Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 413.
-
με μουλτι το αγορασες; δοκιμη νο1 : κλειστο ξανανοιξε το και ρυθμισετο με αγγλικη γλωσσα αν εχει ελληνικα (λογικα θα εχει μουλτι) δοκιμη νο2 : πατα σκιπ να δεις αν σε αφηνει να το προσπερασεις (με αγγλικη/ελληνικη) δικιμη νο3 : φτιαξε επιτοπου ενα αλλο mi account να δεις αν μπορεις αν οχι..μπες fastboot και δοκιμασε να δεις αν εχει ξεκλειδωτο ή οχι bootloader..
-
RE:
kon.geo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από diaton101: “Παιδια δεν το εχω στα χερια μου ακομα. Απλα διαβαζω/ερμηνευω τα οσα περιγραφει ο πωλητης (geekbuying) στην περιγραφη του προιοντος Θελω να ειμαι ετοιμος οταν φτασει ... Redmi Note 3 Pro: Note:The international version will be installed with Global MIUI 7.0 OS ROM, Google play store, Google services and multi-languages.It supports OTA update.This item is stocked in hongkong warehouse, it will be shipped seperately if ordered with Goods from other warehouse.” Οκ πασο.με μυ…
-
RE:
kon.geo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από diaton101: “Stable ειναι” Ολο το miui version γραψε.να ξερουμε για ποια λεμε
-
στα γενικα προτερηματα της ελληνικης...απλα αμα πας να περασεις την κενζο πανω στο κατε κατα πασα πιθανοτητα θα εχεις θεμα...
-
το ξαναλεω αλλη μια φορα και αποχωρω για το kate δεν υπαρχει ελληνικη ρομ ακομα
-
Παράθεση από JimmysAnt: “Παιδια συνεχιζω οπως ειμαι? Να κανω καποιο αλλο ελεγχο? ” μεινε εκει που εισαι..αμα βγει ελληνικη για το kate το ξανασυζηταμε εκτος αν θες να πας σε dev για miui8 αλλα αφου δεν θες να ασχολεισαι και να λειτουργουν ολα ρολοι καλυτερα stable αν θες να τσεκαρεις κατι..τσεκαρε αμα εχει κλειδωμενο bootloader αλλα λογικα θα εχει οποτε δεν θα εχεις θεμα
-
δεν εχεις πολλες επιλογες...δεν υπαρχει ελληνικη ακομα για αυτο οποτε official stable ή dev
-
Προτάσεις για ταινίες και Σίριαλ
kon.geo - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Liopetis: “Μια και έφερε η κουβέντα το House of cards το έχεις δεί.......εντάξει δεν είναι καινουργιο αλλά λέω μήπως και δεν ........ ” Ξεκαθαρα μια απο τις πιο καλες σειρες τον τελευταιο καιρο (πολιτικη,διαπλοκη,ιντριγκες,ανατροπες,κολπα για εξουσια) μετα για σειρες: -suits (δειτε το τρειλερ οσοι δεν εχετε δει και θα πειστειτε) -how to get away with murder (το "ενα ακομα επεισοδιο" γινεται 1 ακομα σεζον) -Mr robot (κατι σχετικο με τις ρομ ) -House ΜD (λιγο πολυ ολοι εχουμε δει στο …
-
οποτε μενει να δεις αμα το εχει κανεις αλλος...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από paf21: “Δεν μου λειτουργεί όπως και στην 6.9.8-9 το three fingers screenshot” Το εχεις ενεργοποιησει Απο τις ρυθμίσεις;; Στο κενζο λειτουργεί κανονικα
-
Οτι ειπε το αφεντικό απο πανω! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billyrek: “Θα με βοηθησει κανεις εμενα ρε παιδιια;;;;” Δωσε περισσότερες πληροφορίες. Τι ρομ φοραει τωρα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δακτυλικό αποτύπωμα
Μήνυμαglobal stable εχει το παιδι ... ποια ελληνικα;