Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 619.
-
κανενας συνδιασμος.απο σαββατο ειχε αρχισει να τραβαει κολληματακαι καμια φορα εβγαζε χ στα σηματα των sim
-
παταω το power περιπου 15 λεπτα αλλα δε κανει τιποτα
-
de mpainei se tipota.egefaliko to vrhke?yparxei giatreia h na to valw sto lokw mou?
-
kalhspera.prin ligo kshpnhsa apo ly8argo kai to khnhto kleisto.to mono pou ginete einei na to vlepei to laptop san qualcomm hs-usb qdloader 9008.den anoigei tipota.sth forthsh egine kati?otan epesa gi ypno douleve kanonika
-
Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια χαζή ερώτηση, γιατί πουθενά δε το είχα δει γραμμένο και δε ξέρω αν είναι σωστό. Εμφανίζει ότι έχει 2 κάμερες selfie, μια s5k3t1 και μια ov7251. Ισχύει ή είναι λάθος; Αν ισχύει πού είναι χρήσιμη η δεύτερη; Ευχαριστώ
-
Να κάνω μια άσχετη ερώτηση; εμένα γιατί δε μου έβγαλε αναμονή για ξεκλείδωμα αλλά έγινε κατευθείαν; έτυχε εκείνη τη στιγμή ή είναι θέμα λογαριασμού ότι είχα γίνει beta tester πριν 1+κάτι χρόνια; Σήμερα που άλλαξε ο μήνας έχω δικαίωμα να προσπαθήσω να ξεκλειδώσω και το δεύτερο που μου ήρθε;
-
@alex_kara η επάνω επιλογή είναι να γράψεις το password του mi account αλλά πρώτα πρέπει να πατήσεις την δεύτερη επιλογή για σύνδεση στο δίκτυο.
-
Υπάρχει άλλος που μετά την αλλαγή rom δε δουλεύουν οι κάμερες; Αποτυχία σύνδεσης με τη κάμερα λέει συνέχεια. Όταν ήρθε δούλευε κανονικά
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Τελικά τίποτα. Μόλις πάω να τρέξω το 8.8.23 zip για εγκατάσταση κολλάει το twrp. Έβαλα να φορτίσω μήπως φταίει ότι έχω 20% μπαταρία και δοκιμάζω πάλι αργότερα. Καμία ιδέα;
-
telika katebasa apo [Recovery] [MI 8] TWRP 3.2.2 -0703 & -07… | Xiaomi Mi 8 to WRP-3.2.2-0703 kai me auto olla ok.
-
fastboot devices fastboot flash recovery mi8.img fastboot boot mi8.img to exw onomasei mi8 to twrp.emfanizei to twrp alla de mpainei se kanena menou
-
Τελικά με τα πολλά σήμερα παρέλαβα. Ολόκληρη ιστορία. Κλείδωσα και ως του θαύματος το unlock έγινε κατευθείαν (ενώ πρώτα πέρασα ένα 6 ψηφιο στο password που μου έστειλε η xiaomi με SMS). Τώρα το μεγάλο ερώτημα.... Πού θα βρω twrp γιατί πέρασα ένα που είχε ανεβάσει ο octaviastikos αλλά κολλάει στο εικονίδιο. Υπάρχει άλλο;
-
Δε πλήρωσα τίποτα. Εμένα με παραξενεύει γιατί μου ζήτησε να κάνω μεταφορά πριν το στείλουν, όταν ζήτησα να γίνει η αλλαγή rom, ενώ στη κατάσταση που ήταν δεν είχαν πρόβλημα για αντικαταβολή. Όπως και να έχει βλέπω να μπαίνω σε αναζήτηση αλλά απο Ελλάδα, ή αν υπάρχει κάποιο έτοιμο στο forum που είναι προς πώληση.
-
Χαιρετώ τη παρέα. Δευτέρα έκανα παραγγελία το 128αρι απο κατάστημα Ελλάδα με αντικαταβολή. Τρίτη πρωί πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα και μίλησα με μία κοπέλα, με πρώτη ερώτηση αν είναι εισαγωγή απο infoquest και η απάντηση ήταν αρνητική. Με διαβεβαίωσε ότι έχει ελληνική γλώσσα και ota update. Ζήτησα να μου το στείλουν μόνο στη περίπτωση που θα έχει κλειδωμένο bootloader ή να περάσουν πρώτα official China, να κλειδώσουν και όταν θα είναι στη κατάσταση που πρέπει να γίνει αποστολή , είναι και 500 ευρ…
-
Ήθελα να κάνω δώρο σε μία πιτσιρίκα και μόλις μου δώσατε μία ιδέα. Πιστεύω να της αρέσει . Εεεεεε;
-
Καλησπέρα στη παρέα. Απο τη στιγμή που μπήκε miui 10 έχει εξαφανιστεί το όνομα του παρόχου και δεν υπάρχει επιλογή να το εμφανίζει παρά μόνο στο κλείδωμα. Μου διαφεύγει κάτι; Όσο και να το αναζήτησα δε βρήκα τίποτα. Scorpio
-
Καλησπέρα. Να γράψω και εγώ τι μου παρουσιάζει. Δεν ανοίγει το play store (στο δεύτερο χώρο ανοίγει κανονικά),οπότε πάω για factory reset ; Η μπαταρία απο 80% σε 100% περίπου μία ώρα και απο 100% σε 75 μισή ώρα. Αν βάλω youtube μετά απο 10 λεπτά καίει ολόκληρο, τουλάχιστον έχω πάντα ζεστό φαγητό. Κατά τα άλλα σφαίρα. Scorpio
-
Συγνώμη παλικαριά αλλά είχε λήξει η vip και μόλις έκανα ανανέωση. Μπορείτε να μου στείλετε για scorpio;
-
Πρόβλημα άσχετο με το miui
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την βοήθεια. Μόνο που έχω δύο προβλήματα. Πρώτον δε γνωρίζω το δημιουργό του και δεύτερον το μόνο που ξέρω απο αγγλικά είναι ότι δε γνωρίζω καθόλου αγγλικά