Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 413.

• Tι διαδικασιες εκανες; Και τι ρομ φοραει τωρα;

• Απο cmd δεν μπαίνει ή και απο τα κουμπια;

• Μου το κανει τελικα σιγουρα.Μερικες φορες οταν ξεκλειδωνω με δαχτυλικο μου ανοιγει καποια εφαρμογη.Πιο συχνα το skype αλλα μου εχει ανοιξει και τις επαφες και το whatup application.. Δεν με ενοχλεί απλα θελω να δω αν το εχει παθει κανας αλλος

• μυλτι ρομ ειχες;; ή ελληνικη/official;;;

• RE:

kon.geo - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από pagkos: “Όλα καλά.Μετά από μερικές προσπάθειες το είδε.Να κάνω το update;” Γιατι να μην το κανεις; Καντο

• σε αφηνει να φτιαξεις λογαριασμο καινουριο; δοκιμασε πιθανους συνδυασμους για κωδικους γιατι δεν νομιζω να το προσπερασεις ...

• Αλλαγή pin Στην sim

Μήνυμα

και εγω την προηογουμενη βδομαδα που περναγα οφφισιαλ σε ενα νοτε3 , με ρωτησε ο ιδιοκτητης του πως αλλαζει πιν...εψαχνα κανα 10λεπτο αλλα τελικα το βρηκα Χρονια ειχα να βαλω πιν

• Αλλαγή pin Στην sim

Μήνυμα

ρυθμισεςι -> προσθετες ρυθμισεςι-> ασφαλεια και απορρητο

• Παράθεση από DOOM: “Τίποτα Άμα απενεργοποιήσω τα δίκτυα που επιλέγει αυτόματα μου βγάζει μια λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα τα οποία είναι όλων των εταιρειών σε 2g και 3g δεν βλέπω να έχει επιλογή σε καμία εταιρεία για 4g. Δεν βλέπω να έχει κίνηση και στο δίκτυο της κινητής... Όλα μου τα βγάζει offline.. Edit: ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ! Με ένα reboot πήρε μπρος η WIND... ” αρα το ρισταρτ που σου ειπα δεν το εκανες

• γυρνα σε 3g ,ξαναγυρνα 4g και κανε ενα ρισταρτ...

• 1) πιανεις σιγουρα 4g σε αυτη την περιοχη; 2) επιανες με αυτη τη ρομ 4g ή απο οταν την εγκατεστησες τιποτα; 3) την ελληνικη εχεις;

• δες ρυθμισεις -> δικτυα+σιμ (1η επιλογη) -> διαλεξε την σιμ που εχεις τα data -> προτεινωμενος φορεας δικτυων

• το εχεις ενεργοποιησει απο τις ρυθμισεις ε;

• Πρόβλημα με Rom

Μήνυμα

απο twrp φλασαρεις μονο custom rom (ελληνικες,cm κλπ) αμα θες οφφισιαλ πας σε mipcsuite 1)ελεγξε bootloader,αμα ειναι κλειδωμενος ξεκλειδωσε τον 2)κατεβασε την ελληνικη kenzo 3)περασε την στην μνημη ή σε μια sd 4)μπες twrp κανε wipes 5)εγκατεστησε την σωστη ρομ 6)αμα δεν πετυχει στειλε ξανα

• Παράθεση από Kostasandriotis: “οκ.ευχαριστω .... Μάλλον θα το δώσω..... ” θα το μετανοιωσεις πιστεψε με... φαινεται βουνο η διαδικασια αλλα την κανεις 1 φορα και μετα δεν ξανασχολεισαι.. ξεκινα σιγα σιγα και οτι αποριες εχεις εδω..

• RE:

kon.geo - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@kon.geo Κάτι έκανα , αλλά δεν έχει να κάνει με τη δική σου συσκευή , μιλάει για το Hennessy ..” Οπ σορρυ ειδα απο κατω το note 3 και δεν προσεξα οτι λειπει το προ.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Kostasandriotis: “ΕΠΕΙΔΉ ΜΟΥ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΚΙΝΈΖΙΚΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΊ...” Ξεκινα σιγα σιγα και με τις οδηγίες . Απλα μην προσπερνας βημα χωρις να βγει

• Με προλαβε ο μαστορας

• Παράθεση από cotiric1981: “Καλησπερα σας εχω εδω κ καποιος μηνες στη κατοχη μ ενα xiaomi redmi note 3 και εχω την σταθερη εκδοση στη ρομ μ κ θα ηθελα να με βοηθησει καποιος να βαλω την ελληνικη!!!...προσπαθησα να το κανω με της οδηγιες σας αλα δεν!!!..καταρχην δν μπορω να κανω αιτηση στη xiaomi...αν χρειαζετε ...einai sta kinezika k m zhtaei to ψευδωνυμο αν συνδεθω κ δν το δεχετε νομιζω...αν μπορει καποιος να βοηθησει...στην ουσια να εμ παρει απο το χερι να το κανω!!! ευχαριστω προκαταβολικα!” Ε…

• RE:

kon.geo - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από anestisgeo: “Επιτέλους μετά από 2 ρομ έφτιαξε το θέμα με την μπαταρία Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μονο του ή εκανες κατι;;