Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 413.
-
Δακτυλικό αποτύπωμα
Μήνυμαδοκιμασε να σβησεις τα δαχτυλικα και να τα ξαναπερασεις..οπως και να περασεις μπολικα (3-4)
-
Screen MIrrorring
Μήνυμαρυθμισεις -> δικτυο & συνδεσιμοτητα -> περισσοτερα -> προβολη wifi σε μια samsung smart tv που δοκιμασα ηταν αρκετα γρηγορο
-
δες ποια θες (εννοω π.χ το 7,5,1) , την googlareis και την βρεις απο miui.com
-
Παράθεση από THUKIS: “Ερώτηση περιέργειας ! Γιατί θέλουν πολλοί να βγάλουν το gmail ? ” εμενα π.χ δεν με βολευει καθολου μου ερχεται μειλ και ψαχνω 2 λεπτα να το βρω
-
Μπραβο gkalen και ευχαριστουμε. Καλη δυναμη για την συνεχεια
-
Συμφωνω με τον προλαλησαντα 3 καθαρες σε 2 μερες και το φουλ μενου.. Συγχαρητήρια λειτουργεί ρολοι το φουλ μενου
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gkalen: “Θέλω να μου στείλει κάποιος με Kenzo , το αρχείο framework.jar που θα το βρει στο φάκελο system/framework/ , με root explorer ... ” Από οποιαδήποτε ρομ;Θα μας κάνεις και advanced power menu??? advnacepower.jpg ” και ελεγες εμενα προδοτη στις αλλες ρομ ειχε το ρεκοβερι στην τελευταια δυστυχως δεν το εχουμε .. (οχι τιποτα αλλο σημερα με εφαγε ο geoanto και μπηκα 100 φορες στο recovery )
-
Παράθεση από kyrgeo1978: “Παράθεση από kon.geo: “Στην dev mm 6.9.9 ” Του Gkalen; Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro μου με Rom by Gkalen ” yes την 2η που εβγαλε προχτες Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kon.geo: “Το σεταρισμα που το εχω κανει 3 φορες ” Κάνε χωρίς data..την ίδια ρομ θα βάλεις..Δοκίμασε την εγκατάσταση και δες πως θα πάει... ” μαλλον θα την ξανακανω clean ... και τις υπολοιπες με απλο cache,dalvik
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kon.geo: “πως την παιρναμε; ” Σε τσάκωσα παλιόπαιδο... χαχαχα... Κάνε μια καθαρή.. τι ψυχή έχει;” Το σεταρισμα που το εχω κανει 3 φορες αυτη την εβδομαδα και βαριεμαι :ρ
-
Gkalen πως την παιρναμε; Με απλο wipe cache,dalvik? Ή και data?
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “Παράθεση από kon.geo: “Εχω μια απορία...εκανα εγκατάσταση την ρομ αλλα ξεχασα να φλασαρω το clean zip.. Μπορω να το φλασαρω τωρα; Ή στην επομενη εγκατάσταση;” Ναι μπες και κάν το. Δεν υποχρεωτικό πάντως. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το ξερω αλλα ειναι ενα μπονους οποτε γιατι οχι..
-
Εχω μια απορία...εκανα εγκατάσταση την ρομ αλλα ξεχασα να φλασαρω το clean zip.. Μπορω να το φλασαρω τωρα; Ή στην επομενη εγκατάσταση;
-
Xiaomi και Pokemon Go
kon.geo - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕγραψε ο λαλλας καπου μια λυση.νομιζω στο νημα της dev του gkalen
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από kon.geo: “Το gmail μπορω να το βγαλω με καποια εφαρμογή τύπου root unistaller? Ή θα εχω θεμα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η θα σβηνεις το φάκελο με την εφαρμογή από το system/app/ μέσα από το ζιπ της ρομ για να μην γίνεται εγκατάσταση κάθε φορά που φλασαρεις τη ρομ ..Ή θα σβηνεις το φάκελο "com.google.android.gm-1" από το system/app/ με root explorer .. Αν το έχεις αναβαθμίσει από το playstore τότε θα πρέπει να κάνεις και απεγκατ…
-
Το gmail μπορω να το βγαλω με καποια εφαρμογή τύπου root unistaller? Ή θα εχω θεμα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
την ρομ που την βρισκω;; (επισης μπορω να βγαλω απο το ζιπ το gmail app ? )
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από kon.geo: “Απο gtv mm στην gkalen παμε με full wipes ή μονο dalvik,cache,data? ” Μόνο Dalvik, cache και Data, δηλαδή με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων :-)” Ευχαριστω πολυ!
-
Απο gtv mm στην gkalen παμε με full wipes ή μονο dalvik,cache,data?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Μόνο η default lock screen φαίνεται να "ανατρίχιασε" απο τη συγκίνηση που τρέχει σε marshmallow, αλλά φαντάζομαι θα στρώσει... ” Αμα αλλαξεις εικονα στρωνει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk