Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 619.
-
@alvin1983 Δηλαδή να κάνω πάλι τη διαδικασία όπως πριν και μετά να δώσω την εντολή σε fastboot και θα προχωρήσει κανονικά; Με το factory reset τι θα χάσω; γιατί είναι σεταρισμενο το κινητό και το TWRP βγάζει error όταν πάω να κρατήσω backup για περίπτωση που πάει κάτι στραβά. @Octaviastikos Αν πάει σε εμένα η ερώτηση, ναι έχω ξεκλειδώσει με το δικό μου λογαριασμό.
-
Έχει καταφέρει να κάνει κανείς root σε global rom το magisk; Περνάω magisk 16.7 με TWRP και πάντα πέφτει σε bootloop. Δοκιμάζω και το no-verity-opt-encrypt-6.0 πριν ή μετά το magisk και σε αυτή τη περίπτωση μένει στο mi με τρεις τελείες για μισή ώρα μέχρι που βαριέμαι και το κλείνω. Φοράω MIUI Global 10.0.2.0.OEAMIFH ξεκλείδωτο.
-
Τελικά εμείς με την κινέζικη συσκευή, με βάση αυτά που βγαίνουν κάθε μέρα στη φόρα, καλό είναι να βάλουμε κινέζικη rom μέχρι να κατασταλαξουν τα πράγματα ή να βάλουμε global και σε πιθανό κλείδωμα πάλι ξεκλείδωμα και συνεχίζουμε; Ρωτάω μήπως στην επόμενη αναβάθμιση της global εμφανιστεί κάτι καινούργιο κόλπο της εταιρείας και μείνουμε με το τσίου στο χέρι.
-
Εγώ με 2 λογαριασμούς του 14 ξεκλειδωσα κατευθείαν. Τέλος Αυγούστου το ένα και 11 Σεπτεμβρίου το δεύτερο. Mi8 και redmi 5 plus. Εχθές πάντως που ξεκλειδωσαμε το Mi8 για δεύτερη φορά σε 17 μέρες πάλι δεν έβγαλε χρόνο καθυστέρηση.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57412/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57412/
-
Μισό. Είχε γίνει unlock με δικό του λογαριασμό και δούλευε με xtrv. Σήμερα ήθελα να περάσω, με δική του απαίτηση, global με το mi flash αλλά ήταν τσεκαρισμένο το κλείδωμα. Προσπάθησα να το ξεκλειδώσω αλλά το unlock λέει ότι δεν είναι ενεργό το USB debugging
-
Μόνο με πλάτη; οκ. Θερμοπιστολο και ο Θεός βοηθός. Με το καλώδιο που κάνουμε γέφυρα το αρνητικό με το πράσινο μπορεί να γίνει; έχω ένα απο προηγούμενη χρήση
-
Ναι για Mi8.
-
Πώς μπαίνουμε σε edl χωρίς να βγει καπάκι για κλειδωμένο bootloader με global; Όχι, ευτυχώς το δικό μου δουλεύει μία χαρά, είναι για ένα βλακα που πέρασε με fast boot global αλλά πατημένο το lock
-
Το κινητό ήταν μονίμως σε edl. Τι καπάκι ξεκολλησα για αποσύνδεση μπαταρία, τίποτα. Τελικά μπήκα στην σελίδα s-unlock, αγόρασα για 40 δολάρια αυτό που πουλούσε η σελίδα, ένα παλικάρι μπήκε με team viewer και στο xiaomi flash tool πέρασε ένα authorized λογαριασμό, πέρασε πάλι το κινέζικο και όλα εντάξει. Ξεκλείδωτο ήταν, πέρασα twrp και το μπακαπ που είχα κρατήσει.
-
Καλησπέρα. Είχαμε μία επιτυχημένη επαναφορά και ανάσταση, με το αζημίωτο, απο s-unlock και ο Λάζαρος άρχισε πάλι να κάνει βόλτες στα υγρά μονοπάτια τις Ηφαίστου. Τώρα έχουμε σύγκριση με s9+ και το καλύτερο θα συνεχίσει να ακολουθεί στις μπουρδελότσαρκες της Πάτρας. Καλό βράδυ
-
δε κανει τιποτα.ουτε λεντ αναβει,ουτε fastboot μπαινει.καπου καπου τρωει φλασιες το λαπτοπ και γραφει αγνωστη συσκευη usb kai κρατωντας πατημενο το power το βλεπει παλι σαν qualcomm hs-usb qdloader 9008
-
υπαρχει κανενα authorized mi account να κανω δοκιμη με το miflash?αν ειναι να δοθλεψη ας τα χασω ολα απο μεσα
-
απο εμενα τιποτα.δε δειχνει σημεια ζωης.αν ηταν οντως οτι παροθσιασε η μπαταρια ξαφνικη απωλεια ενεργειας θα επρεπε το λαπτοπ να το βλεπει σαν qualcomm hs-usb qdloader 9008?
-
ειχα ακολουθηση τη διαδικασια ,κλειδωσα,ξεκλειδωσα με το δικο μοθ λογαριασμο και 2 εβδομαδες δουλευε κανονικα μεχρι που το βρηκα κλειστο.το εβαλα παλι μπριζα τωρα αλλα δε δινει σημεια ζωης
-
xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI8_8.9.6_2bdcc58c8d_v10-8.1