Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 619.
-
Winbank pay
ΜήνυμαΓια κάποιο λόγο ενώ πριν έκρυβε το ρουτ, τώρα το βλέπει. Δεν ενεργοποιεί ούτε το δαχτυλικό για quick login. Και σε Android 10 αλλά και 11. Όλα αυτά και με νέα εγκατάσταση της εφαρμογής
-
Winbank pay
ΜήνυμαΗ Πειραιώς όντως ενεργοποίησε τις πληρωμές μέσω NFC, αλλά με τη τελευταία αναβάθμιση δε μπορώ να κρύψω το magisk (κάτι που μέχρι τώρα δούλευε μία χαρά)
-
Το μόνο πρόβλημα θα είναι όσο το έχεις κλειστό ότι δε θα μπορείς να το ανοίξεις. Είχα κάνει το ίδιο με το mi3w γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα και όσο ήταν ανοιχτό όλα δουλεύουν μία χαρά. Ενεργοποίηση του ανοίγματος της οθόνης με διπλό χτύπημα ή αν υπάρχει δαχτυλικο όλα καλά. Αν το κλείσεις μετά είναι ακατόρθωτο να το ανοίξεις (ένταση απο το μενού) ή κόψε τη ταινία και άφησε μόνο το power γιατί πάντα είναι ανάμεσα power και vol-
-
Επανέρχομαι με τη κωδικοποίηση του εσωτερικού χώρου. Όσο η συσκευή δεν έχει magisk είναι μία χαρά και μόλις το περάσω στη πρώτη επανεκκίνηση ζητάει κωδικό και στο miui αλλά και στο twrp χωρίς να έχει κωδικό. Η άλλη συσκευή δουλεύει μια χαρά. Πέρασα πάλι fastboot rom και έκανα πάλι απο την αρχή τη διαδικασία αλλά μόλις περάσω το magisk ζητάει κωδικό. Κάτι άσχετο δε κλειδώνει ο bootloader ούτε με την επιλογή στο πέρασμα της fastboot αλλά ούτε με εντολή στο abd. Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω για τ…
-
Mi10 Recovery
Μήνυμαrecovery-TWRP-3.4.2B-0623-XIAOMI10-CN-wzsx150.img | by Camerado for Generic Device/Other Το καλύτερο μέχρι στιγμής για το Umi και θα σου πρότεινα να βάλεις τη τελευταία Android 10 γιατί στην 11 υπάρχουν κάποια θέματα.
-
RN8 και MIUI 12
ΜήνυμαΚαλημέρα. Για miui 12 είναι και το redmi 8 να πάρει. Όσο για Android 10 ακόμα το περιμένουν Mi και Mix. MIUI 12 : Η πρώτη λίστα με τις συσκευές που θα λάβουν αναβάθμιση. - News from Xiaomi Miui Hellas
-
Όταν είχα το dipper (China version) είχα ξεκλειδώσει για να περάσω global, αλλά ξέχασα τσεκαρισμένο το clean all and lock με αποτέλεσμα να κλειδώσει ο bootloader και να μην ανοίγει η συσκευή. Ξεκλείδωσα αμέσως με το mi unlock και όλα κομπλέ. Πού θέλω να καταλήξω; Αφού είχες ξεκλειδώσει και κλείδωσες κατά λάθος, ούτε ένα λεπτό δε θα σου πάρει να ξεκλειδώσεις πάλι (και εννοείται ότι στη περίπτωση μου δεν ήταν ενεργός ο εντοπισμός σφαλμάτων).
-
Ευτυχώς που δε σε πήρα στο λαιμό μου. Εχθές βράδυ το δοκίμασε κάποιο παλικάρι σε lmi και ότι δουλεύει σωστά, γιαυτό και στο πρότεινα, αλλά σήμερα πρωί είδα ότι του είχε δημιουργήσει πρόβλημα και έγραψα μετά να μη το κάνεις. Αυτή τη στιγμή Cmi, Umi και Lmi έχουν πάρει A11 (Cmi και Umi είναι στη κατοχή μου, το πρώτο με την τελευταία A10 και το δεύτερο με τη τελευταία A11). Πολλά προβλήματα προς το παρόν στην 11 και φοβάμαι να επιστρέψω στην 10.
-
Συζήτηση για το Mi 10 Pro
ΜήνυμαΠάντως στο umi δούλεψε μία χαρά το magisk σε Android 11. Όποια εφαρμογή ζήτησε δικαιώματα υπερχρηστη πήρε κανονικά. Δουλεύει και το hide (η Πειραιώς το έχασε μόλις πέταξα τον manager που είχα και έβαλα αυτόν του zip).
-
Καλησπέρα. Παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα πριν μία εβδομάδα και σε εμένα. 2 ίδιες συσκευές και η μία μετά την πρώτη επανεκκίνηση σε twrp ζητούσε κωδικό. 3 φορές έγινε η εγκατάσταση της rom μετά απο format data και κάθε φορά το ίδιο. Τελικά λύθηκε με πέρασμα fastboot rom και clean all. Μετά από αυτό δε ξανά έβγαλε κωδικό στο twrp και δουλεύει μία εβδομάδα χωρίς πρόβλημα
-
Καλησπέρα. 1: ο bootloader πρέπει να είναι ξεκλείδωτος όσο χρησιμοποιείς custom rom, αλλιώς δε θα ανοίγει η συσκευή. Μόνο με την official δε μας ενδιαφέρει η κατάσταση του bootloader. 2) θα κατεβάσεις τη νέα rom απο τη σελίδα και θα την κάνεις εγκατάσταση απο το twrp χειροκίνητα. Δε θα χάσεις κάτι, απλά αναβάθμιση θα γίνει.
-
Δεν είναι ότι πας να βάλεις beta, αλλά ότι έχεις επάνω στη συσκευή σου beta και κάνεις αναβάθμιση σε κανονική stable.
-
This is a beta build stable version. Those account which are authorised or registered for beta will only be able to flash it.
-
Καλησπέρα. Εχθές μου έφεραν δύο redmi note 7 για ξεκλείδωμα και πέρασμα xtrv. Unlock και τα 2 άμεσα, πέρασμα το τελευταίο twrp της σελίδας format data, επανεκκίνηση recovery και την τελευταία rom. Ενώ το ένα δουλεύει μία χαρά, το δεύτερο ανοίγει μετά την εγκατάσταση, κάνω κανονικά ενεργοποίηση (wifi και password) αλλά μόλις κάνω την πρώτη επανεκκίνηση μετά δεν ανοίγει το WiFi και στο twrp ζητάει κωδικό για decrypt. Χωρίς να έχω περάσει τίποτα μέσα και χωρίς να έχει κωδικό. Έχω κάνει τη διαδικασί…