Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 413.

• RE:

kon.geo - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Kostasandriotis: “Παράθεση από demakhs: “τι πρόβλημα έχεις?? ” θελω να αλλάξω την MIUI GLOBAL 7.3 Stable 7.3.2.0.0(LHOCNDD) γιατί δεν πέρνει αναβάθμιση και δεν ανταποκρίνεται και σε πολλά άλλα... Είσαι από κερκυρα???? Αν ναι 6996957073 +viber....” Εχεις μυλτι ρομ για αυτο εχεις θεματα.. Τσεκαρε τον bootloader αν εχει κλειδωσει ή οχι για να σου πουμε πως να συνεχισεις. (Καλο ειναι να σβήσεις και το νουμερο σου.ειναι ανοιχτο φορουμ)

• Πρόβλημα με Rom

Μήνυμα

Παράθεση από manivel21: “Καλησπέρα στην παρέα και συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλεια που κάνετε. Στο θέμα μου τώρα. Πηρα ένα RMN3 pro πριν 3 μέρες και προσπάθησα ματαια να περάσω την ελληνική Ρομ. Τα βήματα που ακολούθησα. 1. έκανα εγγραφή στο site της Xiaomi και πήρα σχερτικά εύκολα και γρήγορα άδεια για ξεκλείδωμα του bootloader κάτι το οποίο έκανα αμέσως με το επίσημο εργαλείο. 2. Κατέβασα μια Dev rom ώστε να μπορέσω να περάσω πρώτα αυτήν και μετά την ελληνική γιατί στο κινητό μου είχα…

• RE:

kon.geo - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από anestisleon: “παιδια να κανω μια ερωτηση σε περιπτωση που κλειδωσει ο bootloader ετσι οπως ειμαστε με ελληνικη gtv ρομ προχωραμε στο en.miui.com/unlock/ και κανουμε την διαδικασια” Δεν χρειαζεται ξανα αιτηση και λοιπα απλα ανοιγεις το miunlock και το ξαναξεκλειδωνεις

• RE: Re: RE:

kon.geo - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Gkontos10: “Παράθεση από NasDriver: “Κάτι τέτοιο βγάζει ? forum.php” ναι φίλε μου Παράθεση από apsogos4ever: “ε πατησε το να στειλει ενα sms να τελειωνεις δεν ειναι τιποτα Sent from Mi Max Helium Perfomance” Το πάτησα αλλά δεν άλλαξε κάτι.. Εν πάση περιπτώσει αναβαθμισα σε v8 και το πρόβλημα λύθηκε... Βασικά ακόμα δεν κατάλαβα γιατί μου το έκανε αυτό” Bug της ρομ αν θυμαμαι καλα

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Liopetis: “Παράθεση από kon.geo: “e-food. ” Μήπως πεινάει ? το Ταϊζεις καθόλου..........” Καθημερινα

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kon.geo: “ανοιγουν ακυρες εφαρμογές; ” Για εξήγησε το αυτό Κώτσο.” Ξεκλειδωνω και μπορεί να με βαλει skype ή επαφες ή e-food.. Οχι παντα.μια στο τοσο

• Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Μήνυμα

Επισης δοκιμασε να ξεκλειδωσεις με την stable.μπορει να ξεκλειδωσει και να μην χρειαζεται η dev

• Μονο εγώ αμα ξεκλειδωνω ανοιγουν ακυρες εφαρμογές; Οχι παντα αλλα συχνα (κενζο)

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από anestisleon: “Παιδια να ρωτησω ολοι εδω μετα απο καθε αλλαγη ρομ ελέγχετε το bootloader? Παράθεση από geoanto555: “Υπαρχει οδηγός. Μπαίνει σε fastboot mode κ τρέχεις μία εντολή. ” Καλο θα ηταν σε καθε καινουρια ρομ που βγαινει να μπει μια υποσημείωση γιατι αν δεν διαβαζα τα σχολια δεν θα το ηξερα καν οπως και πολυ αλλοι” Καλο θα ηταν να τον ελεγχεις μετα απο καθε αλλαγη 1 λεπτο υποθεση ειναι.ενω αν κλειδωσει και πας να φλασαρεις θα την φας την ωρα σου

• Redmi note 3 pro- rom?

Μήνυμα

με ποια beta?

• RE:

kon.geo - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Aris Dinopapas: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Aris Dinopapas: “Το τηλεφωνο ανοίγει δειχνει το logo ΜΙ σβήνει, το ξαναδείχνει κ μετά τίποτα. Αναβοσβήνει το κόκινο φωτάκι. Έβαλα την beta GTV 6.99 k μετά προσπάθησα να βάλω την stable V.8.0.1.0 κ την έπαθα. Δεν μπαίνει πλέον σε recovery παρα μόνο σε flashboot. δεν εχω βαλει το mi account μου, γιατι οπως εχω γραψει παραπανω μου λεει οτι ειναι συνδεδεμενη η συσκευη με αλλο account που δεν ειναι ομως δικο μου... ” Άρη, η συσκευή ΔΕΝ …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “χα χα χα χα χα χα....τιμία ρομ....χα χα χα χα χα χα......ξεκλειδωτη κ δεν ταλαιπωρεί.... :hail:” Ερχεται που ερχεται με μουλτι τουλαχιστον να θελει μονο μιφλας και φαστμπουτ χαχα

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Εγω χαίρομαι, που βλέπω πως αυτή η εξαίσια έκδοση, 7.1.9.0.0, ζει κ βασιλεύει!!!! :chinese:” Τιμια ρομ ερχεται ξεκλειδωτη και δεν ταλαιπωρει haha

• RE:

kon.geo - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “@Akis K εγώ απλά θέλω να σε ρωτησω, ποια έκδοση εβαλες τελικά? Κατεβάσεις τελευταία έκδοση ή καμιά πιο παλιά? Απλά θέλω να δω αν με το 2015 miflash φλασαριστικε κομπλε η τελευταία ρομ. Έκδοση θέλω να μου πεις 8.0.**** Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σηνερα φλασαρα την τελευταια official 8.0.2.0 χωρις θεμα με την πρωτη προσπαθεια

• δεν ειναι τιποτα διαβασε καλα τους οδηγους ,ως πρωταρης θα κανεις κανα 3ωρακι (αναλογα το ιντερνετ σου) αλλα θα το αξιζει

• δεν ξερω αν θα εισαι οκ με του gkalen δεν εχω δοκιμασει συνδεση με το αυτοκινητο...ρωτα στο νημα αν θες να εισαι σιγουρος

• Παράθεση από ghost4047: “gkalen αν δεν κανω λαθος [ROM][MiUi 8] Custom Rom για το RedmiNote3-Pro Kenzo MiUi8-6.9.22 ” CHANGELOG Unsecured boot.img with init.d support Μερικα build.prop και init.d tweaks Zipaligned at boot Sqlite optimize Προσθήκη , reboot , recovery και bootloader στο power menu. Προσθήκη Dolby Atmos sound mod Διαγραφη ολων των εφαρμογων , μονο τα απολυτως απαραιτητα στο ρομ. Προσθηκη gmail , root explorer και flash player. Aπενεργοποιηση της εγκαταστασης νεου recovery μαζι με τ…

• η πρωτη 6,9,22 ποια ειναι; official?china?gkalen?

• Δύο πιθανά bug που παρατηρησα: 1) ερχεται ειδοποιηση στο μεσσεντζερ,ανοιγω την συνομιλια (απο την εικονα του συνομιλητη) αλλα η ειδοποιηση δεν φευγει ... 2) ξεκλειδωνω με δαχτυλικο και ανοιγει το skype (μου το εχει κανει 3-4 φορες)

• Ανεβασε φωτο απο το σχετικα με το τηλέφωνο (about phone αν είναι στα αγγλικα)