Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 619.
-
Καλημέρα. Απο τη στιγμή που είναι όντως mi9t pro γιατί δε περνάς μία fastboot eea ή mi; Της αδερφής μου ήρθε με eea και πέρασα mi με fastboot (κλειδωμένο bootloader), οπότε δε παίζει να μη το πάρει και έχεις απο την αρχή τη συσκευή, χωρίς να σε ενδιαφέρει τι έχει κάνει ο προηγούμενος.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑν πατήσεις vol- η προτελευταία στάθμη είναι αθόρυβο με δόνηση και τελευταία τελείως αθόρυβο Κανονικό - αθόρυβο - μην ενοχλείτε
-
Καλημέρα. Δεν έγραψα ότι άλλαξα οθόνη. Απλά τα 178 μου φάνηκαν σωστά για super amoled, αλλά αποτρεπτικά για την αλλαγή και πήρα νέα συσκευή. Αλλαγές κάνω πάντα μόνος μου σε οθόνες. Έγραψες ότι δεν το αναγνωρίζει και ο υπολογιστής. Αν βγάλεις πλάτη, δε βρίσκεις που έχει test point να κάνεις μία δοκιμή μήπως την δει σε edl και περάσεις μία fastboot, μπας και είναι πρόβλημα λογισμικού; καλή επιτυχία σε ότι κάνεις
-
@kostasgtc13 είπες ότι έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader. Δηλαδή είναι κινέζικη έκδοση και ξεκλειδωσες για να βάλεις την global; θα σου πρότεινα να κρατήσεις ένα καλό backup με ότι έχεις στη συσκευή και να περνούσες ή την τελευταία ρομ σαν αναβάθμιση ή τη τελευταία fastboot. Είσαι υπερβολικά πολύ πίσω και αυτή είναι η κίνηση που θα έκανα εγώ για να είμαι σίγουρος. Αν είσαι με κινεζική έκδοση προσοχή μη κλειδώσεις αν πας σε fastboot
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΓουρούνι στο σακί; Infoquest, σκρουτζ, Κίνα, 128, 64, κατάσταση ; (infoquest, 128 και σε άριστη κατάσταση μπορείς να αξιώσεις 300-320.... Οτιδήποτε άλλος συνδιασμός κατεβαίνεις ίσα με πολύ).
-
@varitimos84 σε κάθε αναβάθμιση γράφεις οτι έχασες το Quick charge. Γιατί δε κάνεις αυτό που κάνουμε και εμείς με τις σοβαρές συσκευές. Όταν υπάρχει πρόβλημα ψάχνουμε λύση. Καλώδιο - φορτιστή (99% έχεις θέμα με το καλώδιο).
-
Sim bug
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή χρονιά. Καταρχάς λες τα μισά. Δεν είναι ότι η συσκευή δε βλέπει τη sim, αλλά στο mi account δε σου εμφανίζει τον αριθμό σου. Επέστρεψες στη συσκευή να στείλει μήνυμα στην εταιρεία για περάσει όλα τα στοιχεία; Και εγώ όταν μου έλεγε για να στείλει μήνυμα έλεγα όχι και εμφάνιζε το ίδιο με εσένα. Δε ξέρω πως έφτιαξες το λογαριασμό (email ή κινητό), αλλά αν δεν είναι κόπος πέρασε και το κινητό για μεγαλύτερη ασφάλεια.