Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 413.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Στο adb devices το εβλεπε anauthorized και δεν επιανε το reboot bootloader Το βάλαμε χειροκίνητα σε fastboot και το είδε κανονικά με fastboot devices και flash το twrp Drivers ειχε, εχθες ειχε φλασσαρει με το miflash tool ?(” Α εντάξει.ναι εχεις δικιο το ξεχασα οτι φλασαρε
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Έτοιμος είναι GTV stable” Δεν περναγαν οι drivers? Γιατι δεν το εβλεπε;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jerry007: “Οι ήδη έχοντες Thunder ROM απλά την περνάμε από πάνω και κάνουμε Wipe Dalvik & Cache; Μετά με Nandroid backup είναι εύκολο να γυρίσουμε πίσω;” Γιες.. Αν εισαι ήδη στην gkalen mm ναι... Το backup ειναι σαν install απλα το σερνεις..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikosmi: “οκ φιλε εχει αρχισει το κατεβασμα. μολις κατεβει κανω αυτο δηλαδη μεσω του usb την πεταω μεσα στο κινητοforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21096/” Ναι ή στην sd οτι θες
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikosmi: “Ναι ναι” Για μενα πας εδω: [STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms Κατεβαζεις για κενζο
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikosmi: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21093/ αυτο σε βοηθαει? αν μπορεις στειλε μου ενα λινκ για να κατεβασω τη stable” Ελληνικη παντα ε;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikosmi: “οτι μου πεις εσυ δεν γνωριζω καθολου και αν μπορείς να μεινεις λιγακι για βοηθεια σε παρακαλω.” Τωρα ποια φορας;; Η stable είναι πιο σταθερη με updates 1-2 φορες τον μηνα Η dev εχει εβδομαδιαια updates αλλα μππρει να εχει bugs. Αμα δεν θες να ασχολείσαι stable και εισαι βασιλιας.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikosmi: “Δεν θυμαμε φιλε μου εχει κολησει το μιαλο μου τωρα γιατι εχω πολλη ωρα που παιδευομαι σε αυτο το σημειο μπορεις να με βοηθησεις με καποιο τροπο?” Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Ποστ #35 Δες αυτο μηπως σε βοηθησει
-
Οκ.απλα ειπα μηπως σκαλωσε σε εμενα
-
Μονο σε μενα δεν βρισκει μιρρορς στο κινητο;
-
Προβλημα με Sms
kon.geo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαKate ή kenzo εχεις;