Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 619.
-
Unlock Bootloader Xiaomi - Google Drive Δοκίμασε κανένας να περάσει τη συγκεκριμένη fastboot rom και να ξεκλειδώσει; Γιατί ο βιετναμεζος μιλάει για άμεσο ξεκλείδωμα και στις οδηγίες έχει αυτά.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
@lorenzo81 είχα περάσει global με fastboot και απο λάθος είχα τσεκαρισμένο το κλείδωμα μετά την επανεκκίνηση άρχισε το πρόβλημα (το μόνο που έκανε ήταν να φτάνει στο mi και να κλείνει πάλι), μετά απο ξεκλείδωμα ήταν πάλι ζωντανό και χωρίς αναμονή. Ευτυχώς που είχε κλειδώσει και ξεκλειδώσει με δικό μου λογαριασμό
-
-
Καλησπέρα στην παρέα. Πριν μισή ώρα το κινητό έκανε επανεκκίνηση μόνο του και για 5 λεπτά είχε πέσει σε bootloop. Τελικά άνοιξε κάποια στιγμή χωρίς να γράφει unlock στο κάτω μέρος. Στο developer λέει ότι είναι κλειδωμένο και πάτησα για να γίνει σύνδεση του λογαριασμού με το κινητό. Είναι κινέζικη έκδοση, φοράει stable και το εμφανίζει με κλειδωμένο bootloader. Δουλεύει κανονικά όμως. Μόλις πάω σπίτι θα μπω απο fastboot για να δω τι εμφανίζει στο κλείδωμα. Αυτά
-
Όταν είχα βάλει την αγγλοκινεζικη δε χρειάστηκε να αλλάξω κάτι. Είχε επιλογή για face unlock και always amoled κάτι στο μενού. Μπορεί να γράφω και βλακειες, για το unlock
-
Ρυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - περιοχή