουλ σήμα.

• Imilab h.165

Vstromakias - - Διάφορες συσκευές της Xiaomi

Μήνυμα

@kostakislarisa μάλλον αυτό ψάχνεις. Το δοκίμασα με τη δικιά μου (άλλο μοντέλο της xiaomi) και φαίνεται να δουλεύει how-to-connect-to-ip-camera-as-webcam-in-windows-10

• Καλημέρα. Έγινε fr εχθές απόγευμα αλλά η κατανάλωση στα ίδια. Έγινε καθαρή εγκατάσταση της 12.2.7.0 χωρίς κανένα αποτέλεσμα (η μπαταρία έφευγε νερό μόλις το άφηνα μόνο του). Τελικά αργά το βράδυ πέρασα τη τελευταία dev και οι φωτογραφίες είναι απο το αποτέλεσμα.

• "χαμένη" συσκευή

Vstromakias - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

Δεν έχω αναφέρει άλλη φορά το συγκεκριμένο θέμα. Μου έφεραν μία συσκευή για αλλαγή οθόνης και αφής. Την επισκέυασα και έχω μείνει με τη συσκευή στο χέρι. Πρέπει απο κάπου να πληρωθώ (αν τη πάω στην αστυνομία θα πάρω τα 00 μου). Αυτό που λες είναι περιστατικό την Κέρκυρας, ενώ εγώ είμαι 6 μέρες με τα πόδια μακριά (αν και μας βρέχει το ίδιο πέλαγος).

• "χαμένη" συσκευή

Vstromakias - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

Αν υπάρχει κάποιος που έχει "χάσει" redmi note 8 pro θα ήθελα να επικοινωνήσει μαζί μου γράφοντας τα 5 τελευταία ψηφία του κινητού που είναι συνδεδεμένο το mi account. Αν υπάρξει νικητής θα γίνει επιστροφή συσκευής, αλλιώς κάνω παραγγελία μητρικής. Το έχω αφήσει 4 μέρες στο ίντερνετ μπας έρθει μήνυμα απο τον ιδιοκτήτη.

• θα κάνω και ένα factory reset μπας και στρώσει. Αν το πρωί βρω πάλι μεγάλη κατανάλωση λογικά θα επιστρέψω στη προηγούμενη. Το αστείο είναι ότι όση μπαταρία καίει το βράδυ δε την έχει καταναλώσει όλη μέρα μέχρι τώρα, με data και παιχνίδια.

• Θέμα στο miui Hellas "Mi10 και κατανάλωση ενέργειας", άρα αναφέρομαι σε Umi, "αναβάθμιση σε 12.2.7.0" συνεχίζω να βρίσκομαι στο miui Hellas και δε πήγα βόλτα σε pixel experience. Η ερώτηση είναι σαφής για το τι μπορεί να φταίει που έχω αυτή τη κατανάλωση και ασχολούμαστε με το πόσο μεγάλη την έχω,τη ρομ.

• Απο τις 2 Sim το υπέθεσες;

• Καλημέρα. Μετά την αναβάθμιση στην 12.2.7.0 (μπορεί να είναι και τυχαίο), αφήνω τη συσκευή με 100%, κοιμάμαι και όταν ξυπνήσω το βρίσκω περίπου 65-70%. Είναι φυσιολογικό; Πριν ήταν στο 94-96%

• @efbill Χρόνια Πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. Το twrp που τρέχω είναι TWRP-3.4.2B-0623-XIAOMI10.img Και ρομ τη τελευταία xtrv Stable 12.2.2.0. Μονό με εγκατάσταση με έβαζε στο twrp και στη ρομ, αλλιώς με πετάει συνέχεια σε fastboot

• @efbill Χρόνια Πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. Το twrp που τρέχω είναι TWRP-3.4.2B-0623-XIAOMI10.img Και ρομ τη τελευταία xtrv Stable 12.2.2.0. Μονό με εγκατάσταση με έβαζε στο twrp και στη ρομ, αλλιώς με πετάει συνέχεια σε fastboot

• @efbill Και σε εμένα το ίδιο κάνει με αυτές τις εντολές. Ο μοναδικός τρόπος για να μπει (στη συσκευή μου πάντα) είναι με εντολή εγκατάστασης του twrp και εντολή επανεκκίνησης (με πατημένο το vol+). Αλλιώς με πετάει πάντα στο fastboot

• @efbill Και σε εμένα το ίδιο κάνει με αυτές τις εντολές. Ο μοναδικός τρόπος για να μπει (στη συσκευή μου πάντα) είναι με εντολή εγκατάστασης του twrp και εντολή επανεκκίνησης (με πατημένο το vol+). Αλλιώς με πετάει πάντα στο fastboot

• XIAOMI MI A3 MIUI

Vstromakias - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

@tasos synadis Xiaomi Mi A3 (laurel_sprout) build releases | OrangeFox Recovery Downloads [MIUI][12][PORT][10] MIUI 12 for Mi A3 - Stable & Weekly ROM | XDA Developers Forums Εντολή για ξεκλείδωμα μέσω adb είναι "fastboot flashing unlock" Δοκιμασμένο και έχεις πλέον miui

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739