Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-413 από 413.
-
RE:
kon.geo - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από PetranEVO: “για σιγουριά να λέμε ρε παιδιά αν γίνεται........ευχαριστώ!!!!” To redmi note 3 pro δεν εχει σιγουρα nfc
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από aposandre: “xiaomi redmi note 3 pro και εναλλακτικά umi super....” Εχει nfc το note 3 pro και δεν το ξερω;
-
Εμενα μου κρασαρει το ινσταγραμ όπως σκρολαρω.εχεις κανας αλλος θεμα;
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από kon.geo: “Παράθεση από guantanamo4: “Καλησπέρα παιδιά υπάρχει περίπτωση να μπει οδηγός για πως θα βάλουμε ελληνική Ρομ;; έχω έτοιμη την China dev με έγκριση για ξεκλείδωμα μετά τα επόμενα βήματα δεν ξέρω τι να ακολουθήσω ” Δες στο κομματι του κινητού σου.. αποκλείεται να μην έχει οδηγο. ” σορρυ λαθος μου.απλα δεν μου εδειχνε στο taptalk οτι ειμαστε στο παρον νημα
-
RE: Οδηγός;;;;
ΜήνυμαΠαράθεση από guantanamo4: “Καλησπέρα παιδιά υπάρχει περίπτωση να μπει οδηγός για πως θα βάλουμε ελληνική Ρομ;; έχω έτοιμη την China dev με έγκριση για ξεκλείδωμα μετά τα επόμενα βήματα δεν ξέρω τι να ακολουθήσω” Δες στο κομματι του κινητού σου.. αποκλείεται να μην έχει οδηγο.
-
Διαφορα θεματακια..
Μήνυμανα σου πω δεν ξερω γιατι δεν εχω συναντησει τετοι προβλημα
-
Διαφορα θεματακια..
Μήνυμαλοιπον ενα ενα: 1) αυτο το θεμα το ειχες με αλλες ρομ; ή μονο με αυτη; 2) εχεις ενεργοποιησει απο τον παροχο το 4g ; αν οχι ψαξε στο ιντερνετ να το ενεργοποιησεις (η κοσμοτε θελει τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων,η vodafone ενα απλο μηνυμα)
-
Παράθεση από Ahillonis: “Κατι αλλο για να μην ανοιγω καινουριο θεμα . Προσπαθω να χρησιμοποιησω την One handed mode , αλλα δεν μου το εμφανιζει με τπτ . Πρεπει μηπως να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις μηπως? ” χχαχααχα τα ιδια ρωταγα και εγω στην αρχη!!! εφοσον την εχεις ενεργοποιησει απο τις ρυθμισεις μενει να βρεις τον σωστο τροπο: δες στο 0:55 youtube.com/watch?v=UBzb4yrJ45I
-
Προβλημα με φορτιση
Μήνυμαθες να μας πεις ποια ρομ εχεις; εφοσον δεν εχει κλεισει δεν εχεις 2% και φορτιζει απλα δεν το δειχνει
-
Xiaomi και Pokemon Go
ΜήνυμαΕπίσης για να σου λυσω την απορια το ποκεμον γκο λειτουργει μια δαρα και χωρις θεμα!!! (Οταν δεν σερνονται οι σερβερ) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρεπαβα και εγω σημερα μετα απο 20 κατι μερες (και απο ebay κιολας) . Ωραια θηκη κουμπωσε καλα,φαινεται στιβαρη αλλα ναι το κανει λιγο γκουμουτσα (κι αλλο :p ) Αν και η αισθηση στο χερι κερδιζει πολλα.πολυ καλη! Αντε τωρα μενει να δω πως θα τα παει με τις τσεπες... Ξερω οτι ειμαι εκτος θεματος αλλα έχετε να προτεινετε καμια καλη hard case μονο καπακι πίσω; Οπως η ipaky αλλα λιγο πιο μαζεμενη; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk