Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 413.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Μόλις το πήρα.

kon.geo - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kon.geo: “(multi ειναι;; official νομιζα) ” Μπα όχι official δείχνει.. Το λινκ το δωσα να ενημερωθεί ο άνθρωπος..Έχει μέσα κ όλους τους οδηγούς για το κινητό.. ” ΑΑΑ ειπα και εγω

• Μόλις το πήρα.

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro) ” παλι με προλαβες -.- (multi ειναι;; official νομιζα)

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kon.geo: “Αν καταλαβα καλα επιβεβαιώθηκε το android 6 ” Πάνε εσύ στην παραλία και κοιμήσου ήσυχος... Άλλοι δουλέυουν για σενα.” Με τετοιο αερα που έχει σημερα θα ασχοληθω με τα φορουμς

• Beta testing for Redmi Note 3 Qualcomm based on Android 6.0 starting today - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Αν καταλαβα καλα επιβεβαιώθηκε το android 6

• χαλασε;

Μήνυμα

Αυτο δεν το ηξερα να ξεμπερδευει πιο γρηγορα το παιδι

• χαλασε;

Μήνυμα

Να φανταστω τελευταια το κιν σουβειχε μια dev που ξεκλειδωσες τον bootloader ε;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από wagelis_z: “να δοκιμασω, αλλα νομιζω πως οχι δεν το βλέπε ικαν το adb ουτε καν κλεινει μονο σε fastboot” Με πατημενο το power δεν κλεινει;

• χαλασε;

Μήνυμα

τωρα μπορεις να μπεις στο twrp?

• χαλασε;

Μήνυμα

ποια διαδικασια εκανες ολη;; απο οτι καταλαβα εφτασες στα wipe αν ναι τοτε κρατα πατημενο το power button να κλεισει. μετα power+ volume up αμα μπαινει σε twrp εισαι οκ.βαλε ελληνικη σε μια καρτα μνημης κανε τα wipe + install

• RE:

kon.geo - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Rizzrak: “@kon.geo έκανα έτσι χθες το βράδυ και τώρα που το έπιασα στα χέρια μου είναι κάπως έτσι” Το σύστημα android ειναι σε φυσιολογικά πλαίσια. Σαν οβερολ μπαταρια πως παει;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Rizzrak: “τελικα εκανα wipe data, cache, dalvik και περασα παλι την 6.8.18 αλλα παλι τα ιδια με την χρηση μπαταριας ( συστημα android 72-75 % ) οποτε εκανα ξανα απο την αρχη τα ιδια και εβαλα 6.8.11 και επεσε στο 26-29 %” Αμα δενψεψεις κανει πληρη φορτιση μετα την εγκατασταδη της ρομ Βαλτο να κανει μια και μετα ρισταρτ. Εμενα ετσι έφτιαξε

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostasrose: “Παράθεση από kon.geo: “Βασικα και τωρα μπορει να κανει αιτηση για ξεκλειδωμα.δεν χρειαζεται να του ερθει το κιν.. Κατα τα αλλα τα ειπες σωστα.. ” Προσωπικά νομίζω θα του έρθει πιό εύκολο να κάνει λογαριασμό με τον αριθμό του κινητού στην νέα συσκεύη. Με το τρόπο αυτό όλα τα πεδία γίνονται fill αυτόματα και δεν θα χρειάζεται να γράφει account και pass. Θα πατάει μόνο σύνδεση.” Δεν εχει νοημα.αφου περιμενει το κιν ηδη γιατι να περιμενει μετα τον κωδικο.κανει και τα 2 και …

• Βασικα και τωρα μπορει να κανει αιτηση για ξεκλειδωμα.δεν χρειαζεται να του ερθει το κιν.. Κατα τα αλλα τα ειπες σωστα..

• Παράθεση από torter10: “Καλησπέρα παιδιά, παρήγγειλα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro (32GB) από το gearbest (στα 180€ βγήκε, το gray) και έχω ορισμένες απορίες. Καταρχάς να σας πω ότι είμαι καινούριος με την Xiaomi και έχω ήδη διαβάσει τον αναλυτικό οδηγό για εμάς τους newbies. Αυτό που θέλω αρχικά να ρωτήσω, είναι τι είδους rom είναι αυτή που θα δείτε στο επισυναπτόμενο screenshot, τα οποία πήρα από το site του gearbest. Είναι η κατάλληλη; Πρόκειται για την rom με την οποία θα έρθει το κινητό (όπως …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tasefr: “Μια ερώτηση βρε παιδιά. Βλέπω που αναφέρετε συνέχεια για φορτισμένο κινητό πρι την αναβάθμιση και καταλαβαίνω γιατί. Πειράζει εάν το έχουμε συνδεδεμένο με φορτιστή κατά την διάρκεια της αναβάθμισης; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγω το βγαζω μονο και μονο επειδη ανεβαζει θερμοκρασία

• σε εμενα δεν εχει θεμα.δικαιωματα εχεις δωσει;

• Μπραβο ρε γιωργο! Συγχαρητήρια!!

• RE: αργη φορτιση

Μήνυμα

Παράθεση από Maria Tsen: “αγορασα πριν απο λιγες μερες το xiaomi redmi note 3 pro και καθως ξερφορτιστηκε για πρωτη φορα το εβαλα να φορτισει και ειχαν περασει 4-5 ωρες και ακομα ηταν στο 60 % . Να σημειωσω οτι το κινητο το φορτισα με εναν δικο μου φορτιστη απο παλιο κινητο γιατι αυτος του κινητου δε ταιριαζει με τις ελληνικες πριζες. ! ! Τι μπορει να φταιει ? πηρα τηλ και με ειπαν να το βγαλω απο τη φορτιση και να το δοκιμασω οταν ξεφορτιστει παλι για να δουμε αν αργησει παλι.” Ποσα αμπερ ηταν …

• την στοκ εφαρμογη χρησιμοποιεις;

• Να ρωτησω κατι στις ελληνικες κολλαει και κρασαρει το ινσταγραμ.γινεται και σε αυτή; (Μονο ελληνικές εχω δουλεψει) (Redmi note 3 pro)