Καλησπέρα. Προσπαθώ να κρατήσω backup και με το πρωινό αλλά και το μεσημεριανό twrp αλλά και στις δύο περιπτώσεις κάπου στο 5 ‰ βγάζει ένα error 255 και σταματάει.
Όντως. Με το twrp απο miui.eu μπαίνει κανονικά γιατί ζητάει τό μοτίβο. Μόλις το έστησα και δε θέλω να κάνω τη διαδικασία πάλι γιατί είναι καί 176 εφαρμογές. Το αφήνω έτσι
Είχα βάλει το twrp απο miui.eu . Μόλις έβαλα απο mini Hellas μπήκε κανονικά και ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Τώρα έχω άλλο πρόβλημα ότι θέλω να μπω twrp για την εγκατάσταση του magisk αλλά κολλάει στην εικόνα και δε μπαίνει στο μενού
Καφέ και το χειρότερο ή και το αντίθετο της ζωής μου και να το περάσω απο ικεα το κινητό μου είναι ότι δεν είναι ενεργό το κινητό μου είναι ότι δεν είναι ενεργό το κινητό μου
Καφέ και το χειρότερο είναι ότι δεν είναι ενεργό δράση του πλαισίου για το συλλαλητήριο να μην το κάνεις αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο από το χρήστη και τον ύπνο μου και να το περάσω απο ικεα το κινητό μου
Και εγώ εχθές το ίδιο πρόβλημα είχα με την Πειραιώς. Έκανα κρυφό και το magisk, επαναφορά αρχικές στο apk και πέρασμα απο την αρχή user password. Τότε δέχτηκε και το δαχτυλικο. Ακόμα δουλεύει
Χαιρετώ. Υπάρχει κάποια rom για το Kenzo που να είναι 6.0; Θέλει ένα φιλαράκι αλλά όσες βρίσκει γράφουν 6.0 αλλά μετά την εγκατάσταση το κινητό γράφει 6.0.1. Δεν έχω καταλάβει το λόγο που το θέλει αυτό αλλά μήπως υπάρχει; Ευχαριστώ
Καλησπέρα. Στην official stable όταν πήγαινα σε κάποιο apk με ρωτούσε αν θέλω να χρησιμοποιήσει τον αποθηκευμένο λογαριασμό. Τώρα στην xtrv stable δε με ρωτάει σε κανένα πρόγραμμα και καμία σελίδα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση;