Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 413.

• RE:

kon.geo - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από kon.geo: “απλα το λεω μηπως ειναι κατι αλλο ” Το άλλο "βελακι" είναι το θεμα :D” Δεκτο..

• Το failed to mound /dev.... Μου το βγάζει σε καθε ρομ χωρις θεμα στην εγκατασταση παντως.δεν εχω περασει αυτη απλα το λεω μηπως ειναι κατι αλλο

• Δοκιμασες να ξεκλειδωσεις με αυτη;; Μερικες φορες ξεκλειδωνει και με τις stable

• Contacts Display

kon.geo - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Δοκιμασες απο την προβολη να βαλεις viber καο μετα μονο google? Μισο σκαλωσε... Εε δεν παιζεσαι γιωργο..με παρακολουθεις

• Παράθεση από zetom: “Καλησπέρα σε όλους, έχω το εξής πρόβλημα. Μόλις ξεκλείδωσα τον bootloader επίσημα με κωδικό απο την xiaomi μεσω του MiFlashUnlock. Κάνοντας επανεκίνησση το κινητό δεν αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα, ούτε το κωδικό ξεκλειδώματος. Ενεργοποιούνται οι sim κανονικά αλλά δεν μπορώ να το ανοίξω. Βάζοντας τον κωδικό ξεκλειδώματος που είχα πριν το ξεκλείδωμα bootloader λανθασμένα μου λέει ότι το τηλέφωνο κλειδώθηκε και να προσπαθήσω ξανά σε 10 λεπτά. Help pleaseeee!! :S” Μπες στο…

• RE:

kon.geo - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από salaminomachos: “Για το δευτερο αστο καλλιτερα Θα ψαξω να βρω την τριτη επιλογη Με την ευκαιρια να ρωτησω Τι ειναι το φορητο hotspot? Kαι καποιες φορες μου αναφερει καποιο ΚΩΔΙΚΟ QR και μου βγαζει ενα λαβυρινθο , και ζητα να το σαρωσω , αλλα δεν βλεπω σαρωνεται” Χοτσποτ ειναι να κανεις την συσκευη σου ρουτερ που συνδεεται καποιος μεσω wifi και χρησιμοποιει τα δεδομενα σου :ρ (το ειπα οσο πιο απλοικα μπορουσα να το περιγραψω) Ουσιαστικα σκαναρεις ενα qr code και βλεπεις πληροφοριες π…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από salaminomachos: “Ευχαριστω για την απαντηση σου Για το πρωτο μολις εκανα πατατα. Εκανα εξαγωγη στο google , και χαθηκαν ολα τα τηλεφωνα Το δευτερο που αναφερεις , υπαρχει η επιλογη για αυξηση μεγεθους γραμματοσειρας , αλλα αυξανει το μεγεθος των γραμματοσειρων μονο για την επιλογη settings Για το τριτο που αναφερεις , διαβασα οτι υπαρχουν 3 επιλογες , LTE-3G-2G αν θυμαμαι καλα” Μπες επαφες πατα το κουμπι κατω αριστερα Ξ και βαλε να φαίνονται του google.. Για το 2ο δεν ξερω κατι αλλο…

• 1) περνα τα τηλεφωνα στο micloud/google account/συσκευη και θα εχεις οσους χαρακτηρες θες. 2) δες στις ρυθμισης -> οθονη και αυξησε το μεγεθος γραμματοσειρας. 3) μηπως εχει μπει στο 4g και εισαι σε μερος που δεν πιανει;

• Μπορω να μαθω το θεμα και widget καιρου;; Ευχαριστω

• Σε εμενα ειχε επιλογη στο storage την sd (ενω δεν ειχα μεσα) Πατα στο install και κατω αριστερα θα λεει select storage (μην κανεις κανα ινστολλ :ρ )

• η καμερα νομιζω ειναι οντως ο ηχος κλειστρου... οσο για την φωνη τι ρομ φοραει;

• Αμα ζητατε εσεις βοηθεια ο ενας απο τον αλλον καηκαμε οι υπολοιποι..χαχα :p

• RE:

kon.geo - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Θύμησε μου... είχες κάνει καθαρή εγκατάσταση;” Οχι την προηγούμενη ειχα κανει καθαρη

• Η κενζο 6.10.20 δεν με αφηνει να δωσω δικαιωματα πουθενα.Μονο το απέρριψε με αφηνει...Πρεπει να μπω στην ασφαλεια να τα φτιαξω ενα ενα

• RE: Redmi Note 3 Pro

Μήνυμα

Παράθεση από mike28: “kalispera! tha ithela na rwtisw an to Redmi Note 3 Pro 3+32 me Official DEV Global Rom(Greek language&OTA update) kai software MIUI V8, Android 6.0 "doulevei kala" (updates efarmogwn kai logismikou kathws kai support ellinikou pliktrologiou). Etsi ta anaferei to katastima. Euxaristw!!” Αρχικα δεν γραφουμε greeklish,μονο ελληνικα.. Μια χαρα ειναι με ελληνικα και updates, ελληνικο πληκτρολογιο κατεβαζεις απο το playstore (π.χ google keyboard) Και δουλευει και μια χαρα!!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από kon.geo: “γιατι 10 ευρω για μια ρομ ειναι αντιεπαγγελματικο;;ντροπη ντροπη εδω που το κανουμε τσαμπα και με teamviewer μεταμεσονυκτια ειναι καλυτερα ;;; ” Αντιεπαγγελματικο είναι το ότι ζήτησαν λεφτά για να φέρουν το τηλέφωνο στην κατάσταση που βγήκε απο το εργοστάσιο,αντι να ζητήσουν συγγνώμη που πούλησα πειραγμενη συσκευή ;)” Συμφωνω πλακα εκανα

• γιατι 10 ευρω για μια ρομ ειναι αντιεπαγγελματικο;;ντροπη ντροπη εδω που το κανουμε τσαμπα και με teamviewer μεταμεσονυκτια ειναι καλυτερα ;;;

• Παράθεση από Obiwan: “Παράθεση από kon.geo: “Αρχικα κανεις αιτηση για ξεκλειδωμα (αμα δεν εχεις κανει ηδη): Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] ” Να υποθέσω οτι αφου ειναι ήδη ξεκλειδωμένο (τσεκαρισμένο) δεν κανω αυτό το βήμα. Οπως επίσης και το βημα της China dev, δεν χρειάζεται. Σωστά? ” οταν περασεις την official θα κλειδωσει και θα πρεπει να το ξεκλειδωσεις ξανα οποτε χρειαζεται.. η china dev ειναι η πιο σιγουρη για ξεκλειδωμα …