Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 619.
-
mi 9se bricked
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Η πρώτη μου ερώτηση ήταν αν ξεκλείδωσε ο ίδιος και η απάντηση ήταν θετική. Οπότε καταλήγουμε ότι ή το είχε ξεκλειδώσει ο προηγούμενος κάτοχος και αν τον βρει να του ζητήσει τα στοιχεία για να ξεκλειδώσει πάλι ή είναι κινέζικη έκδοση και το είχε ξεκλειδώσει το μαγαζί για να περάσει global (όπου με τίποτα δε γλιτώνει test point και authorized. Υπάρχει και ένα ερώτημα που δε δόθηκε απάντηση, αν η συσκευή είναι global ή China (για να είχε official με ξεκλείδωτο bootloader το μυαλό πάει σε…
-
Miui-backup-allbackup πρέπει να έχει ένα φάκελο με ημερομηνία και ώρα της στιγμής που κράτησες το αντίγραφο ασφαλείας . Αυτό είναι το αντίγραφο πού έφτιαξες. Αν δεν υπάρχει τότε το διέγραψες κατά το ξεκλείδωμα (πάντα στο ξεκλείδωμα γίνεται αυτόματα factory reset). Πριν απο κάποια μεγάλη αλλαγή κρατάμε όλα τα αρχεία σε ένα pc για να αποφύγουμε τέτοιες απώλειες
-
mi 9se bricked
ΜήνυμαΌτι δεν έχει γίνει εισαγωγή απο infoquest δε το αναλαμβάνουν. Οι εντολές που έγραψα ήταν απο πρόβλημα της συσκευής σε άλλα σαιτ και πώς το έλυσαν. Υπάρχουν παλικάρια απο βόρεια Ελλάδα που μπορούν να σου υποδείξουν κατάστημα, αν και θεωρώ ότι με test point θα μπορέσεις να κάνεις δουλειά σου και να περάσεις fastboot (εδώ όμως δε μπορώ να βάλω το χέρι στη φωτιά για το αν χρειαστεί authorized λογαριασμό). Το Mi flash τι παρουσιάζει όταν λες ότι δε δέχεται κανένα ιματζ; μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφί…
-
mi 9se bricked
ΜήνυμαΠεριοχή; Δεν έχω την ίδια συσκευή και ποτέ δε μου έχει τύχει αυτό που λες. Θέλω να πιστεύω ότι έχεις ήδη τον adb φάκελο περασμένο στο pc σου και ότι έχεις κάνει εγκατάσταση τους drivers της xiaomi. Όταν δίνεις εντολή στο αdb "fastboot devices" πρέπει να φέρνει επιστροφή την συσκευή σου σαν κωδικό (αν δεν εμφανίζει κωδικό αλλά κενό, τότε δε βλέπει τη συσκευή). Πάμε τώρα στη περίπτωση που φέρνει επιστροφή την συσκευή και τη βλέπει σωστά, τότε δίνεις "fastboot continues" και ότι ανοίγει κανονικά με…
-
mi 9se bricked
Μήνυμαfastboot continues Με αυτή την εντολή πολλά άτομα κατάφεραν να μπουν κανονικά στο Mi9 se. Μπαίνεις σε fastboot mode στο κινητό και απο adb δίνεις.... fastboot devices (και αν το εμφανίζει) fastboot continues (αν είναι απο Κίνα μήπως θέλει και China fastboot rom για να προχωρήσει σε περίπτωση που καταφέρεις να φορτώσεις απο mi flash;)
-
mi 9se bricked
Μήνυμα99% χρειάζεσαι edl test point (άνοιγμα πλάτης και εγγύηση γιοκ). Και δε γνωρίζω κατά πόσο θέλει και authorized λογαριασμό (αν φοράει sd660 υπάρχουν πατσεντ ρομ).
-
mi 9se bricked
ΜήνυμαΕίχες ξεκλειδώσει εσύ ή έτσι ήρθε; Απο πού είχε γίνει αγορά;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑπο όταν βγήκε η 12 διαβάζω για προβλήματα με το Mi9. Μία δε δουλεύουν οι τράπεζες, μία ότι κάνει reboot μόνο του. Κάθομαι στο μπαλκόνι και αναρωτιέμαι αν δεν έχω τελικά το Mi9 και έχω αγοράσει άλλη συσκευή. Με καθαρή εγκατάσταση (όλα απο το 0) όλα δουλεύουν άψογα μέχρι στιγμής. Μία δοκιμή θα σας πείσει (δε θυμάμαι την διαφήμιση).
