Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 413.

• οποτε τωρα οτι και να κανεις λογικα θα σβηστουν ολα...

• Παράθεση από zastavalover: “Στο κινητό δεν έχω ρυθμίσει τίποτα αλλο, ούτε google account ουτε mi account ούτε τίποτα. ” Παράθεση από demakhs: “Συνδέσου στη σελίδα του Mi από τον browser του υπολογιστή κ σβήσε τα σχετικά με κωδικούς κλπ Ο bootloader είναι ξεκλείδωτος? Κάνε έναν έλεγχο. ” βρε σταματα να αλλαζεις συνεχεια εικονα και διαβασε τι λεει Σιγουρα δεν ειχες συνδεσει mi account?? ολα θα ηταν πιο ευκολα αν το ειχες κανει κιαλλος που η dev δεν του δεχεται τους κωδικους.. Τσεκαρε bootloader οπ…

• οταν λες ελληνικη φανταζομαι εννοεις multi rom ε;;; δοκιμασες factory reset απο το mi recovery?? λογικα παντως το fastboot δεν το γλυτωνεις..

• RE:

kon.geo - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Zakaros: “Καλημερα και σας ευχαριστώ **Τσεκαρε πρωτα τον bootloader και πες μας,να σου πουμε πως να συνεχισεις** πως γινετε?” Ανεβασε και το screenshot που ειπε ο geoanto πιο πανω,να μαστε σιγουροι πριν το οτιδήποτε.. (Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος)

• Παράθεση από Thanatost: “Kαλησπερα παιδια,πρεπει να αγορασω αμεσα κινητο και σκεφτομαι αυτο εδω Wholesale EU Warehouse XIAOMI Redmi Note 3 Pro 16GB 4000mAh SmartPhone White free shipping Θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα με τη rom που δεν ειναι international αλλα μαλλον η official(αγγλικη/κινεζικη)?Επισης,το minideal ειναι αντιστοιχο με το vickmall?Γιατι δεν εχω παρει ποτε απο κει..” Απλα για μενα καλυτερα το 32αρι με τα 3gb ram. Και αν εχεις wind/vodafone και κινεισαι επαρχεια καλυτερα να δεις τη…

• Δυναμωνει καπως η δονηση;; Στο τηλεφωνο ειδικα πολλες φορες δεν την παιρνω χαμπαρι

• Δοκιμαζεις με αυτη που θα στο στειλουν.(μπορει να ξεκλειδώσει) αλλιως περνας global dev..official σε china θελει φλασαρισμα

• RE:

kon.geo - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Zakaros: “demakhs σ ευχαριστω εχω την miui version global 8 stable 8.0.1.0.0 ( Lhocndg) δε καταφεραμε τπτ, το twrp τι ειναι? εχω περιορισμενες γνωσεις.” Εδω εισαι: Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro) Εχεις μυλτι ρομ οποτε κατα πάσα πιθανοτητα εκει ειναι το προβλημα..(φημιζεται γοα τα προβληματα αυτη η ρομ) Τσεκαρε πρωτα τον bootloader και πες μας,να σου πουμε πως να συνεχισεις

• RE: Νεκρό xiaomi

kon.geo - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από miltoskartalas: “Καλησπέρα..redmi note 3 mtk φίλου ξαφνικά ενώ φορτίζε (δικό του φορτιστή) και έπαιζε μουσική σβήνει και αναπτύσει τρομερή θερμοκρασία..μετά από ώρα που το παίρνω στα χέρια μου είναι σε φυσιολογική θερμοκρασία και δεν ανταποκρίνεται στο παραμικρό.. φορτιση κτλ. Τι μπορούμε να κάνουμε; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μυλτι ρομ ειχε;

• To note 3 και μετα επιλέγεις την Qualcomm ...

• RE:

kon.geo - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από k30taas: “Παράθεση από kon.geo: “ποια ρομ εχεις; την ,29 ;;; το εκανε σε πιο παλιες ρομ αυτο.. ” Έχω εικόνα ποιο πάνω” Βρε εχεις αλλα λες απο πανω οτι κανει update..τωρα ποιο version εχεις;

• ποια ρομ εχεις; την ,29 ;;; το εκανε σε πιο παλιες ρομ αυτο..

• Δεν μπορεις κατευθειαν ελληνικη...πρεπει να βαλεις πρωτα την κινεζικη

• ναι..πηγαινε στον οδηγο να βαλεις official τωρα.. αμα θες αυτοματες ενημερωσεις μενεις με official αλλιως βαζεις ελληνικη μετα..

• μετα προχωρας στο οδηγο: Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) οπου βαζεις μια official rom ...μετα ξεκλειδωνεις(Ξεκλείδωμα του Bootloader.) και μετα πας σε ελληνικη (Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo))

• αν οντως εχεις την 7,3,6,0,0 τοτε ειναι unofficial (aka multi) και δεν παιρνει updates.. Ξεκινα το διαβασμα: Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή αμα θες αυτοματες ενημερωσεις πρεπει να βαλεις καποια official..

• RE:

kon.geo - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από GnF: “Βρε τις ξαναπέρασα. Παντού φουλ είναι αλλά την ώρα που απαντάς μια κλήση πχ γίνονται κυκλάκι Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Οκ αλλο καταλαβα... Αυτο δεν ξερω πως κ αν γίνεται..

• RE:

kon.geo - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από GnF: “Έχει βρει κανείς τρόπο να έχουμε την φωτογραφία αυτού που μιλάμε στο τηλ στην οθόνη σε φουλ μέγεθος και όχι σε μικρό κυκλάκι; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αμα οι φωτο ηταν απο προηγουμενη συσκευή,πρεπει να ξαναπερασεις φωτογραφία στην επαφή.ετσι φαινεται σε φουλ οθονη

• RE:

kon.geo - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ελπίζω να μην το κάψεις άλλη φορά.... :mrgreen:” Εγω καηκα λιγο με τον τιτλο που εδωσε :p :p