Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 413.
-
Και σε μενα..ουτε το αλμπουμ...δεν κατεβαζει τις φωτο με τιποτα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giannisumm: “συγνωμη...ειμαι αρχαριος...μαλλον το ειπα λαθοσ....ισχυει οτι εγραψα...απλα ηθελα να πω οτι ειναι στα ελληνικα ...με ελληνικο μενου....εδωσα να καταλαβετε λαθος ετσι οπως το ειπα...” Η official dev εχει ελληνικα και αυτοματες ενημερώσεις.. Αμα σε καλυπτει μενεις. Αμα οχι ξεκλειδωνεις και βαζεις ελληνική !
-
Σταμάτημα εφαρμογών.
ΜήνυμαΕ συνήθως καθε παρασκευη τωρα δεν ξερω γιατί ετσι και βγηκε πεμπτη
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giannisumm: “....ειναι η ελληνικη...σαυτο το θεμα...ειναι οκ....τωρα θα δω πως και αν λειτουγει...παντως μια πρωτη αποψη...πολυ εντυπωσιακο!!!!..ευχαριστω..!!” Μας μπερδεψες.. ελληνική (gtv/gkalen) ή global εχεις τελικα; Εμενα μου μοιαζει για global..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Είχε κάνεις πρόβλημα με την εφαρμογή mail και hotmail σήμερα ; Ξαφνικά σταμάτησε να συγχρονίζει και εξαφανίστηκαν και τα e-mail ?(” Και σε μενα μια χαρα λειτουργεί
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fanatic: “Παιδιά είμαι με την 6.8.18 που μαζί με την 6.8.11 τις θεωρώ από τις κορυφαίες. Υπάρχει λόγος να περάσω την τελευταία gtv dev που είναι mm και να κάνω clean install και στήσιμο του κινητού από την αρχή; Ή να περιμένω να βγει μια καλή version mm; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Αμα θες κανε ενα φουλ μπακαπ απο το twrp πρωτα γιατι μονο ετσι θα γυρισεις ξανα αν δεν σαρεσει.. Κατ'εμε τώρα αρχιζει και στρωνει η mm..απο την 6.9.29 και μετα..οποτε αμα δεν βιαζεσαι μην μπ…
-
Σταμάτημα εφαρμογών.
Μήνυμαπολλοι παραπονιουνται για την 6.10.13 σαν να μην καθεται καλα απο τα οτα... υπομονη γι ακαποιον λογο βγαζουν αυριο την 6,10,20
-
Σταμάτημα εφαρμογών.
Μήνυματι κατεβασε τελικα;; παλι την 6,10,13 ; απο οτι ειδα αυριο βγαινει καινουρια (που ειπαν οτι ασχοληθηκαν περισσοτερο με bugs και οχι με καινουρια πραματα) οποτε αν δεν εφτιαξε τωρα αυριο λογικα ..
-
πως σου φανηκε σαν περιβαλλον η cm? (την δουλεψες καθολου; ) οταν την περασες τσεκαρες imei mac?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikpoth: “Τελικά υπάρχει θέμα με τον συγχρονισμό? (Αδυναμία λήψης κατάστασης συγχρονισμού). Δοκίμασα login ,logout αλλά δεν διορθώθηκε.Κάποια άλλη ιδέα? Επίσης στην 6.10.13 έχει αφαιρεθεί η δόνηση στο ξεκλείδωμα με δαχτυλικό αποτύπωμα?” Και εγω παρατηρησα Και τα 2 (στον συγχρονισμο μονο τα μηνυματα κ οι κλήσεις) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αμα σου ερθει με unofficial πρεπει να περασεις μια official.. Εκει ειναι λειτουργικοτατο.. Μετα αμα θες ελληνικη περνας την ελληνικη αφου ξεκλειδωσεις.. Για αρχη κανε μια αιτηση στο en.miui.com/unlock μπας και χρειαστει να ξεκλειδωσεις
-
Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS]
ΜήνυμαΔοκιμασε το απλο. Κανε αποσυνδεση και μια εκκαθάριση δεδομενων google play