-
Mi 8 hardbrick
ΜήνυμαΠάντως στο unbrick.ru είναι 750 ρούβλια (9,40 ευρώ) αν θέλεις να ξεκινήσεις με πέρασμα fastboot rom σε edl με authorized λογαριασμό.
-
Mi 8 hardbrick
ΜήνυμαS-unlock.com Το έχω χρειαστεί για 2 συσκευές (dipper και cepheus). Να έχεις όλα τα αρχεία έτοιμα (είσαι ήδη σε edl Mode) και θα μπει απο team viewer να το φτιάξει. Μετά καλό είναι να ξεκλειδώσεις bootloader για να μη χρειαστεί σε επόμενο πρόβλημα να έχεις authorized λογαριασμό. Πάντως έχεις τα ίδια συμπτώματα με το δικό μου dipper. Έκλεισε και μετά έμπαινε μόνο του σε edl.
-
Ατελής φόρτιση
ΜήνυμαΘα πρέπει να μεταφερθεί το θέμα στη κανονική συσκευή (αναφέρεται σε Mi Max 2 και όχι mi mix 2). Αν είναι θέμα ρομ μπορεί άνετα να κλείσει τη συσκευή για 1 ώρα και να δει αν θα φορτίσει (όταν είναι κλειστό λογικά δε περνάει απο ρομ). 9 στις 10 φορές που κάποια συσκευή μου έφτανε σε κάποιο σημείο και δε φόρτιζε άλλο ήταν το καλώδιο (αν και είπε πως δοκίμασε και άλλα). Η νέα μπαταρία και η παλιά φτάνουν στα ίδια επίπεδα;
-
Ατελής φόρτιση
ΜήνυμαΚαλημέρα. Δε μας λες αν άλλαξες καλώδιο ή φορτιστή.
-
Flash από EDL Mode
ΜήνυμαΜε κλειδωμένο bootloader και σε edl το ugg δε θέλει authorized λογαριασμό;
-
Παράθεση από dosis77: “Με την vodafon που μίλησα πάντως δεν γνώριζαν ότι δεν γίνεται στο mi8 το WiFi calling..Σε λίγες μέρες μου είπαν θα έχουν έτοιμη την εφαρμογή τους να παίζει σε Android 10 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στο παλικάρι που πούλησα το dipper και δουλεύει Vodafone ξέρω ότι δεν έχει θέμα με το WiFi calling και δε χρειάστηκε καμία εφαρμογή για να το ενεργοποιήσει σε official και unofficial.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤην ημέρα που βγήκε η 12 προσπάθησα να κάνω την αναβάθμιση με fr και με έβαζε πάλι twrp (και με crypted τα αρχεία). Ξανά πέρνα 11,ξανά 12, κάθε φορά fr, τίποτα. Τελικά έσωσα τη κατάσταση βάζοντας το τελευταίο backup που είχα κρατήσει σε ένα στικ και κάνοντας επαναφορά μέσω twrp. Άνοιξε και με decrypt. Πήρα όλα τα αρχεία μου, διέγραψα τα πάντα απο τη συσκευή και έκανα καθαρή εγκατάσταση. Οι τράπεζες δουλεύουν σωστά, εφαρμογές και ρυθμίσεις όλα τέλεια (με μόνη παραφωνία το vol που θέλει επαναλαμβα…
-
Στο βίντεο που ανέβασες λέει καθαρά ότι βάζει υγρή σολντερίνη και ζέστανε με θερμοπίστολο τον ελεγκτή της φόρτισης (γνωστή λύση για Nvidia σειρά 8 που έσπαγαν τα ποδαράκια και σε xbox 360 - gaystasion 3 + 4). Λογικά είναι άσχετο απο το δικό σου πρόβλημα. Αν έχεις πολύμετρο και κάνεις έλεγχο στη μπαταρία σου (ή στα ποδαράκια της φίσας της μπαταρίας ή στο σημείο που κουμπώνει πάνω στη μητρική έχει 2 χάλκινες τελείες). Μέτρησε και θα καταλάβεις ότι η μπαταρία σου είναι νεκρή. Πολλά Kenzo μετά απο μ…