Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 619.

• Κολλάει στο mi.

• Έχω βρει όλα τα αρχεία εκτός απο τα 3 qti. Δοκιμάζω τώρα

• Για πες μου. Στη δουλειά είμαι, οπότε έχω αρκετό χρόνο

• Ναι. Έχω περάσει το magisk 20.

• Καλημέρα. Εχθές βράδυ έκανα απο την αρχή ένα στήσιμο του κινητού και τελείωσα αργά. Σήμερα είδα το μήνυμα και μόλις πέρασα το recovery, αλλά κολλάει στο αρχικό εικονίδιο. Το άφησα 10 λεπτά αλλά δε μπαίνει στο μενού.

• Format έκανα όταν πέρασα τη πρώτη miui 11 γιατί ήθελα να το στήσω απο την αρχή. Τότε δούλεψαν όλα σωστά. Τώρα που πέρασα τη δεύτερη miui 11 παρουσιάστηκε αυτό. Θα το στήσω πάλι απο την αρχή με διαγραφή τα πάντα και λογικά θα δουλέψει, αλλά χωρίς να κάνει encrypt το recovery. Δε πειράζει, θα περιμένω μήπως βγει κάποιο νεότερο

• twrp_perseus_3.3.1_25-05-19_red.img Αυτή είχα αλλά ξέχασα να αναφέρω ότι μετά την αναβάθμιση κάθε φορά που προσπαθούσα να μπω recovery κολλούσε στο mi, ενώ μόλις πέρασα με adb την twrp-3.3.1-5-perseus-unofficial.img έμπαινε κανονικά αλλά χωρίς decrypt. Κάθε φορά που περνάω το πρώτο κολλάει στο mi, κάθε φορά που περνάω το δεύτερο δε κάνει decrypt

• Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι. Σήμερα που είχα χρόνο πέρασα τη τελευταία αναβάθμιση και ανακάλυψα μετά λύπης μου ότι το recovery δε κάνει decrypt με αποτέλεσμα να μην εμφανίζονται τα αρχεία σωστά, αλλά με περίεργα ονόματα. Υπάρχει κάποια νέα έκδοση recovery για Android 10 ;

• Xiaomi redmi k20 pro

Vstromakias - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Καλημέρα. Βάλε και στο αρχείο τη κατάληξη.img γιατί απο ότι φαίνεται δεν έχει

• Πως λυνεται αυτο?

Vstromakias - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Καταρχάς αυτή η συσκευή ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν είναι cancro. Octa στα1.5; Για land ή ido το κόβω. Εντάξει, μη βαράτε. Είναι θέμα πάνω απο μήνα, αλλά βαριέμαι και ήθελα να περάσει η ώρα.

• Ευχαριστώ. Αν κατάλαβα σωστά ανέβηκε σήμερα απόγευμα και δεν είχαν πρόβλημα τα μάτια μου . Καλό απόγευμα

• Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Εύχομαι η Μεγαλόχαρη να δώσει υγεία σε όλο το κόσμο, πιστεύοντας και μη. Τώρα στην ερώτηση. Έχει εμφανιστεί 9.8.9 dev china για το perseus official και το ίδιο έχει γίνει με mi-globe (που γράφει ότι βασίζεται στη rom του miui.eu). Μπαίνω στις σελίδες miui.eu και miui.hellas αλλά δεν υπάρχει τίποτα για τέτοια αναβάθμιση. Το προσπερνάω γιατί πέρασαν οι μέρες και βγαίνει καινούρια, ή υπάρχει κάπου και δε τη βλέπω;

• Mi 8 Bricked

Vstromakias - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

https://xiaomitool.net/dl/XiaomiTool_v0.1.zip With this tool you can do all by yourself, don't need manual login, or wait technicians any more ! EDL Flash, Unbrick Xiaomi Phone without Authorized Account

• Καλημέρα. Δοκίμασε να απενεργοποιησης το anti flicker και δες αν συνεχίζει τα ίδια. Εγώ έτσι το έλυσα

• Κάπου ακούστηκε ότι θα συνεχίσουμε να παίρνουμε αναβαθμίσεις xtrv dev γιατί είναι βασισμένες στην China και θα συνεχίσει η xiaomi να βγάζει. Θα κόψει τις global dev.

• Εμένα έχει πιο καινούργια έκδοση αλλά με την παλιά εμφάνιση

• Καλημέρα. Πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν ήξερε ότι η συσκευή έχει φλας μπροστά και το ανακάλυψα μετά απο 4 μήνες . Ήθελα να πω το πόνο μου και να φύγω. Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι

• 404 έχει Ελλάδα καινούργιο με εγγύηση τουλάχιστον 1 χρόνο. 270 θα τα έδινα για το συγκεκριμένο και εννοείται με έξοδα του πωλητή

• απο stable global σε beta global

Vstromakias - - Mi-Mix 3 (Perseus)

Μήνυμα

Το είχα δοκιμάσει και είχε περάσει κανονικά απο τον updater με κλειδωμένο bootloader. Νομίζω ήταν όταν εμφανίστηκε η πρώτη official dev μέχρι να ξεκλειδώσω

• Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αλλαγή boot logo και να βάλω αυτό που έχει η official; Αυτή τη στιγμή φοράει την τελευταία xtrv