Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 619.
-
Πρόβλημα άσχετο με το miui
ΜήνυμαΔηλαδή το παιχνίδι έχει κανονικά το βίντεο αλλά λόγω του flash player δε παίζει ; ή δεν υπάρχει καθόλου το βίντεο; + κάθε φορά που ξεκινάει βγάζει error αλλά με το ignore συνεχίζει και μπαίνει στο μενού Brainfuck Source Code (18 lines)
-
Πρόβλημα άσχετο με το miui
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην ομάδα. Έχω ένα προβληματάκι με 2 παιχνίδια. Είναι +18 και όταν έχει κάποιο βίντεο μου εμφανίζει ένα ανιμε που γράφει video και μόνο να πάω στην επόμενη σκηνή μπορώ. Στο λαπτοπ το εμφανίζει κανονικά. Δεν αξίζει το παιχνίδι χωρίς τα βίντεο του
-
Εκεί ήθελα να καταλήξω, ότι όποιος κάνει κίνηση να παραγγείλει τη συγκεκριμένη τηλεόραση θα πρέπει να γνωρίζει ότι τελικά αγοράζει ένα μόνιτορ με είσοδο HDMI που μπορεί να γίνει τηλεόραση. Γνωρίζουμε αν και τα υπόλοιπα μοντέλα στη σειρά 4 έχουν το ίδιο θέμα;
-
Τι είναι το κάθε ένα γνωρίζω. Δουλεύει μόνο σε DTMB οπότε άχρηστη για τον υπόλοιπο κόσμο, εκτός Κίνας, με βάση αυτά που γράφει. Το ότι δεν έχει T2 είναι αναμενόμενο γιατί δεν έχει καθόλου ψηφιακό δέκτη (ούτε καν dvb-t). Πάνω στο θέμα περιμένω απάντηση, σίγουρη, απο κάποιον γνώστη του θέματος. Τη τηλεόραση δε τη χρειάζομαι για xbox και δορυφορική μόνο αλλά και για κανένα ελληνικό κανάλι
-
Αυτό που γράφει στα στοιχεία της τηλεόρασης τι σημαίνει; This TV doesn't work with DVB T2 + S2 + C and only works with DTMB, the Chinese standard. Μπήκα να παραγγείλω και με έβαλε σε σκέψεις. Μιλάω για την 4Α
-
8.5.17 arΩma wifi πρόβλημα
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Εχθές βράδυ έκανα αναβάθμιση σε 8.5.17 arΩma και σταμάτησε να λειτουργεί το WiFi. Δεν ενεργοποιητε καθόλου. Έβαλα πάλι την 8.5.10 και όλα μια χαρά. Ξανά περνάω την 8.5.17 και πάλι νεκρό το WiFi. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα; scorpio
-
redmi 5 plus ή mi A1 ?
Μήνυμα- Οκ. Εγώ ρώτησα γιατί το ίδιο κάνει σε μία φίλη και θέλω να δω αν είναι απο την ίδια έκδοση. Λογικά θα κατεβάσω την αναβάθμιση στο λαπτοπ και θα δοκιμάσω να τη περάσω με το χέρι ή με το mipcsuite. Τελευταία είναι η 9.5.9.0
-
redmi 5 plus ή mi A1 ?
ΜήνυμαΜπορείς να ανεβάσεις φώτο με πληροφορίες συσκευής;
-
Winbank wallet και Oreo
ΜήνυμαΧαιρετώ την παρέα. Έχω ένα πρόβλημα μετά την αναβάθμιση του mi note 2 σε oreo ότι δε δούλευει το wallet της Πειραιώς. Όταν πάω να ανοίξω το app με πετάει κατευθείαν σε κάτι υπηρεσίες Google play. Είναι δικό μου πρόβλημα ή γενικό με oreo; Πριν την αναβάθμιση δούλευε σωστά. Στο capricorn συνεχίζει τη σωστή λειτουργία.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλή επιτυχία σε όλους
-
Καλή επιτυχία σε εμένα