Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 413.

• Κράτα και τα imei μην σου φερουν το ιδιο και σου πουν οτι το αλλαξαν

• RE:

kon.geo - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Θα αλλάξει σταδιακά, ειδικά όσο δουλεύεις οθόνη...το shell εμφανίστηκε μετά από σύνδεση της συσκευής σε υπολογιστή ?” Θα σε γελασω δεν θυμάμαι καθολου αν το συνδεσα σημερα...

• Στο gsam εξαφανιστηκε αλλα στιε ρυθμισεις ακομα εχει υψηλο ποσοστο το android (38%)

• Και εκει που εντυπωσιαζομουν με την μπαταρια ξαφνικα κανει 60-30 σε μιση ωρα.κοιταω shell :chair: Περα απο επανεκκίνηση που φανηκε να πετυχε αμα επιμεινει τι κανουμε;

• Facebook notifications

kon.geo - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

δοκιμασε κανα αλλο fb app αν σε αφορα τοσο

• Facebook notifications

kon.geo - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

παντως και εγω δεν παιρνω ειδοποιησεις απο το fb.οποτε δεν εισαι ο μονος

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από kon.geo: “Διαβασα αλλα δεν ειδα κάτι σαν λυση. ” Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro Αν κανω wipe το system σαν τελευταια λυση χανω τα παντα; Θελει ινστολ ρομ ξανα Ναι ” πετυχε με την επαναφορα επιλογων! ευχαριστω πολυ

• Παράθεση από astrah: “Παράθεση από panokato1096: “το θεμα παντως με την καμερα εχει αναφερθει και στο bugtracker και το εχω και εγω. Κυριως τη γραμμη εχω, ολα τα αλλα δουλευουν καλα. Αντε να δουμε τωρα αν με το ΜΜ θα υπαρχει ακομα... ” Η γραμμη εφυγε με επαναφορα προεπιλογων μεσα στις ρυθμίσεις της καμερας. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πετυχε και σε μενα! να σαι καλα

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από kon.geo: “Τιποτα.παλι το βγαζει αυτην την γραμμη ” Διάβασε Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro Και την επομενη σελιδα ” Διαβασα αλλα δεν ειδα κάτι σαν λυση. Αν κανω wipe το system σαν τελευταια λυση χανω τα παντα; Θελει ινστολ ρομ ξανα; αλλιως θα περιμενω την μμ να κανω μια καθαροτατη εγκατασταση

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από kon.geo: “Συγχωρεστε με προκαταβολικα καπου το ειδα αλλα ειναι πολλα τα μνμτα και το εχασα. για την γκρι γραμμη στο hdr video μπορουμε να κανουμε κατι; και κατι ειδα για wipe system αλλα δεν καταλαβα γιατι.ευχαριστω ” Wipe cache και Dalvik από το Recovery” Τιποτα.παλι το βγαζει αυτην την γραμμη

• Συγχωρεστε με προκαταβολικα καπου το ειδα αλλα ειναι πολλα τα μνμτα και το εχασα. για την γκρι γραμμη στο hdr video μπορουμε να κανουμε κατι; και κατι ειδα για wipe system αλλα δεν καταλαβα γιατι.ευχαριστω

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ovelikios: “Καλημέρα. Αφού απελπίστηκα με τις ακατανόητες δυσλειτουργίες της επίσημης ROM (θα μπορούσα να γράψω βιβλίο), πέρασα χθες την 6.9.1. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται μια χαρά, θα δω και με τη χρήση πώς θα πάει. Η ρομ περάστημε με TWRP, με clean install σύμφωνα με τις οδηγίες της πρώτης σελίδας. Ωστόσο δεν έχω καταλάβει πώς θα περάσω την επόμενη έκδοση. Πάλι με TWRP; Με τι ρυθμίσεις ώστε να κρατήσει apps, data κλπ; (ζητώ συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί)” Θα περασεις την ρομ στο κιν…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@Casper Cas Βάλε την 6.9.1 και ενημέρωσε με ... Τα random reboots είναι ένα πρόβλημα που αναφέρεται πολύ συχνά στο χiaomi eu για τα Mi3 και Mi4 , οπότε είναι πρόβλημα της based rom , ελπίζω να μειωθούν αισθητά με την 6.9.1 .. Αυτό με τη μπαταρία είναι μάλλον θέμα μπαταρίας , δεν έχω ακούσει κατι ανάλογο .. Πιστεύω ότι ή 6.9.1 θα είναι καλύτερη απ'ολες όσες έχεις βάλει , ασχολήθηκα αρκετά χθες το βράδυ με τη συγκεκριμένη ρομ και θέλω να πιστεύω ότι θα σας αρέσει πολύ .. Μακά…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “ @kon.geo Τελείωσε με το setup , τις ενημερώσεις , τα restore γενικότερα και μετά θα μου πεις πως τη βλέπεις ..” Βεβαιως.Θα γραψω ενα συγκριτικο και 2 λόγια μετα απο κανα 2ημερο και 1-2 φορτισεις. Παντως σαν πρωτη εικονα ολα καλα

• καλησπερα, εβαλα πρωτη φορα την ρομ αυτη! σαν πρωτη εικονα φαινεται πολυ καλη,δεν μπορω να πω πολλα γιατι ξεκινησε κατευθειαν να συχρονιζει αλμπουμ,playstore,mail κλπ και κολλαει λιγο λογω αυτου. αυτο που με προβληματιζει και δεν ξερω αν αλλαζει ειναι οτι δεν μου δειχνει στην γραμμη καταστασης τα εικονιδια των ειδοποιησεων.. π.χ το σηματακι του messenger διπλα στην ωρα.. αλλαζει; ακυρο το βρηκα

• RE:

kon.geo - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παράθεση από vrs5: “Και αυτος στο ιδιο περιπου σταδιο ειναι, κοβει το φορουμ σιγα σιγα. Βρηκε βλεπεις νεο χομπυ. Φτανει, 6+ χρονια προσφερα οτι μπορουσα ας παρουν αλλοι σειρα :D” Μια χαρα!!! Μπραβο σου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vrs5: “Παράθεση από kon.geo: “Παράθεση από vrs5: “ ” Με οποιον δασκαλο καθησεις ... (Αν προκειται για τον ιδιο vrs5 που υπαρχει σε διπλα φορουμ για το ητ) Κατα αλλα πολυ καλη παρουσιαση!! Μπραβο ” Για τον ιδιο προκειται Δεν πιστευω να κοιταξες το προφιλ του εκει και να ειδες απο ποτε εχει να συνδεθει; :lol:” Οχι ειμαι στο σταδιο που το κοβω και αυτο απλα θυμηθηκα το ονομα

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vrs5: “Παράθεση από MIUI_ART: “ Υπάρχει ένα μεγάλο τετράγωνο κουμπί για την εκκίνηση της καύσης, ” Ενα Μπραβο απο μενα για το πολυ καλο reviou Το παραπανω αποτελει την παρατηρηση μου ως προς τον ορισμο. Θα πρεπει οι νεοισερχομενοι στον ατμο να γνωριζουν οτι δεν εχουμε καυση αλλα θερμανση και αυτο αποτελει την τεραστια διαφορα μας με το συμβατικο τσιγαρο Να συμπληρωσω επισης οτι στο mod αυτο ο χρηστης εχει την δυνατοτητα να κανει αλλαγες προς την εμφανιση του με αλλαγη των καπακιων (…