Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 413.
-
Προβλημα με Sms
kon.geo - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαμια απο αυτες.. Εσυ κοιτας για kenzo .. Βασικα μετρα λιγο το κινητο σου (το υψος) να βεβαιωθουμε οτι ειναι κενζο και οχι kate
-
Παράθεση από Valantisopaok: “ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΕΧΩ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.ΔΕΝ ΕΠΙΡΑΞΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ. ANDROID 6 MIUI GLOBAL 8 GTV 8.9.29.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΩΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. ΠΑΤΗΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΗΒΗΚΕ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 5 ΜΕ 20 ΛΕΠΤΑ. ΠΑΤΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΙ U[LOADING MIUI, dont reboot t…
-
Προβλημα με Sms
kon.geo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔιαβασε καλα αυτο: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Και πες μας αν θες ελληνικη ή global
-
RE:
kon.geo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “μα, γιατί? στη βράση κολλαει το σίδερο!! :thumbsup:” Μαλλον παει για υπνο το αφεντικό για αυτο τους κοιμιζεο ολους
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chief: “Σήμερα που κοίταξα τη χρήση μπαταρίας στις εφαρμογές είχε 60% το android system και 33% το android. Υπερβολικά συγκρίνοντας τα με το δικό μου κινητό που έχω 4% και 2,6% αντίστοιχα” Βουαλα.. Κανε ενα flash μιας fastboot οπως σου προτειναν στην προηγουμενη σελιδα.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jos31: “Παράθεση από Bodai: “Πάντως η αναφορά παραπέμπει περισσότερο σε bug παρά σε πρόβλημα δικαιωμάτων..” bug (ρωτάω σαν άσχετος) σημαίνει θέμα συνεργασίας κάποιων τηλεφώνων (γιατί προφανώς το πρόβλημα το έχουν λίγοι) με τη ROM και όχι θέμα ρυθμίσεων και δικαιωμάτων; Άρα να περιμένω μερικές ενημερώσεις εδώ και αν δεν διορθωθεί να βάλω άλλη ROM; Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Οπως το ειπες Bug ειναι οταν δεν λειτουργεί κατι μεσω ρομ..οτι και να αλλαξεις μ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chief: “Παιδιά σε redmi note 3 pro (kenzo) με τα 2 GB ram (φίλου και όχι δικό μου), υπάρχει πρόβλημα με τη μπαταρία από τότε που το πήρε. Το κινητό είχε πάνω μια unofficial κινέζικη rom με την οποία του έκλεινε κάποιες φορές χωρίς να το πειράξει και εμ τη μπαταρία φορτισμένη. Του άλλαξε rom μέσω του mi pc suite και πέρασε μια developer με την οποία ναι μεν δεν του έκλεινε πλέον, αλλά η μπαταρία τελείωνε πριν καν συμπληρωθούν 20-24 ώρες χωρίς να του έχει κάνει ιδιαίτερη χρήση. Στη συ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zastavalover: “Δυστυχώς δε μπόρεσα να μπω στο recovery. με το συνδυασμό που λέει μπαίνει σε fastboot. Πάντως δεν έχω πρόβλημα με fastboot και complete flashes. έχω κάνει κάνει τουλάχιστον 4 διαφορετικές συσκευές complete flashes και, οπότε είμαι εξοικειωμένος. Να ακολουθήσω το guide που linkαρα ή μήπως υπάρχει κάποιο καλύτερο;” Εχεις και τον ελληνικο (δεν μπορω να ποσταρω γιατι ειμαι απο το κινητο..ψαξε στους οδηγούς
-
σσσσς... κατευθειαν να παρεις εκδικηση η official dev εμεινε στο κιν μου 20 λεπτα... που να ξερω..το διαβασα καπου ειπα θαχει..
-
Παράθεση από demakhs: “@kon.geo ποιο recovery ακριβώς εννοείς?? ” δεν εχει το στοκ; ουφ μ****κιες λεω τοση ωρα;;
-
8 Steps to Easily Hard Reset Redmi Note 3 | Xiaomi Tips αμα πετυχει πετυχε αλλιως ετοιμασου για τα δυσκολα φλας
-
εγω θα δοκιμαζα ενα factory reset απο το recovery