Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 619.
-
Είναι θέμα ρύθμισης το screenshot με τα 3 δάχτυλα και όχι πρόβλημα κάποιου αισθητήρα. Κάνε έλεγχο με το cit (επαναλαμβανόμενα πατήματα πάνω στο kernel) αν δουλεύει σωστά το τατς και μετά ενεργοποίησε απο το μενού τη ρύθμιση για screenshot με 3 δάχτυλα Ρυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - συντομεύσεις κουμπιών
-
Δεύτερος Χώρος
ΜήνυμαΑν μπεις στο δεύτερο χώρο και το συνδέσεις στο pc τότε θα σου εμφανίσει τα αρχεία του δεύτερου χώρου. Σε όποιο μπαίνεις, εκείνο θα εμφανίζει
-
Καλημέρα. Έχω στο umi περασμένη τη τελευταία Android 11 xtrv rom και στο Cmi τη τελευταία android 10 xtrv rom. Ενώ στο Cmi δουλεύουν όλα τέλεια, στο umi απο την άλλη έχω τα εξής προβλήματα. Ότι SMS έρθει βγάζει ειδοποίηση αλλά πρέπει να ψάξεις ένα ένα για να βρεις ποιο είναι (δε φέρνει πρώτο το όνομα που το έστειλε) Δεύτερο θέμα είναι όταν με παίρνουν τηλέφωνο 9/10 φορές πάει να ξεκινήσει ο ήχος κλήσης βραχνά και συνεχίζει σαν να είναι αθόρυβο (ούτε δόνηση). Έχει πέσει κάτι απο αυτά στην αντίληψ…
-
@strofakias έχεις τη τελευταία στο κινητό σου (είσαι με eea και όχι με global). Γίνεται επάνω στην eea να περάσει global σαν αναβάθμιση. Έχω μείνει στο "δεν γίνεται"
-
Επίσης μη το ξεχάσω. Τα αυτοκόλλητα που έχει η συσκευασία για τη τοποθέτηση καλό είναι να μπουν σε ακουστικό, ηχείο, υποδοχή φόρτισης και ότι άλλο έχει τρύπα, γιατί το υγρό θα τα καλύψει όλα αυτά και μόλις περάσει το uv θα γίνει πέτρα και η κατάσταση θα γίνει λίγο άβολη. Όσο ότι η υγρασία δε κάνει καλό στις ηλεκτρονικές συσκευές όλοι το καταλαβαίνουμε, αλλά είχα πρόβλημα πάντα στη τοποθέτηση γιατί έμενε σκόνη και βρήκα αυτή τη λύση.
-
Η τοποθέτηση έγινε στο mi 10 το οποίο έχει κυρτή οθόνη και ήταν η ωραιότερη τοποθέτηση που έχω κάνει ποτέ. Η διαδικασία έγινε στο χώρο του μπάνιου μετά απο ένα ντουζ (για να είναι υγρή η ατμόσφαιρα και να μην υπάρχουν στην ατμόσφαιρα πετούμενα). Το δαχτυλικο άψογο, όπως ήταν και πριν τη τοποθέτηση. Η πρώτη απόπειρα είχε γίνει στο mi5 του πατέρα μου, όταν είχε σπάσει το εξωτερικό τζάμι (οθόνη και αφή δούλευαν σωστά) οπότε γέμισαν τα κενά και έγινε καινούργιο. Ζέστη - κρύο πάντα στη θέση του (κοντ…
-
Διπλή Sim και προβλήματα
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Σε umi και Cmi περασμένη xtrv δουλεύουν και οι 2 sim μία χαρά χωρίς να υπάρχει θέμα με το imei (άσε που πρώτη φορά είδα να μιλάω στη μία γραμμή και να χτυπάει η δεύτερη). Τράπεζες όλα κομπλέ και απροβλημάτιστα. Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα θα το έβλεπες γραμμένο σε κάποιο μέρος της σελίδας
-
Καλημέρα. Κάτι που παρατήρησα σήμερα μετά τη μετάβαση σε Android 11 είναι ότι δεν έχω data καθόλου απο τη cosmote (προσωρινά έχω μία sim στο 10). Διαγραφή apn και ότι δοκιμές να έκανα δε κατάφερα τίποτα Άκυρο. Ήθελε επανεκκίνηση
-
@ktsiaras αυτό μου δούλεψε με το απλό mi 10 στο Android 11 recovery-TWRP-3.4.2B-0623-XIAOMI10-CN-wzsx150.img | by Camerado for Generic Device/Other Όσο για το root ήθελα να το γράψω απο εχθές βράδυ ότι ενώ κάνει κανονικά εγκατάσταση μετά δεν εμφανίζει ότι είναι εντάξει στο magisk manager.
-
Τι έγραψα μόλις τώρα το είδα. Το θέμα είναι ότι βγήκε νόημα . Μου έβγαζε συνέχεια error στην εγκατάσταση, αλλά μετά απο 2 αλλαγές recovery τα κατάφερα (μόνο στο umi. Το Cmi αύριο). Όλα μία χαρά και μέχρι στιγμής κανένα κολλημα
-
Καλησπέρα. Εμείς με Android 11 πρέπει να κάνουμε κάποια διαδικασία ή προχωράμε σε αναβάθμιση πάνω στο 10;