Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 619.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Vstromakias - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Καλησπέρα. Χρειάστηκα δεύτερη συσκευή για τη δουλειά και αποφάσισα να πάρω το Mi9. Παρέλαβα σήμερα με global και σκέφτομαι να του περάσω eea. Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα o bootloader. Διάβασα διαφορές αλλά δε κατάλαβα τίποτα για το τι θα κερδίσω και τι θα χάσω global vs eea.

• Μόνο με fastboot rom. Δεν υπάρχει τρόπος να περάσει official απο recovery

• @Spartan1911 κανένας δεν είπε ότι για να περάσεις την v11 rom global που σου είπε το παλικάρι, ότι θέλει ξεκλείδωμα bootloader. Θα το κατεβάσεις στην συσκευή και θα κάνεις αναβάθμιση όπως θα έκανες αν ερχόταν OTA. Προχωράς ακάθεκτος και καλή επιτυχία

• Το είπες μόνος σου. Έχεις China συσκευή και για να δουλέψει global πρέπει ο bootloader να είναι ξεκλείδωτος. Όταν πέρασες απο fastboot την global σου κλείδωσε ο bootloader, οπότε δεν υπήρχε δυνατότητα να ανοίξει εκτός και ξεκλειδωνες πάλι, όπως και έκανες στην συνέχεια. Όσο είσαι ξεκλείδωτος θα έχεις και global.

• Έχει πάρει global v11. Αν δε το εμφανίζει σαν update αλλάζεις χώρες στο region μήπως εμφανιστεί εκεί ή κατεβάζεις και κάνεις χειροκίνητα την αναβάθμιση. Έχει εμφανιστεί σε αρκετές σελίδες το αρχείο (περίπου 400mb) Download MIUI 11.0.2.0 Global Stable ROM for Redmi Note 4X [V11.0.2.0.NCFMIXM] Κατεβάζεις την OTA

• Εμένα το ξεκίνησε όταν έβαλα το magisk 20.1 γιατί δε το έκανε hide απο την winbank. Μόλις γύρισα 19 όλα ήταν μία χαρά

• Για τη selfie camera ήταν η ερώτηση του φλας. Οκ, ευχαριστώ. Απλά βρίσκομαι στο perseus και το φλας στη σελφι μου έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι. Μόλις είδα ότι δεν έχει και ασύρματη φόρτιση. Κάποιο μαγαζί σε pm που να το αγόρασε κάποιος και να έμεινε ικανοποιημένος με τη συναλλαγή, αν είναι εύκολο.

• Καλημέρα. Κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τη συσκευή. Έχει type c ή usb στη φόρτιση, έχει fm radio ή πρέπει πάλι μέσο data και τελευταίο αν έχει φλας ή χρησιμοποιεί το φωτισμό της οθόνης. Όχι για εμένα, αλλά για τη φουκαριάρα την αδερφή μου που θέλει να αλλάξει το Scorpio και ψάχνω τι δώρο να της κάνω.

• Με το test6 με πήγαινε συνέχεια στο fastboot. Μπήκα με πατημένο το power στο menu της συσκευής, αλλά προ εκπλήξεως ανακάλυψα ότι δεν άνοιγε το WiFi. Μπήκα πάλι σε fastboot και πέρασα το τελευταίο recovery που μου δούλευε, αλλά μετά λύπης διαπίστωσα ότι με τίποτα δεν έμπαινε στη rom (κολλάει στο mi), αλλά έμπαινε σε twrp και fastboot μόνο. Ούτε fr ούτε τίποτα δε βοηθούσε, οπότε διαγραφή τα πάντα, rom και στήσιμο απο την αρχή. Απο εμένα τέλος τα πειράματα και σε αναμονή για mix4

• Test4 και test5 κολλάει στο mi.

• Πέρασμα recovery με το twrp.apk και με cmd. Προσπάθεια να μπω recovery με power vol+ αλλά και reboot / recovery. Με όλους τους τρόπους

• Όχι. Το Test3 το άφησα 15 λεπτά αλλά τίποτα. Test1 & 2 με πάνε στο fastboot. Λέω μήπως παίζει κάτι με τη συσκευή μου και έχω μόνο εγώ το πρόβλημα

• Test1 και test2 πάει σε fastboot. Test3 κολλάει στο mi.

• Εγώ το είχα δοκιμάσει όταν το ανέβασες τη προηγούμενη εβδομάδα αλλά με πέταγε στο fastboot

• Καλημέρα. Αν θέλεις μέχρι να ετοιμάσουν τα παιδιά το recovery να δουλεύει σωστά μπορείς να περάσεις αυτό που έχω ανεβάσει πιο πάνω

• DropMeFiles – free one-click file sharing service Εμφανίστηκε recovery για Android 10 στο perseus. Δε ξέρω αν έχει ανέβει πάλι

• Αν έδινε dev ή stable China η xiaomi θα έβγαινε xtrv. Για global δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο .

• Δε θέλω να γίνομαι κουραστικός αλλά το τελευταίο κολλάει στο mi και το προτελευταίο δε μου κατεβάζει τίποτα, αλλά βγάζει error 403

• Πώς να στείλω τα αρχεία; https://gofile.io/?c=2PISrL

• Αυτό που έστειλες εχθές βράδυ κόλλησε στο logo του twrp. Το σημερινό κόλλησε στο mi.